Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. impala67

    impala67 Double Gearhead

    todennäköisesti erilainen. oven reunahan on ikäänkuin viipale-poikkileikkaus silloin aivan eri kohdasta 2ovisessa verrattuna nelioviseen.
    riippuu siitä tietty mikä vuosimalli on kyseessä...?
     
  2. silver8streak

    silver8streak 2nd gear

    No per....Olennaisin tieto tietysti jäi tossa raivon puuskassa kertomatta.

    eli... -63 on kyseessä.
     
  3. v-v

    v-v Gearhead

    Tänään rekisteröity 20 vuoden tauon jälkeen takaisin Suomen kilpii -62 SS Impala pussijousilla 8)

    Fiilikset katossa
     
  4. HV

    HV Gearhead

    Näky eilen liikenteessä :eek: , on se HIENO. :D
     
  5. Mika R

    Mika R 1st gear

    soitti kaveri ihan tohkeissaan oli katellu telkkarist "meiltähän tämä käy" elokuvaa ja siin oli kuulemma mun bel airilla huristeltu nr-3 rekkarilla ja mustahan se oli siinäkin kuulemma ollut. ihan hauska kuulla ku ei oo tietoo auton liikkeistä muuta kun että lauluautona vissii viimeset 10 vuotta ollu lappeenrannas
     
  6. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    Jaahas, mie en ookkaa vielä ilmottautunu vielä tänne joukkoon tummaan. Ostin tuossa keväällä -65 4d impalan. Impala on suomiauto, alunperin ollut heinolan vanerin edustusautona, varmaan monelle täälläkin tuttu auto kun omistajia on ollut 12 ja minä oon 13.

    Sitten kysymys. Mistä ootte tilannu noita merkkejä sun muita? Katoin että mike's chevyllä olis suht edulliset merkit, kirjaimet ja takavalot, onko jollain kyseisestä firmasta kokemuksia? Ja pitäs saada takapäähän kaikki uudet puslat, nii mistähän ne sais tilattua, mielellään suht edullisesti eikä oo mitään kiirusta.
     
  7. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Joo, on ne ihan erilaiset, sekä 63, että 64. 61-62 e osaa sanoa, ne on erilaiset kuin ed mainitut. 2D ,ssä on pyöristetyt etuoven alaosat, 4 D taas semmonen "siipi " :wink:
     
  8. ftp

    ftp 2nd gear

    NR-3 Taitaa olla nimimerkki Hukkiksen ex auto. Oli muistaakseni pelastanut sen romikselta vuonna -83. Sillon 80-luvulla se kulki Kiteen katuja. Sillä miehellä on varmasti aikapaljon tarinaa tuosta autosta. Muistan nähneeni kuvan siitä jossain usa-autoja käsittelevässsä kirjassa. Se maskin puuttuva merkki taitaa olla Hukkiksen tallin ovessa vieläkin... 8)
     
  9. rs

    rs 1st gear

    joo kävi lieksassakin kahteen eri otteeseen kahdella eri vuosi kymmenellä! Siellä ollessa sillä reissuttiin tosi paljon ympäriinsä. Käytiin muistaakseni jostain mikkelin liepeiltä hakemassa ja lähti kuhmoon lieksasta sillon!
     
  10. buick71

    buick71 2nd gear

    siis eihän se oo sama bel air mikä oli kätkäläisessä?vai oliko se sittenkin impala siinä..
     
  11. night-train

    night-train Gearhead

    65

    Kätkäläisen pelarus oli Utriaisen Jussin, NR-3 taas miun eka :) hyvä että rokkaa vieläkin.
     
  12. janiluo

    janiluo Gearhead

  13. kepak

    kepak 2nd gear

    On noita impalaa ja bel airii suomessa!
    :D
     
  14. hukkis

    hukkis Gearhead

    Joo,tuo NR-3 oli mulla `83-`86 ja meni tuonne Lieksaan.Ostin sen romiksenpitäjältä? Ilomantsista,kun kotiväki oli lomalla! Tuli pientä palautetta,kun vanhemmat tuli kotiin ja näki pojan eka auton...
    Auto oli sininen,ruosteinen ja pientä osumaa saanut,mut ajokunnossa.Vehjettä tuli laiteltua `84 aika paljon,reippaasti hitsausta,listat pois,maalaus mustaks,musta topattu plyyshiverhous,koni-iskarit,niveliä,reilu madallus ja pikku korimuutoksia ym.ym. Kulki kutosen ja manuaalin voimin silloin. Auto oli niin matala ettei pitkällään olevan kaljapullon yli päässyt.Kyllähän tuon kanssa tuli kohellettua kaikenlaista ennen auton Lieksaan lähtöä.Siellä auto muutti vähän olemusta ja kasi tuli pellin alle.
    Hyvä että auto liikkuu ja laulu raikaa...

    T:Jari
     
  15. Mika R

    Mika R 1st gear

    joo eli tuo NR-3 on nyt ollu mulla talvesta asti ja toiminut ihan käyttöautona, väriltään musta mutta on varsinkin kuskinkyljestä lähteny halkeilee eli pitäs hioo pellille ja kattoo mitä löytyy ku joskus jaksais. matala se on vieläki eli ei oikein pääse hidastustöyssyist, tekniikkana nyt 305+350. alusta nyt ois tarkotus uusii talvella jos vaan rahat saa kasaan, ei oikein oo kivaa ajella ku joka pikku halkeemas paukkuu ja kolisee :rotfl:
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vantaalle muutti härski 65 4tolppa hyvään kotiin. Lintahko look hämää sillä pellin alla on räyhämotti! Ihan liikutuin kun olin kyydissä. Tuo auto näkyy ja kuuluu vielä.
     
  17. kepak

    kepak 2nd gear

    67 osat kiinnostaa kellä sattuu nurkissa pyörimään?

    voi laittaa viestiä
     
  18. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    MYYTY!
     
  19. solar4

    solar4 2nd gear

    Kertokaas kokeneemmat miten '68 farkun katon tippalista mahtaa irrota helpoimmin ehjänä..? Ruuveja tai mitään klipsejä siinä käsittääkseni ei ole lukuunottamatta A-pilarin osaa, mikä lähti helposti irti. Itse pitkän osan kanssa koitin parin kepakon kanssa varovasti taivutella yläreunaa pois pontista, mutta kantti loppui kesken. Asento tuossa on sen verran erikoinen ettei oikein "ylös ja ulos" pääse taivuttamaan.

    KVG ei oikein tuottanut tulosta, joku kertoi '64 4D mallisesta nyppineensä alakautta, mutta tuossa omassa tuntuu alareunan sovite olevan sen verran tarkka ettei työkalut helposti sinne mahdu. Alhaalta katsottuna oven karmi ja tuo rosterilista ovat muutenkin tasoissa, joten mitään pykälää tuossa ei ole mistä tökkimään pääsisi.

    Eli otetaanko vaan riskillä yläreuna irti esim. puupalasella ja kuminuijalla toivoen että lista pysyy suorana vai onko tuossa jokin niksi?
     
  20. Linttaromu

    Linttaromu 3rd gear

    Löytyskö keltään -60 impalaan käypästä aurinkolipan saranaa/ jalakaa, voisin ostaa pois..? Saa soitella tai laittaa viestiä... 044-5409095
     

Kerro tästä muillekin!