Cruisen korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja xarper, 5.9.2011.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Elikkäs jos tuota cruisea lähtis tohon heinähäkkiin korjailemaan niin mistähän kannattais lähteä liikkelle ja miten vois parhaiten testata missä on vika mahdollisesti?
    Jotain jippoja millä testata ne kaikki cruisen osat että mikä mahtaa vittuilla.
    307+rokkiorkesteri yhdistelmä kyseessä.
     
  2. Ombo

    Ombo 1st gear

  3. xarper

    xarper Gearhead

    Tästä oli jo huomattavasti apua että miten tuo härveli toimii, näyttää hieman erilaiselle tossa oldsin keulilla etenkin mitä tulee kaasarille noi tsydeemit mutta enpähän edes tiennyt että tuo musta mötikkä on cruiselle!

    Eikun lukemaan ja perehtymään...
     
  4. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Kannattaa ensimmäiseksi katsoa sit ettei johdot ole poikki cruisen viiksen juuresta...
     
  5. mb508

    mb508 Gearhead

    Toiseksi kannattaa nostaa jalalla jarrupoljinta ylöspäin (silloin kun yrittää ajaa säädin päällä), nuo alipainekatkasijat voivat myös valskata ja cruise ei mene päälle.
     

Kerro tästä muillekin!