astrossa jurinaa 13km/h nopeudessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja astrologi, 24.7.2011.

  1. astrologi

    astrologi 1st gear

    mistä lähteä ettimään vikaa kun lähtee liikkeelle niin astro -90 autom jurahtaa noin 13 km/nopeudessa? tuntuu kaasupolkimessa, vain liikkeelle lähdettäessa.
     
  2. mb508

    mb508 Gearhead

    Eipä taida olla suurempaa ongelmaa, ABS-jarrujärjestelmä siellä vain siirtyy toimintavalmiuteen ja se saattaa tärähtää kaasupedaalillakin.
     
  3. astrologi

    astrologi 1st gear

    eipä toiset isot pojat osannu tuota sanoa :) voisikohan tuota jurinaa jollain tapaa vähentää, esim jarrunesteiden vaihto tms? eipähän se ajamista häiritse mutta mielellään ottais asiakseen kunnon huoltamisen.
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei siihen taida auttaa mikään. Tai tietysti ABS:n käytöstä poisto mutta sehän taas ei ole järkevää.
     
  5. astrologi

    astrologi 1st gear

    no jos se on vain "ominaisuus" niin mitäpä tuota rassaamaan. ei ole aikaisemmin tullut eteen muilla autoilla ajaessa niin hieman ihmetystä herätti...
    kiitos :)
     
  6. peltzi_jr

    peltzi_jr 1st gear

    Sama jurahdus tuntuu ja kuuluu mullakin ja se on ihan vaan ominaisuus.
     
  7. Karva

    Karva Gearhead

    Ei jurise enään...

    Kone ja alusta pesu, ABS jne liittimet ja liitokset uitettu crc:llä, luulin että vuotaa jostain, ei vuoda eikä löydy muutakaan, vaan hyvin se pelaa, pidin käynnissä ja ihmettelin alla.

    Nämä ovat yllättävän paskaisia, eikun uudelleen pesua ja liuotinta.

    Uudet levyt + palat eteen, taakse huoltokit + kengät, kaikki liemet laskettu läpi ja uudet tilalle. 2 kokonaista pulloa, että vanha takuulla häviää.

    Loppu parahdukset ja vapinat, jotka tuntuivat aikaisemmin polkimessa.

    Veikkaan että se oli ne vanhat liemet !!
     
  8. astrologi

    astrologi 1st gear

    Samankaltaista oon kaavaillu itekki tehtävän ennen talvea. Vaikka jarrut meneekin katsastuksesta läpi ja toimivat asiallisesti niin ärsyttävää on se vapina jarrupolkimessa ku levyt on kierot. Siinäpähän se jurnutuskin sitten lähtee varmaan samalla.
     

Kerro tästä muillekin!