Harvest Run

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja dirty, 9.8.2011.

  1. dirty

    dirty 1st gear

    Lähtö Tuusulan Hyrylän Shelliltä 3.9.2011 klo 11.00
     
  2. kontra

    kontra Gearhead

    No niin
    3.9.2011 taas pärähtää!!

    [​IMG]
     
  3. dirty

    dirty 1st gear

    Kartatkin pyritään taas jakamaan. Mahdollisimman epäselvät tietysti :) Tarkoitushan ei ole edetä letkassa. Ruuhkassa saa jokainen ajaa muutenkin ihan tarpeeksi ja kytätä edellä ajavan jarruvaloja. Eli pienissä porukoissa, jos kartan luku tuottaa vaikeuksia sen epäselvyyden tms. vanhuuden mukanaan tuomien ominaisuuksien takia (siis autojen iästä tietty kysymys!)
    Samalla muiden tiellä liikkujien liikennöinti ei häiriinny. Tutun kahvipaikan jälkeen muodostuu varmaan ihan hyvä letkakin mutta alkupään valojen ja odotettavan runsaan osanoton vuoksi ei kannata moista pitää itsetarkoituksena.
     
  4. dirty

    dirty 1st gear

    Säät paranee kuin tilauksesta...
     
  5. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  6. kontra

    kontra Gearhead

    Harvest Run jälleen takana. Keli oli vaihtelevaa ja muutenki sattui ja tapahtui monenlaista. Porukkaa oli tasan 40 autokuntaa ja järjestävän "urheiluseuran" edustajat kiittävät kaikkia osallistujia!
     
  7. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  8. B 50

    B 50 Gearhead

    "^"? :poff:
     
  9. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Ei kai nyt sentään... :-?
     
  10. Mr J

    Mr J Gearhead

Kerro tästä muillekin!