Tapahtumat: Cadillac Club of Finlandin ratapäivä?????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jussi Camino-64, 28.8.2011.

  1. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Tapahtumakalenterissa on ilmoitettu, että Cadillac Club of Finland järjestää ratapäivän 4.9.2011 Säkylässä.....Ahveniston radalla??????
    Kannattaisiko korjata jos ilmoituksessa on virhettä, saattaa vaikuttaa osallistujamäärään mikäli osa porukasta on väärässä paikassa.
     
  2. arrakis

    arrakis 1st gear

  3. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Linssin läpi tapahtuma ei ollut niin hyvä kuin mitä todellisuudessa. Jälkikasvun kanssa nautittiin joka hetkestä. Iso kiitos järjestäjille.

    http://kuvablogi.com/blog/32472/39/
    Jos jotakuta pokkarikuvat kiinnostaa
     
  4. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    Kaikkien järjestäjien puolesta voin sanoa että ollos hyvä vaan kaikille osanottajille! :D
    ehkä, kenties/toivottavasti, jos minua suuremmat Herrat suo = ens vuonna uudestaan? :D
    Itse olin portilla ajoneuvojen lähettäjänä radalle, eli painoin punasta tarpeen vaatiessa tai vihreää valoa kun sai mennä..
    Suoraan sanottuna: Helevetin hauska reissu/tapahtuma taas kerran! :D
    Mutta kokemuksen rintaäänellä voin sanoa: sen kaltasia cadillac clubin reissut tuppaa olemaan!!! :rotfl: :rotfl: :poff: :poff:
     
  5. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Terve Kaikille !

    Hyvä päivä kertakaikkiaan oli ja kyllä kävi joulu kelien kanssa :D

    En tiedä mistä tuo Säkylä tuonne joskus lipsahti sormistani, mutta saatiihan se lopulta korjattua ja tiedä mitä kivaa Säkylässäkin on tänään ollut :odroll: ?

    Kaikille paikallakäyneille iso kiitos, että tulitte yhdessä tekemään tästä mukavan päivän. 70 ajoneuvoa kävi radalla ja paikalla oli iltapäivällä meille tupa täynnä ..siis varikkomontussa. Jos jollain on kuvaa josta saisi vähän laskettua automäärä niin olisi hyvä (vain radalla kävijät siis laskettiin elikkä katsastetut vermeet).

    Muutaman kuva pukkasin clubin sivuille http://www.cadillacclub.fi/GALLERIA/201 ... lla%204.9/ ja saman löytyy myös Facebookista jos joku moista härpäkettä käyttää http://www.facebook.com/pages/Cadillac- ... 8960727133

    T.SH
    Pj, CCOF
     
  6. bogge

    bogge 3rd gear

    Iso kiitos meidänkin jengiltä järjestäjille! Helkkarin hauska ja hyvähenkinen tapahtuma. Katsomossa painui mieleen vette no: 14, todella näyttävää menoa
    (meinas lähteä käsistä siinä pääsuoran alussa?). Ja se mattamusta limo.
    Pääsuoran jälkeisessä hevosenkengässä luu ulkona ja kabiini täynnä käsiä pitämässä autoa radalla :rotfl: :rotfl: :rotfl: Limo kulki käsittämättömän kovaa ja meno oli näyttävää!!!
     
  7. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Toi matta limo oli kyllä päivä helmi, vilpitön hatunnosto moiselle laitteelle.
    Nro 14 ajelin sellaisin 1:34.9 aikoja parhaimmiillaan eilisestä endurancekisasta vielä hieman sotkuisella radalla, niin hiukan se välillä täytyykin liukastella, hyvää kyytiä veti :D

    Se GM 502 pata istuu kivasti tuonne limoon :rotfl: ...ulkokuori ja tekniikka ikäänkuin lyövät kättä.
     
  8. soto 52

    soto 52 1st gear

    Desoto -52 kiittää hienosta päivästä.. Ja mahdollisuudesta ajaa "limorallia" vaik joutui antamaan muille tonnin tasotusta :rotfl:

    'Ei kellään sattuis oleen videopätkää mun ajosta. :eek:

    ps. GM PERFORMANS 502 :mad:
     

Kerro tästä muillekin!