Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Joo, citylle vaan paitsi et ennen otettiin mittaa hevosmiehistä ja muitten paikkakuntien pojista mites se olis nykyjään?

    No varmaan laitettas jatkosodan jatko-osa pystyyn, sen verran on itänaapurin poikia/tyttöjä ja kaikki kotimaiset ollaan samaa kaupunkia et ei ulkopaikkakuntalaiset citylle hevillä eksy.
    Ja nykyjään rundi sekoaa kun korttelin kulma on purettu, äkkiä karkaa rundi satamaan tai putoaa rakennuskuoppaan. :rotfl:
     
  2. Scorpion83M

    Scorpion83M 1st gear

    Huomenna eli 28.6.2011 olisi jälleen Swap miitti Star Amigon pihalla alkaen klo 1800, myyjät voivat tulla jälleen klo 1700 jälkeen :pinup:
     
  3. Nonnii , loma alkoi ja pääsee taas osallistumaan Guutseihin....

    Kävin Majurskassa tiedustelemassa yhteistyöhalukkuutta ja päällikkö ei ollut paikalla mutta ehkä ensiviikolla sitten mentäis upeisiin puitteisiin linnoitukseen?

    Huomenna Star Amigon pihalle kaikki kynnelle kykenevät ,mars! Klo 18 etiäpäin....
     
  4. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Koitan huomisaamuna laittaa ton Ramblerin ajokuntoon seisonnan jäljiltä ja sit hakemaan leiman autoon. Jos kaikki toimii, niin tulen sulattelemaan nakkeja, katotaan nyt sit onko ne Atria vai Good Year merkkisiä :)
     
  5. L.P.

    L.P. Gearhead

    Onkos muita tulossa myymään huomenna? Mie tuon taas MoPar-romua ja muuta tarpeetonta.
     
  6. Ostopuolella ollaan :oops:

    Kattelin äsken nurkkia ja katoin että noitakin vois myydä mut sitten tuli taas projektivisioita....- en myy mitään -svappi taas meikäläisen kohdalla :rotfl:
     
  7. Jotain myytävää aattelin panna konttiin, mutta kärrin jätän kotiin. Mukavampi cruisailla illan päätteeksi vaikka Satamaan limukalle.
     
  8. Nyt mennään.
     
  9. Ja mentiin kans...

    Hyvät Guutsit taas pitkästä aikaa ,poistumisletkakin saavutti sataman hienossa kelissä 8)
     
  10. Nonnii !

    Ensviikolla sitten hienoissa puitteissa Lappeenrannan linnoituksessa , Majurska-kaffilan takana olevilla ruohokentillä : Guuts-picknick!

    Tarjolla kahvia ja pullaa ja sämpyläpuolta ostettavissa 8)

    Tuonne kaikki mukaan ja toivottavasti saadaan nauttia tälläisestä säästä kuin tänään vielä ensiviikollakin.
     
  11. Ressu-72

    Ressu-72 1st gear

    Onks kokoontuminen Amigon pihassa vai linnoituksessa suoraan?
     
  12. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    PUSSIKALJAT MUKAAN :rotfl: :wc:

    Ei vaan. Hienoa et olet jaksanut näitä touhuta, mut kun oot verbaalisesti lahjakas, niin helppoahan se on :)
     
  13. livinki

    livinki 1st gear

    Hieno miljöö Picnicille. Paikalle saaavutaan 8)
     
  14. Kokoonnutaan suoraan sinne linnoitukseen , siellä on hienot nurmikentät ja autot saadaan komiasti kahteen ,tai oikeestaan kolmeen tasoon näyttävästi esille....

    Tää jos onnistuu niin koitetaan tehdä tästä jokavuotinen Fortress-picknick ?

    Eli Klo 18 paikalle ja Majurskan päällikkö sanoi että voivat hieman pidentää aukioloaan tarpeen mukaan , normaalisti sulkevat klo 19 , autot toki voi olla pidempäänkin parkissa jos sataman kutsu käy ylipääsemättömäksi tai muuten vaan viihdytään :wink:
     
  15. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Ettei käy vanhanaikaisesti...onhan kaupunkiin oltu yhteydessä vallien käytöstä? Majurskahan ei sitä voi luvata :soosoo: .
     
  16. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    paikalle tullaan jos kelit sallii chargerilla ja camarolla. tuo mukulakivitie luo myös erinomaiset puitteet rompetorille tien päähän :-?
     
  17. Eipä oo kyllä kysytty , Majurskan ihmisten kanssa vaan oon jutellu ja heidän takapihallaan ollaan.

    Ei kai kaikkea tarvi vaikeeks tehdä ,Lappeenrantalaisia ihmisiä varten kait ne linnoitukset aikanaan on tehtykkin?

    Ylihuomenna nähdään , sääennustekkin lupaa hyvää tiistaille.
     
  18. Huomenna!

    Muistakaahan pitää puskaratio toiminnassa että nekin jotka eivät tätä forumia seuraile aktiivisesti , saisivat tiedon missä kahvitellaan.

    Varsinkin näin helteisellä kesällä voi monella olla muutakin tekemistä kuin tuijotella näyttöpäätettä.
     
  19. kristo33

    kristo33 1st gear

    tervehtys,huomasin tämän topicin ja kiva nähä että täälläkin päin on harrastustoiminta.Onko tä ihan sellaista kerhotoiminta ja miten siihen pääsis mukaan.
     
  20. :eek:

    Äsken tuli puhelu Majurskan omistajalta , häneen oli otettu virkamiesteitse yhteyttä ettei ole tulevasta tapahtumasta (!) ilmoitettu...

    Eli joku oli tehnyt kantelun etukäteen että linnoituksen valleille on tulossa amerikkalaisia autoja tuhoamaan(?) historiallisia kohteita tms :poff:

    Asia on nyt selvä , kaupungin edustajien kanssa on juteltu ja lupa kahvillakäyntiin on saatu 8)

    Tiedoksi vaan tämän ilmoituksen tehneelle henkilölle: kahville saa mennä isommallakin porukalla kyselemättä viskaaleilta lupia!

    Sekä kaupungin että linnoituksen (tässä tapauksessa Majurskan omistaja ,joka on tietoinen linnoituksen käytön kehittämisestä ja tahtotilasta) , olivat erittäin positiivisesti suhtautuvia tämäntyyppisten "tapahtumien" "järjestämisestä" siellä.

    Nuoriso (tai vanhemmatkin) saa kyllä ryypätä ja raiskata linnoituksessa ihan rauhassa ja rikkoa lasia ,tehdä nuotioita yms , mutta AMERIKAN autoilijathan ne tietysti kaiken rikkoo-tyylinen ajattelu on mielestäni kyllä hieman syvältä asiaa ymmärtämättömän sisuksista kaivettua tavaraa.

    Se että pikku-ja vähän isommatkin pojat ja tytöt pääsevät katselemaan rakennettuja autoja lähietäisyydeltä ja kyselemään niiden rakentelusta ,käytöstä ja kokemuksista , on erinomaisen tärkeää tulevien rakentelijapolvien saamiseksi harrastuksen pariin.

    Tälläisen toiminnan ,jota nyt koitetaan elvyttää Lappeenrannassa , hiekottajat voivat soittaa minulle :0500-806067 niin keskustellaan asiasta.

    ps. On se vaan vaikeeta uskoa millaisen vaivan toiset jaksavat nähdä tuhotakseen kaiken mikä näyttää kivalta ja johon ei itse jostain syystä kykene.....
     

Kerro tästä muillekin!