ROADSPORT V8 CUP

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MPST 67, 6.5.2011.

  1. pirre

    pirre 3rd gear

    Kyllä on Chevelle härkäsen tehokas, erittäin vaikea ohitettava suoralla. Hauska oli kuunnella muitten spekulaatioita "kun siinä on liikaa voimaa" :D .

    Kevennystä tuleviksi projektiksi niin saa mutkavauhdinkin kohdalleen.

    Kiitos hyvistä kisoista, ekassa lähdössä oli henk. koht hyvää vääntöä, tokassa onnistukin startti paremmin ja pääsin vähän karkuun muita V8:ja.
     
  2. pirre

    pirre 3rd gear

    Ens talvena suunnitellaan sit BD pientä tehon upgradetusta, siellä on monella tiimilla kovia suunnitelmia.... 8)
     
  3. T.N

    T.N Gearhead

    Hieno viikonloppu takana ja kisasta jäi hyvä fiilis . Ekalähtö meni hyvin ja tui ajeltua suht järkevästi , tokasta startista ei voi sanoa samaa , meni ns. yli yrittämiseksi joka sitten näkyi lukuisina tappisladeina ja pitkäks menneinä jarrutuksina. Ahvenistolle kuin vielä motivoituis niin sitten olisi tämäkin kausi pulkassa.....
     
  4. bulldog´s

    bulldog´s Gearhead

    Kuulostaa hyvältä!
     
  5. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Yes, varsin kiva viikonloppu vaikka vähän turhan helteinen noin kelien puolesta. Kuumana hehkuva kiuas toi chevellen kabiiniin aika makoisat löylyt. Oli mielenkiintoista päästä ajamaan advaneilla kun tähän asti on liukasteltu rengaslistan muillla tarjokkailla.

    Oman jännityksensä ajamiseen toi voimansiirrosta kuulunut kapelli oikealle kaartuvissa mutkissa. Vikaa haettiin tuloksetta, mutta varmaankin kaikessa yksinkertaisuudessaan laatikon hännän kannatinkumi on antautunut. Näin ajelu meni vähän hassuksi kun suorilla ja vasureissa voima puhui mutta oikealle mentäessä sitten ei kun kuulosti siltä että sulake kenties tulee kohta pohjasta läpi 8)

    No, pientä laittoa tämän ja tulpanhattujen kanssa ahvenistoon mennessä.

    Niin, ja onnittelut sinne corvette-leiriin. Hieno ja lähes uskomaton juttu että kertalaakista tulee noin toimiva paketti. Kyllä kulkee...
     
  6. TPJ

    TPJ 1st gear

  7. RS270

    RS270 1st gear

  8. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    -Laatua =) aina vaan 8)
     
  9. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Pisteet neljän ajetun kisan jälkeen: Piirainen 42, Takala 37, Naaramo 30, Mikkola 27, Kivikoski 14, Saarinen 8, Liukkonen 5, Ukura 5p.
     
  10. MCDRACING

    MCDRACING 1st gear

    Emmin ilmoittautumista HGR kisoihin, kun auto vielä vaiheessa. Tänään sain kuivasumpun testattua ja muutenkin auto olisi ehkä valmistumassa, mutta nyt tuli pieni mutta vastaan??

    Eli osaisiko joku neuvoa mistä saisin öljynpaineensäätimen kuivasumpulle ja käykö siihen joku yleismallin hydrauliosa vai pitääkö olla tällainen
    http://pitstopusa.com/images/T14603616.jpg

    Iso kiitos etukäteen jos joku voisi jeesta.
     
  11. pirre

    pirre 3rd gear

    Olikos nyt kyseessä tuo ilmoittautunut 928s porgge?
     
  12. MCDRACING

    MCDRACING 1st gear

    Jep samasta potilaasta puhutaan. Juuri toin kasin pakokaasut tullessani kämpille. Sain kuivasumpun pelittämään paikallaan käytellessä. Vielä paineet nousevat hieman liian korkealle. Huomenna tehdään uusi hammaspyörä, niin katsotaan jos paineet alkaisi sopivasti putoamaan.

    Vielä on ennen apparin kisoja paljon töitä tehtävänä, ettei kisat menisi ihan leikkimiseksi, vaikka voi mennä kyllä muutenkin.
     
  13. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Mä oon luullut, että pumpuissa on aina itessään se säätöventtiili. Hyvä jos sait kamppeen pelaamaan.
     
  14. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Historic Grand Race on käynnistynyt perjantain harjoituksilla ja kalustoa on nähty niin radalla kuin remontissakin varikolla. Hyviä ilmoja lupaa ilmeisesti viikonlopuksi.

    Vettemies on vedellyt 1.35 alkuisia kierroksia, muista ei ole tietoa.
    LoveBoat Chevelle on kärsinyt ilmeisesti voimansiirto ongelmista ja remontti on vaiheessa vielä pe iltana. -Tiedot perustuvat paikanpäällä olevan Formula Ford tiimin mekaanikon havaintoihin.. :D Olisinpa päässyt itse kekkereihin mukaan...

    Huomenna sitten virallisia tuloksia ja uusia kuulumisia.
     
  15. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Grand Race tuloksia: V8 Race 1. Takala, Liukkonen, Piirainen, Ukura.

    Race 2. Liukkonen, Takala, Piirainen, Ukura.

    Sarjapisteet ominpäin lasettuna: Piirainen 56, Takala 54, Naaramo 30,
    Liukkonen 22, Mikkola 22, Ukura 17, Kivikoski 14, Saarinen 8.

    Jäljellä kauden päättävä Jurvan kisa kahdella osakilpailulla.

    Kuvia: http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/Histor ... 21.8.2011/
     
  16. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Piiraiselle malttia ajamiseen, matkaa on kuitenkin 8 kierrosta. Ajolinjoja vois myös vähän kattella tosta incar-videosta, joka finnsharkilta löytyy.

    Aika monessa mutkassa jarrulla liika myöhään, ja siten liikaa vauhtia mutkan sisääntulossa, apexi oli ja meni ja sit mutkista ulos tullessa liikaa kaasua. Renkaiden ehdoilla pitäis mennä, mutta ne saa helposti pilattua ajotyylillä.

    Tehoa on, huomaa suorilla.

    Lopettaa riehumisen ja muistaa ne renkaat, niin ei tarvii edes peileihin kattella. Mm. Ruohorinne osaa tämän melkolailla hyvin. Viimisillä kierroksilla aikaa vilkutella yleisölle ja leikitellä.
     
  17. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Varikolta vakoiltua: Vetessä ajetut renkaat ja comeroissa uudet. Ja turpiin tuli riehumisesta huolimatta!!

    On kovin epäsuotavaa, että renkaita halutessa myydään eioota.
     
  18. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Tämähän se tietysti, muuta ei tarvitse edes ajatella.
     
  19. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Onko jollain ny hätä renkuloiden kanssa vai miten tuo eioota pitää tulkita ?

    Multa löytyy kiekka uusia (paistettu 09) ja sekalainen seurakunta ajettuja jos on tarvetta vikaan kisaan saada gummi bäälle. 245/40-17MH onpi koko.
     
  20. bogge

    bogge 3rd gear

    Jäljellä kauden päättävä Jurvan kisa kahdella osakilpailulla.

    Kuvia: http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/Histor ... 21.8.2011/[/quote]


    Kuvaaja ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa!!! Hienosti saatu vangittua tuo Falcontin ja BMW:n "nojailu" sunnuntaina. Oliko tapahtuma normaalia kilvanajoa vai tuliko kunnon turpakäräjät varikolla??? Oli kyllä sykähdyttävä hetki kun tapahtui just siinä mutkassa missä sattui olemaan paikalla!!!
     

Kerro tästä muillekin!