Kone nakuttaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lemmy, 27.4.2011.

  1. lemmy

    lemmy Gearhead

    Tyhjäkäynnillä nakuttaa ja luulisin sen tulevan venttiileistä tai nostajista. (Mopar 360 ja hydrauliset nostajat). Melko kova nakutus juurikin kuuluu moottorin yläpäästä. Kun laittaa kaasua ja kuormitaa konetta niin napsutus loppuu. Kovempaa ajaessa ei siis naputa mutta hiljaa ja tyhjäkäynnillä kyllä. Ja ettei liian helpoksi mene niin tämä NA-KU-TUS ei kuulu läheskään aina kun auton laittaa käyntiin. Tänäänkin odottelin ja käytin tyhjää ja ei mitään sivuääniä. Oire on ajoittainen, usein toistuva ja melko häiritsevä. Öljynpanemittaria ei ole. Tulpat, öljyt ja suotimet on ainakin uudet. Muuten vaikuttaa käyvän ja kukkuvan hyvin.
    Mistähän tätä vaivaa vois alkaa poissulkea.
     
  2. duster73

    duster73 Gearhead

    minulla kyllä vastaavassa moottorissa nostaja joskus teki tuollaista.kuuluuko jommaltakummalta puolelta?ettei vaihtele.
     
  3. lemmy

    lemmy Gearhead

    N...jooo. Luulen että toiselta puolelta. Jotenkin vaikea kohdentaa tuota ääntä siinä. Miten sitten korjasit sen "vian"?
     
  4. duster73

    duster73 Gearhead

    vaihdoin uuden nostajan :) jotkut noita kai on avannutkin ja putsannut.
     
  5. kotr

    kotr 3rd gear

    mulla oli samanlainen vika 318 motorissa!!epäilin nostajia ja purin&putsasin..ei vaikutusta.

    nakutus kuulu mullakin väliajoin,ei hetikään aina ja saatto loppua ku seinään..noh vika selves eräällä reissulla ku tönäri tuli keinusta läpi :rotfl:

    vaihoin keinun ja nukutus loppu
     
  6. niclas

    niclas Gearhead

    Laitetaas tänne. Ei jaksa uutta aloittaa.

    Eli potilas 360 sbm, oikealta puolelta kuuluu ylimääräistä meteliä. Mikäköhän mahtaa ääntää? Aluksi luulin että nostaja ääntää ja vaihdoin ne, alkoi käymään paremmin, mutta ääni jäi. Pääseekös taas harrastaa kone jumppaa

    :cry:

    http://www.youtube.com/watch?v=gQIm-Fs0-m0

    Yllä videoklippi metelistä.
     
  7. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Morjensta! Kun sulla on noi peltisarjat, niin kysäisen, että eihän vaan ole jälkikiristys jäänyt tekemättä välillä sarjan lähtö - lohko? Kysymykseni saattoi olla samanlainen juttu, kuin että opettaisin isäukkoani kuinka kakaroita tehdään. Mutta yritän tässä vaan nopeasti avittaa...
     
  8. niclas

    niclas Gearhead

    Joo, justiinsa vaihdoin tiivisteen, oli falskannut vähän. Toiveikkaana kone tulille ja sama kilkatus jatkui. :odroll:
     
  9. J.M

    J.M 1st gear

    lueskelin tätä ketjua tuossa joku aika sitten ja mietin että onpas huonoja nuo mopen moottorit ku nuin monella naputtellee..hymy hyytyi kun lähdin dodgella n.2 viikon "seisokin" jälkeen ajeleemaan niin eikös sieltä naputus kuulu..no itsepäisesti annoin koneen naputella kun oli kiiire lääkärille,jonkun 5 km ajettua ääni kuitenkin hävis.jotenkin minäkin noihin nostimiin sen äänen yhdistäisin.nokka ja nostimet on kuitenkin uusittu n.25tkm sitten.
     
  10. Smokend

    Smokend 3rd gear

    sama täällä 360 kone ja oikealta nakuttaa ... 3v ei ole muuttunut mihinkään...
     

Kerro tästä muillekin!