Onko liikenneministeriössä tullut järki päähän vihdoin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Subbe99, 15.6.2011.

  1. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Jos kerran Herra Huu ei ole kuollut, niin voisi kai sitä edes postilaatikkoon käydä paskan vääntämässä? Mieli tekisi kovasti... :mad:
     
  2. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    En lukenut muuta kun otsikon, ja voi vastata, EI :D
     
  3. mb508

    mb508 Gearhead

    Make2:
    Jospa se olisi Merja Kyllönen, sehän ainakin suhtautui myönteisesti Overdriven vaalikoneessa harrasteautoiluun. Se oiski varsinainen jytky jos harrasteajoneuvorekisteri väännettäs toimimaan vassu liikenneministerin aikana. Ja eikö Merjan isälläki ole ollut autokorjaamo, jossa korjattiin pääasiassa Ladoja...
    Olihan ajokortiton Veikko Saarto (vas. myös) liikenneministeri ja se uskaltautui jopa ralliauton kyytiin pikiksellä. Vaikka pahoin pelottaa, että tuo uusi hallitus on yhtä hyvä kuin Overdriven vaalikone :rotfl:
     
  4. Make2

    Make2 3rd gear

    Sanoivat televisiossa että mahdollisesti Arhinmäki. Katselen jo vanhoja kirjekuoria läpi jos löytyisi mielenkiintoisia merkkejä mistä aloittaa ....

    Merja on naapurikylän tyttöjä "Raatten tien kulmilta " ja harvinaisen järkevä ihminen politikoksi.
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ootko löytäny mitään? Mä voisin alkaa kerätä vaikka niitä mielenkiinnottomiakin.. :mad: onko Arhinmäellä muuten autoa tai edes ajokorttia?
     
  6. Make2

    Make2 3rd gear

    Ei niin mielenkiintoista että kannattaisi vielä höyryttää ....

    Taksilla on aina liikkunut kuten poliitikot yleensä. Harvoin korpee mutta nyt on hyvin lähellä.
     
  7. mb508

    mb508 Gearhead

    Tulipa vain mieleen, että tuo harrasteautohomma voisi kuulua jopa osittain myös kulttuuri-ja urheiluministerin (Merja K:n ?) toimialaan.
    Ei kai tuo Arhinmäkikään persoonansa puolesta ehkä kaikkein pöntöin ole liikenneministeriksi.
    Voihan rähmä. Tähänkö on maailma mennyt; joutuu kehumaan vasemmistoministereitä?
     
  8. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Laihastippa ovat intressiryhmät lausuneet ko. hankkeeseen yhtään mitään, vaikka lausuntoja on pyydetty. Määräaikakin päättyy 30.6.

    Ilmeisesti tuo muutoshanke on sen verran positiivinen että kukaan ei halua siihen mitään lisättävää/muutettavaa.
     
  9. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    huvittavaa tuon lisäksi on että 60 luvulla sdp järjesti cia:n avulla edullisia mopareita maahan.

    sit vertaa että vastapäinen ajatussuunta tuntuu nuolevan autontuojat ry:n sitä päätä joka ei pure.

    noh kanin omistajat tietää että puputin /cstähän tulee sitä vihreää pskaa jota monet mielellään nielevät terveys syistä
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kun ei siellä taida enää olla ketään ajamassa harrasteautoiljoiden asioita? Mitä tekee FHRA?
     
  11. Holley

    Holley Gearhead

    Merja Kyllönen näytti siis tulevan liikenneministeriksi. Kiinnostavat kommentit mb508, toivotaan, ettei mene harraste- ja käyttöautoilu paljoa pahempaan suuntaan. Olen ainakin iloinen, että on siis Oulun vaalipiiristä, jos olisi umpihelsinkiläinen, näkemys suomalaisesta liikenteestä kun luultavasti puuttuisi kokonaan! Sori vaan paljon ajavat hesalaiset, mutta ymmärtänette ajatuksen.
     
  12. Make2

    Make2 3rd gear

    Minulla on vähän pelko että kunhan ei veisi Herra Huu ja muut virkamiehet tyttö ressukkaa kun pässiä narussa.
     
  13. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Nyt olisi hyvä tilaisuus lobbaukseen, pyrkiä luomaan harrasteautoilusta myönteinen mielikuva, kritiikillä tuskin mitään saavutetaan? Kuka ekaksi tarjoaa Merjalle avoautoajelun, rallipätkän tai varttimailin?
     
  14. mb508

    mb508 Gearhead

    Keuliikohan minulla mopo pahasti, mutta tuossa makaroonilaatikkoa syödessä aloin ajattelemaan tätä lobbausta. Mietiskelin, että oiskohan joku tämän foorumin lukijoista semmonen joka tuntisi tuon ministeri-Merjan henk.kohtaisesti. Tästä edelleen jatkokehitelmänä olisi saada Merja johonkin tapahtumaan ja ensimmäisenä mahdollisuutena tietysti Oulujärvi-cruising 16-17.7.
    Siellä olisi mahdollisuus esitellä harrastusta joidenkin hyvän ulosannin omaavien harrastajien toimesta ja järjestää vaikkapa avoautoajelua yms. myönteistä mielikuvaa.
    Olisihan tuo tapahtuma lähellä Merjan kotikulmia kesäsenä viikonloppuna.
    Miten asiaan suhtautuisi esim. Oulun harrasteajoneuvokerho? Olisiko mitään mieltä? Ennen kaikkea tietysti täytyisi löytää henkilö joka järjestäisi ministerin tapahtumaan.

    ps. makaroonilaatikossa taisi olla sieniä
     
  15. rane58

    rane58 Double Gearhead

    ^- Nähtävästi "hyviä" sieniä, jatkojalostakaa idea.... :rotfl:
     
  16. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Tuon puolesta minäkin löisin vetoa. On tytteli jo myöntänyt ettei tiedä paljon mitään, olevansa vähän kuin työharjoittelussa. Kyllä fiksut virkamiehet sitten tietävät valistaa että demokratia on liian hieno asia kaiken kansan tahdolle alistettavaksi.
     
  17. amalo

    amalo Gearhead

    Enpä tiedä, päivällä oli radiossa haastateltavana, toimittajan referaatti tuolla:
    http://yle.fi/alueet/kainuu/2011/06/lii ... 75039.html

    Tosin mun mielestä ei kyllä radiohaastattelussa suhtautunut ihan noin myönteisesti tienkäyttömaksuihin kuin miten toimittaja on tuon nostanut nyt esille... kysymyskin oli haastattelussa jotenkin aika johdatteleva.

    Käsittääkseni Suomussalmelta... vois kuvitella että ois suht haja-asutus myönteinen. Ympäristöministeri kumminkin ainakin mua huolettaa enemmän - ei varmasti isoimmat korotukset elinkustannuksiin tuu harrastuksen kautta...

    Ja kyllä, en äänestänyt vasemmistoliittoa vaaleissa :)
     
  18. Sturmer

    Sturmer 2nd gear

    Ehkä isot herrat ajatteli et: Ei noi tavikset anna periks, ostavat autoja mistä sattuu vaikka kuinka niitä kyykyttäis. Ja muutenkin turhaa kitinää ja paperi hommia tyhjästä.

    Tai sit joku iso herra innostu uudesta harraste autosta ja totes ettei E-valot todellakaan sovi harraste autoon. -> Tähän pitää saada muutos.
     
  19. squid

    squid 1st gear

    Kommentoin hallitusohjelman liikennepoliittista osaa tänne

    Nyt vaaditaan järjestäytymistä ja yhteen hiileen puhaltamista kaikilta ajoneuvoharrastajilta. Olisiko SHAL:stä mahdollista rakentaa samanlainen kattojärjestö kuin mp-puolella on SMOTO? Ainoastaan tehokkaalla järjestäytymisellä on mahdollista saada riittävästi lihaksia lobbaukseen eli suomeksi palkattu edunvalvontahenkilö(stö), sillä vapaaehtoisvoimin asioiden ajaminen on ainoastaan vääjäämättömän hidastamista.
     
  20. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kannatetaan, itse pitäisin nykytilanteessa tärkeänä että saataisiin ammatti-edunvalvoja harrasteautoilijoillekin, luulisin että näillä lisämaksun lisäveron lisäkustannusten murto-osallakin saataisiin aika pätevä puhuja palkattua...
     

Kerro tästä muillekin!