Lahti Cruising 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 28.3.2011.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    En tiennytkään noista bussiaseman bileistä. No, porukalla lienee alla autoja, joten voihan sitä käydä molemmissa :D
     
  2. vani75

    vani75 2nd gear

    k

    pitänee tulla käymää sielki päin 8)
     
  3. G20

    G20 Gearhead

    Näillä näkymin ollaan suomen tsigagoon tulossa! 8) Ruukki Cruising & Swappi käyty tälle päivälle ja jos ei kaatamalla sada niin ajellaan kohta pukkila cityyn siittä ei oo kun 40km lahteen.

    Niin mikä tänään on meininki, kasilta hennalaan ja siellä patsastelua muutama tunti ja porukka lähtee kemuihin? Ei siis Ace Cornerille ollenkaan? :odroll:
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

    ace cornerille kuudelta ja kasilta letka shellille, sit viel vipusen tallibileet päälle. pitää ens vuodelle merkata sit tuo ace corner homma tonne tapahtumat osioon kunnolla niin ei oo epäselvyyksiä 8)
     
  5. Kivaa oli ku homma alko näin:

    [​IMG]

    :D
     
  6. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  7. sbc350

    sbc350 Gearhead

  8. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    TUR-1 back in Lahti !
    Osas varmaan itekseen Hennalan Shellille.....
     
  9. kaasari

    kaasari 3rd gear

  10. G20

    G20 Gearhead

    Tulihan poikettua vaikka Cornerille ja letkaan ei ehditty ihan ok reissu. 8) Kiitosta SPORT TRUCK swappi jutuista tavara vaihto hienosti omistajaa. Lahden oranssilla stepparilla liikkuvalle hepulle oon edelleen kaljat pystyssä alkukesältä porvoon cruisingeista.. :oops:

    Kotimatkalla noin 1.30 yöllä joku vitun nisti tai muuten vaan tyhmä hiillosti farkku astralla vanhaa lahdentietä hennalasta mäntsälään päin metrin päässä perseessä keskiviivalla pidemmän matkaa. JOS olis ollu tankki täynnä olisin saattanu laskee perässä vaikka helsinkiin asti ja tarjota Maglitea.. :mad: :mad: :mad:
     
  11. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Se on suomalainen ehtymätön lunnonvara se kateus. Noita kuvaamasi astra -hiillostajia on aina välillä, mutta merkki vaan vaihtelee. Minulle ei ole vieläkään selvinnyt se, että mitä tuollaisella hiillostamiskäyttäytymisellä liikenteessä voittaa.
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Joo sama koheltaja tummalla Astraalilla ohitti siinä 60:n alueella ennen Luhtikylää arviolta 140 km/h...toivoin mielessäni että se vetää metsään niissä seuraavissa mutkissa niin pääsis onnittelemaan... :mad:

    Muuten oli hieno Cruise, letkaankin tuli mukavasti porukkaa ja Hennalassa oli taas niin pahuksen liukasta asfalttia... :lol:
    Jossain yhdentoista maissa lähdettiin syömään ja kun palattiin sieltä niin aikas hiljasta oli jo, mutta pidettiin leiriä silti päälle yhteen Hennalan parkkipaikalla.
     
  13. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Hyvä, että olit tyytyväinen Lahden Cruisingiin! Ilmeisesti sieltä on häviämässä negatiiviset lieveilmiöt. Negatiivisista lieveilmiöistä on parhaimmasta päästä sellainen Don -ilmiö, jossa seisoskellaan oman auton vieressä - vahingossakaan poistumatta sen lähettyviltä - ja odotellaan luokse juttelemaan tulijoita asenteella: suudelkaa suurta sormustani.
     
  14. Zebe

    Zebe 1st gear

    Kyllähän sielä tuli käytyä pällistelemässä Jenkkejä ja kuminpolttoa :) Olikos tuo lauantain Cruising viimeinen tänä kesänä, vai onko vielä ensikuussa?
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eipä siitä Lahden Cruise:sta ole ainakaan minulla mitään pahaa sanottavaa sen reilun kymmenen vuoden ajalta mitä siellä on tullut pyörittyä...ekoja kertoja käyty satunnaisesti joskus 90-luvun puolivälissä 8)
    Jännä juttu sinänsä että kaikissa kaupungeissa on ihan erilainen "Cruising-kulttuuri", sen verran noita on tullut vuosien mittaa kierrettyä.

    Joku voisi kirjoittaa aiheesta hyvin kirjan..."Suomen Cruising-kulttuuri" :rotfl:
     
  16. sbf

    sbf Gearhead

    Porukassa keksitty pitkään muhinut ideakin tuli nyt toteutettua:Rillattiin pikapin lavalla pari askillista nahkaporkkanoita.Hyvä meno oli kyllä kaikin puolin. 8)
     
  17. igor

    igor 3rd gear

    Joo, ei siinä tarvinnut paljon rattia vääntää.
     
  18. fury76

    fury76 1st gear

    nii ku sul oli kuski :lol:
     
  19. sbc350

    sbc350 Gearhead

    kyllä vielä ensi kuussa cruisataan :)
     
  20. Temutin

    Temutin 1st gear

    tää oli sellasen näköistä että taidan joskus kokeilla omankin pickupin lavalla :lol:
     

Kerro tästä muillekin!