charger laatikon öljyn vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ESKRacing, 16.8.2011.

  1. ESKRacing

    ESKRacing 1st gear

    mistäs löydän suodattimen chargerin lootaan, olettaen että sielä kuitenkin on sellainen? ja paljonko öljyä menee? mistä tunnistan mikä laatikko kysessä? kone on 318 ja vm-74..
     
  2. niclas

    niclas Gearhead

  3. ESKRacing

    ESKRacing 1st gear

    saakohan jyväskylästä jostain suodattimia vai onko tilattava jostain?
    onko väliä mitä atf.ää sinne kaataa?
     
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

  5. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ei oikeastaa muuta väliä kunhan täytää Dexron 3 luokituksen.
     
  6. electra1

    electra1 Gearhead

    Kyllähän nuin vanhaan riittää dexron II tyyppinen (halvempi), muttä käytännösä voi olla vaikee löytää ainakaan varaosapuljuista enää... Maatalouskaupoista ainakin löytyy isompina törppöinä.
    Samanlailla se toimii dex III ;lla.
     
  7. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Niin se on kumma juttu kun asiantuntija läheisessä varaosapuljussa sanoi ettei dexron II tyyppiä ole saanut enää 30 vuoteen ja hän on harrastunut jo 40 vuotta, mutta kuinka ollakkaan sitä löytyi Hyvinkään ABC:n S-marketin hyllystä :rotfl: :rotfl:
     
  8. 8 3/4

    8 3/4 1st gear

    Mikä se sellainen siantuntija on, ihme höpinöitä ettei Dexron II ole myynnissä

    Tätä on ollut tarjolla mm. monissa Tokmannin myymälöissä ja Teboilin huoltamoilla. Keväällä piti turvautua Rusan TB:n apuun kun ATF öljynjäähdyttimen letku korkkasi ja liemet oli pitkin Manskua. On Dexron II ja toiminut meidän laitteissa hyvin, GM ja Moparit. Taitaa toi kuvan konsolikin olla jostain ameriikan autosta?
    [​IMG]
     
  9. electra1

    electra1 Gearhead

    Se näyttää kyllä 60 lukusen moparin konsolilta :poff: Ilmeisesti mopariin saa omiakin litkuja jostain kalliilla(?) ostaa jos haluais hifistellä, dexron tais olla alun perin geeämmän asteikkoja..
     
  10. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Juu sillaihan minä olen jostain lukenu että Dexron II olis GM tuotteisiin ja III Mopareihin, mutta tottahan se on, että noin vanhat laatikot pelaa melkein millä tahansa litkulla. Mulla on ollu aina Dexron III ja viimevuonna ATF 4+ kun toi käyttis vaati sitä.
     

Kerro tästä muillekin!