FHRA NITRO Nationals 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 6.6.2011.

  1. madcow

    madcow 1st gear

    Pakko kysyä kun asia jäi mietityttämään: Mitä mokia ja ottaa vastuun mistä?
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Meinas rupee pahasti vituttaa jossain vaiheessa. Kolme tuntia ajettiin Alastaroon aikasin aamusta jotta ehitään kymmeneks :mad: Siinä hiekkarinteessä sitten grillattiin ihtiämme.

    Sitten yks itsekäs kusipää kakaroidensa ja akkansa kanssa tulee kehltatoista ja lyö kaks aurinkovarjoa just meiän eteen. Äänekäs protesti ei auttanu vaan siinä ne pällit tönötti varjoinensa. Onneks (?) muijan isobroidit oli selvin päin. Olis menny varjot rikki :mad: No pilvisellä jaksolla ne sentään sulki parasollinsa.

    No silti jotain hyvääkin! Ei ripsuakaan vettä sinä aikana ku oltiin siäl. Ja sai annoksen Räk Reisingiä ja Nitron töminää. :D
     
  3. Weba63

    Weba63 1st gear

    Tulospalvelulle iso kiitos toimivasta järjestelmästä.
    Rataryhmälle kiitos hyvistä olosuhteista, olosuhteisiin nähden.
    Kilpailun johdolle... noh, muut kertoo mitä mieltä koko jutusta, mulle aika sama tälläkertaa.
    Sääsälli siellä ylhäällä saa sapiskaa.
    TJ voi vain toivoa että EM säilyy Suomessa myös 2012.

    :soosoo:
     
  4. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Kyllähän se niin on ettei kelejä kukaan voi ennustaa. Mut Ehkä joku voi ennustaa että ukkosen sattuessa jotain voi hajoo!! ja vara laitteisto löytyy sen sattuessa niin kauan kun em, Kisoja järjestetään!! Luulen että tämä oli yksi naula arkkuun että tämä em korvataan jossai muualla ajettavaan kisaan esim (Ruotsi). Mutta tämähän on vaan minun mielipide eikä sitä tarvitse Noteerata millään tavoin!!!!!! :argue:
     
  5. S86T

    S86T 1st gear

  6. ducati

    ducati 1st gear

    Kelejä voi ennustaa näkemänsä perusteella ja tornissa on takuulla netti sekä pilvianimaatiot tulevasta kelistä ja ukkosen tulon pystyy jo maallikkokin ennustamaan, silloin siirrytään suojaamaan laitteet ukkosen vaurioilta ja mittalaitteet jännitteettömiksi, on aivan hullua pitää kalliit ja tarpeelliset laitteet töpselit seinässä, kun ukkonen lähestyy. Se että koko alueelta meni myös sähköt, tarkoitti luultavasti , että monelta tiimiltä meni tietsikat rikki, jos olivat valtakunnan verkossa, tiimeillä on kyllä paljon agregaatteja ja sellaisen varassa ehkä pitäisi ajanottokin olla, mielummin akkujen varassa. Kuitenkin sähköt pois ukkosen lähestyessä.

    Joskus oli hyvä reaaliaikainen tulospalvelu, nyt fyyran sivuilta löytyy vain edellisen vuoden tulokset, jotenkin touhu on lässähtänut tältä näkyvältä osalta, eli selostus paikalla ja tulospalvelu.
     
  7. WezH

    WezH 1st gear

    Vois heittää että missä on KAIKKI tulokset tältä päivältä... Selasin lista läpi ja tais olla kaksi finaalia tuloksissa...

    Päästiinkö siellä edes ajamaan finaaleja???
     
  8. S86T

    S86T 1st gear

  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  10. FHRAWebTulos

    FHRAWebTulos 1st gear

    Verkossa on ne tulokset mitä olen tänne asti ajanotosta saanut. Kaikkia finaaleita ei päästy ajamaan.
     
  11. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Kelejä voi ennustaa näkemänsä perusteella ja tornissa on takuulla netti sekä pilvianimaatiot tulevasta kelistä ja ukkosen tulon pystyy jo maallikkokin ennustamaan,



    Joo en siis sää ennakoilla Tarkoita paikanpäällä kun kisat ovat käynnissä!! vaan silloin kun tapahtuma sovitaan!!
     
  12. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Mutta minä kiitän kaikkia Kuvaajia ja bloggaajia tapahtumasta vaikka meni niinkun meni... :D
     
  13. 800cid

    800cid 1st gear

    Kesän ykköstapahtuma...piti olla!

    Kyllä FIA taitaa nyt rankaista. Jos tuollaisessa tapahtumassa ei ole varalaitteistoa, se on emämoka! Vuosia Alastarolla käyneenä, voisin sanoa että alamäki alkoi nyt. Ensi vuonna ei nähdä EM-kisaa Suomessa, se on fakta! Tai jos nähdään, se on ihme. Muutenkin jäi huono maku koko homman järjestelyistä. Grillikojuja oli muutaman kymmenen metrin välein, se on tietenkin hyvä, mutta hinnat oli mitä oli. Rahat pois!
     
  14. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Elekää maalakko pirua seinälle.Kyllä se suurin syyllinen taitaa löytyä tuolta yläkerrasta,eli säästä.Viimoset pari vuotta on ollut ehkä liianki hyviä ja totuttu siihen järjestäjien taholta.

    Palaute on aina hyvää en minä sillä,mut parhaansa varmaan kaikki teki,jos kisoja ei enää ensi vuonna tule ni saivathan tästä tekosyyn.

    Kyllä aikasemmin homma toiminut mallikkaasti ja oliko nyt jotain radikaalia muutosta aikasempaan mikä meni pieleen.Epäilen hieman ettei ollut.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Mihinkä kellonaikaan asti muuten loppujenlopuksi ajettiin?

    Muistanpa kun käytiin joskus päiväseltään Kuopiosta Alastarossa katsomassa kisaa eli lähtö oli sitten varsin aikaisin ja paluu myöhään...
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Olikos FHRA poistanut alueen lukuisista vesihanoista kahvat tai lukinnut ne jotenkin vai oliko se jostain syystä tänä vuonna juomakelvotonta (Turkukin havittelee sitä Virttaan kankaan vettä)...ainakin ennen vettä on voinut lorotella siellä suoraan niistä hanoista pulloon.
     
  18. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Olikos FHRA poistanut alueen lukuisista vesihanoista kahvat tai lukinnut ne jotenkin vai oliko se jostain syystä tänä vuonna juomakelvotonta (Turkukin havittelee sitä Virttaan kankaan vettä)...ainakin ennen vettä on voinut lorotella siellä suoraan niistä hanoista pulloon.[/quote]

    Eihän enään tuhansien järvien maasta vettä ilmaseks saa!! ei ilmeisesti fyyra haluu sinne heikkokuntosii katsojii pitää vaan ostaa kallista pullo vodaa et pärjää :soosoo:
     
  19. jknR

    jknR Gearhead

    Pietilän Ari tyrkkäs viittä vailla kymmen TMD:llä 6.27/336kmh. Veivikin tuli lohkosta ihmettelemään, että kukas tällä putkella luisuttelee. Se jäi sitten viimeiseksi vedoksi.
     
  20. ransu68

    ransu68 1st gear

    Siis käsitinkö oikein: Eikö mistään pystynyt täyttään omia juomapulloja vaan oli ostettava uus ku edellinen tyhjeni? Toivon koko sydämmestäni että asia ei todellakaan ollut näin!
     

Kerro tästä muillekin!