Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. VSOP

    VSOP Gearhead

    No mä en tarkoittanut tuolla järkkäämisellä mitään ilmoituksia lähimmille omaisille elikkäs viranomaisille. Tarkoitin, että voisihan sitä junailla niin, ettei letkaan tule väliin ulkopuolisia.. kuten tehtiin joskus vuonna kirves ja miekka, yksi auto ajaa poikittain sulkien ajoväylän muulta liikenteeltä ja päästää letkan edelleen ja lähtee itse viimeisenä letkaan. MUTTA 107 autoa on niin pitkä letka, että arvatenkin joltain odottamaan joutuvalta palaisi hiha pahan kerran ja soppa olisi valmis... ja lopusta luettaisiin lehdestä... parempi ilman ylimääräisiä sählinkejä.
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mun mielestä voi erotella kaksi asiaa toisistaan. Eli "ajetaan letkassa" ja "lähdetään porukalla ajelemaan".

    Kun lähdetään porukalla ajelemaan ei välttämäti mennä mateluvauhtia tiiviissä jonossa tukkien kaikki risteykset. Silloin ku ajetaan letka-ajoa ni se meiltei vaatii ton risteyksien sulkemisen ja tarkat enakkosuunnitelmat järjestävältä taholta.

    Kun lähdetään ajelemaan porukalla ni ajellaan joku ennalta sovittu reitti läpi ihan normaaleja liikennesääntöjä noudattaen. Se tosin vaatii että suurinpiirtein kaikki tietää mikä lenkki ajetaan. Näin toimii esim. muutamat rodiajelut. Autot ei aja tiivissä letkassa vaan "omaa ajoa" ennalta sovittua reittiä.

    Porvoon Cruisingeissa vois olla just näitä ajeluita, ettei tukita koko kaupunkia ja turhaan aiheuteta pahaa verta. Kaikki ei tykkää istua kymmentä minuuttia risteyksessä venaamassa, ku jotain vanhoja Ameriikanbuikkeja ja Foordin Letukoita matelee ohi. Kråköläiset tosin tais tykätä ku ne seisoksi talojen porteilla vilkuttelemassa.

    Eli eiköhän aleta suunnittelemaan jo syyskuulle ajelua. Elokuussa on jo muuta ohjelmaa :wink:
     
  3. VSOP

    VSOP Gearhead

    Just näin !
     
  4. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Taisit tulla letkassa meikäläisen takana, tai siihen saakka kunnes väliin pamahti toinen samanlainen katolla varustettuna :rotfl:
     
  5. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

  6. NXR-36

    NXR-36 Gearhead

    allekirjoittanut pysäytti ainakin aleksanterinsillalla liikenteeen hetkeksi ja päästi reitiltä tulevia kääntymään sillalle ja takas parkkiin...aina niin kauan kunnes sieltä tuli miniletka "tatsuneita"...

    tämä siis tapahtui vain ja ainoastaan,omasta päähänpistosta ja mikäs siinä oli ihaillessa letkaa,paraatipaikalta!

    ääni syyskuun ajoille 8)
     
  7. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Woe hitto...sinäkö se olit? En tunnistanu :eek: höpistään seuraavissa cruisingeissa lisää. Toi avo on kai kaupan nettiautossa?
    Joo, pitihän se kovakattonen päästää takas letkaan sen jälkee ku ulkona ollu hemmo sai käärmeensä aisoihin :rotfl:
     
  8. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Juu oli avo hetken myynnissä, mut suunnitelmat tais just muuttua :rotfl: Näin parkkiksella kyl autos, mut taisin muuten kulkea silmät kiinni, vaikka kuskina olinkin :D PS: pahoittelut kun jouduit kärsimään siitä öljynkärystä :rotfl:
     
  9. zet28

    zet28 Gearhead

    Oli kyl hyvät cruisit 8) ,loppu ei sit meikäläiseltä sujunu ihan suunnitelmien mukaan :cry: Hinuril Massbyn kohilt himaan ja tänään,kun laskit öölit ulos koneesta,niin siel seassahan oli lastu ja sen ystävät hiput ja molemmat mallia metalli.
     
  10. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Pieni savutus on aina ok :rotfl: ...toivottavasti sulla Dusteri on viel tallessa :)? Koska näkyy ajossa...mulla ei vielä...kään
     
  11. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Juu tottahan toki se tallessa on tuolla tallin perukoilla. Eiköhän se joku kesä ajossa ole (Toivottavasti jo seuraavana). On sitä sentään vähän kerennyt tekemään eteenpäin, mut hyvin vähän :lol:
     
  12. jaketin

    jaketin Gearhead

    No just :x

    Ajokausi taisi päättyä sitten tähän :-?
     
  13. zet28

    zet28 Gearhead

    joo,kyl se camaron osalta oli täs.Täytyy loppu kausi kurvailla barbiautolla
    :poff:
     
  14. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    .

    kaverin kanssa tuolla paikan päällä just juteltiin tuosta letkan kasassa pysymisestä. jokaisella tietenkin omat mielipiteet eikä kaikki varmaan ajattele näin,mutta mietittiin olisiko mitään ideaa että alettaisi jokainen hankkia laitteisiimme LA-puhelimet. eihän sinne tarvii mitään puluntappopiiskaa laittaa autoa rumentamaan,sillä vaikkei kantavavuus riitä jonon keulalta hännille,niin jokainen voisi jatkaa viestiä ja näin saataisiin tietoa kuinka letka etenee. samalla voisi muutenkin jutella puoli tuttujen ja tuntemattomien kanssa ja kysellä kuulumisia. :D
     
  15. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Re: .

    :D Varaan kutsun "Pöllö"!

    Hitto T-Birdiin olis uutena saanu varustelistalta ruksata tommosen Ray-Tel TWR 2 Citizen's Band transmitter-receiver two-way radiopuhelimen. Oliskos ollu aika kähee. En sit tiä olisko sillä nykyaikana mitään tehny?
     
  16. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    ...mä lähettelen mielummin savumerkkejä :rotfl:........tai no joo, oishan meijän likoilla noi barbipuhelimet :eek: ei taida toimia kun etupenkiltä takapenkille :rotfl:
     
  17. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    kyllähän mä muuten laittaisin sellaisin LAA-luurin ja vaikka kolme antennia sille,mutta kun ei ole koskaan sellainen ohjattu "cruising" ja jonossa hinaaminen innostanut,niin säästyy kuusiporakin kulumiselta.
     
  18. G20

    G20 Gearhead

    "Kettu kuittaa!" :lol: Jooh, tuli taas välillä vaihdettua autoo vaikkei pitäny. Hallitus jo ehti naamakirjaan huudella aiheesta ni mä huutelen sitten tänne..? 8) Seuraaviin kylän tapahtumiin tullaan muutaman pykälän räyhemmällä paukuttimella.. :poff: :rotfl:
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Minkä himmelin se nyt on menny ostamaan ??? :eek:
     
  20. G20

    G20 Gearhead

    Niin noh, onhan toi melko hyvällä menestyksellä kevennetty.. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!