Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. esasata

    esasata 1st gear

  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    54000 km ajettu Maserati Biturbo ja kilvistä päätellen vieläpä Suomi-auto hintaan 6050 euroa. Ei ole kallis, vaikka kyllähän noissa Biturboissa kai näpertämistä saattaa olla vähäisestä ajomäärästä huolimatta. "Onneksi" ei ole oikein paikkaa säilyttää moista, malli on kyllä itseäni jotenkin kiehtonut jo 80-luvulta.

    http://www.nettiauto.com/maserati/222/4034899
     
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Luulisi että jo ½ hintaan puhumattakaan 80te rahaan, saisi konehuoneeseen alkuperäistyyppiset johdotukset. Eikä sinisiä puristettuja abicoja ja yleisreleitä. Noita kun näkyy olevan akun viereen viljelty. TÄYSIN LÄPIKÄYTY ALKUPERÄINEN HELMI- tuon voi tietysti käsittää monella eri tavalla :rotfl:

    Autohan on todella hieno ja varmasti hyvin rakennettu, tässä tapauksessa vain vaikea ymmärtää autoliikkeen ahneutta ja röyhkeyttä.
     
  4. bblock

    bblock 3rd gear

    Oikean maasturin,Chevy pickupin id:4074136 myyntivideo jotain vähän normaalista poikkeavaa eikä sitä iänikuista auton ympäri kävelyä heiluvan kameran kanssa
     
  5. Polara-73

    Polara-73 Gearhead

  6. studio57

    studio57 Gearhead

  7. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Tätä täytyy jo kommentoida. Alkuperäisyyden voi unohtaa tän kohdalla, kun autossa on kaikenmaailman viriosaa ja juostenkustua sähköjohtoa.
    Olen vehjettä katsellut lähempää eikä se ole mitenkään keskivertoa parempi. Ennemmin ostaisin turaamattoman, jopa kuluneemman.
    Hintaa on helppo roiskaista, jos ei mitään noista tajua.
     
  8. Kurko

    Kurko Double Gearhead

  9. onre

    onre 3rd gear

    Mulle tulee tämmösistä aina mieleen että onko omistajan vaimo käskeny että nyt laitat sen rotiskon myyntiin. No, ukko tekee työtä käskettyä ja pistää sellasen hintapyynnin ettei varmana mee kaupaksi. Kun vaimo kysyy että miks se rotisko on edellee pihassa, voi näyttää että täällähän se ilmotus on ollu jo pitkään mutta ku ei kellekään kelpaa :eek:
     
  10. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Muistelisin että tuo on joskus 2006 asti ollut myynnissä tai jopa aikaisemmin. Kaksi vaihtoehtoa olemassa siis, joko tuo vaimo-teoria tai suhteellisuudentajun puute.
     
  11. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Tai sekä että :eek: btw, pitääpä pistää korvan taa talteen tuo vaimoteoria, voi tulla viel tarpeeseen... :rotfl:
     
  12. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  13. Raimo Miettinen

    Raimo Miettinen 1st gear

  14. Quest

    Quest Gearhead

  15. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tähän vielä lisätäkseni että kyllä 80k euron autossa pitäis olla kaiken tiptop eikä niinku tässä että konehuone on vähän sinnepäin.. Esim. Ensimmäisenä pisti silmään syyläri..
     
  16. ajk

    ajk 3rd gear

  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  18. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Mistähän muinaisen V8:n kirjoituksista suomen kieliin on tullut tämä termi
    "TÄYSIN LÄPIKÄYTY". Samoinkuin "purettiin atomeiksi" :D
    Tuo läpikäynti voi olla juuri tuota, aha pitää laittaa akku - ostetaan se tarjousakku Motonetistä kuten akun kiinnittimetkin. Ruuvataanpa tuohon lokasuojan kylkeen nuo saman kaupan releet kun on Hella-halogeenit, otampa virran suoraan +kengästä... mitä tässä nirsoilemaan, pääsee vähemmillä apikoilla ja johdoilla ja toimii yhtä hyvin. Nämä tarvike sytkävehkeet toimii myös alkuperäsiä paremmin.
    Läpikäynti nyt yleensä tarkoittaa, että autosta on tehty toimiva. Ei sen kummempaa. Joillekkin ihmisille se läpikäynti ei nosta auton arvoa.
    Kuvien perusteella nuo virheet lienee kuitenkin helppo kyseisestä autosta korjata - vaikea näkemättä sanoa.
    Maailman termein jos puhutaan esim. concourse restoration tai professional restoration niin tuollaisiin sähkövirityksiin ei törmää.
    Amatööriluokassa sitten onkin monta tasoa... Mutta ei kai se voi olla niinkään että on amatööri entisöinti mutta concourse show luokan hinta.
     
  19. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Taitaa tuo Charger olla alunperin manuaalivaihteinen, mikäli kyseessä on sama kärry mitä luulen?
     
  20. bblock

    bblock 3rd gear

    Ostakoon tuon Chargerin ken haluaa jos tuntee saavansa rahoileen vastinetta... täällä ei ainakaan kellään tunnu olevan tuollaista pikkusummaa irtorahaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!