Street CEE+DEE 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 19.9.2011.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Neljä uutta lisenssiä pelkästään finaalikisassa, kyllä luulisi C/D streettiin riittävän väkeä.
     
  2. Slow66

    Slow66 1st gear

    Tarkoitus on ilmoittautua ajamaan koko sarja.

    t: DSxxx (e. SPET1800)
     
  3. nysse1

    nysse1 1st gear

    ..

    Eipä varmaan tuu ajettua koko kautta jos ei c ja d aja omissa ryhmissä.Eli näillänäkymin muutama kisa+em:ssä sg:tä tai jotain ja saksan ja tierpin kisat st:tä tai sg:tä
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Myöntääkös ne teille tuota vuorotteluvapaata vielä :poff:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Viis kautta tuolla ollaa nyt vedetty tukka putkella joka kisa niin kai sitä olis paras jo välillä hetki huilata ettei tuu ressii :rotfl:
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Te saatte kauden vuorotteluvapaan jo pelkän dösän perusteella. :rotfl:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    :eek:
    Bat -bussihan kulkis kyllä, pitäs vaan joskus saada kilpurikin kulkemaan :rotfl:
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Varikolla liikkuu sitkeesti huhu, et sen takia te ootte ajaneet niin ahkerasti ku ette pääse varikolta pois?
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    tarkoitus on ehkä osallistua joihinkin fhra neppiksiin mutta enempi verisuoli vieriin westcoastin suuntaan. Mutta katotaan pysyykö ajokki pitkään ehjänä ja tuleeko ees valmiiksi.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eiku me ollaa sinnikkäästi yritetty saada pikkukakkosella joskus jotain muitakin aikoja kuin ysi ykkösiä mut kun ei niin ei ja niinpä niitä 9.1 aikakortteja onkin kertyny jo melkonen pinkka :p
    Tai no, ollaa me sentään pari kertaa viime ja toissa kesänä oikein kovasti säätämällä onnistuttu saamaan ne ajat ysi kakkosen puolelle :poff:
    Mut se on vissiin väärä suunta :eek:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Re: ..

    Saa kyllä tulla aika paljon autoja sekä c että d ryhmiin, että ne uudestaan erotettais, varsinkin kun sääntöjäkin rukattiin niin, että ovat keskenään paremmin kilpailukykyisiä.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: ..

    Mun mielestä (ja siis tää on vaan kisoissa mukana touhutessa tullu oma mielipide) toi C:n ja D:n yhdistäminen ja yhdistämisessä tehdyt säännötkin on ollu ihan toimiva ratkaisu.
    Molemmissa vastaavilla panostuksilla voi noiden nykysääntöjen puitteissa ajaa tolleen nyt yhdistettynäkin yhtälailla hyvistä sijoituksista ja jopa kisojen voitosta mitä puoltaa vaikkapa noi yhdistämisen jälkeiset tuloslistatkin :wink:
    Ja tolleen ollaan aina päästy monissa kisoissa viime vuosina ajamaan jatkuvasti liki täysillä 16 kaavioilla jolloin kisoista on aina tullu aikas mielenkiintoisia.
     
  13. nysse1

    nysse1 1st gear

    No vängätään ny vielä :rotfl: Sitte ainaski noi ahretut pois tosta meitin luokasta :cry: No eihä se pärjääminen se pointti oo mut lisää porukkaa tulee varmasti jos jotain järkeä tossa luokkajaossa!Ja mitä helvetin katuautoja noi muutenkaan on paitsi mun ku on leimattuu:poff: Pitäs sit vielä saada katsastetuille oma luokka :rotfl:
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eipäs nyt muistella niitä vanhoja Suomistoliiton aikoja jolloin enempi tai vähempi vääryydellä leimattiin milloin minkäkinlaisia autoja paikkakuntakohtasesti erilaisella menestyksellä :poff:
    Vai vaadittasko sit tosiaan että ne osallistuvat autot olis oikeestikin leimauskelposia mm. katuliikenteeseen nykysäännöillä vaadittavalta teho/painosuhteeltaan ja alettas oikeesti mitata senkin paikkaansapitävyyttä kisoissa :rotfl:

    Tossa oot kyllä oikeessa että ahdettujen kanssa on paha tapella mut minkäs teet, se on nykyaikaa ja mm. meidän tapaisten old school räpeltäjien on vaan yritettävä elää sen kanssa ja yritettävä pärjätä siellä seassa mahdollisten muiden avujen voimin (varmuus, erekt... eiku siis reaktiot jne :wink: ).
     
  15. nysse1

    nysse1 1st gear

    joo niinhän se on.Uskallan kyllä väittää kuitenki että jos ahdetut eri luokassa,saatais normaaliakin ripeän katuauton omistavaa väkeä mukaan paremmin kuin nyt.Mutta ajattelinki että ei sota yhtä miestä kaipaa ja ajellaan mitä ajellaan,kiikala ja hyvinkää ja jotain muita siinä seassa.Ja onhan meille toi gti päivä..;))
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    En mä oikein usko että toi ahdettujen pois rajaaminen tois juurikaan ketään uusia mukaan, vaikka siinä ootkin oikeassa että pidemmällä tähtäimellä niiden takia tota luokkajakoa pitäskin alkaa miettiä uusiks, kuten osin on täälläkin jo keskusteluissa hiukka pohdittu.
    Ja toisekseen, ihan hyvinhän teilläkin alkoi jutut tuolla kisoissa, siitä vaan pikkuhiljaa eteenpäin niin hyvä siitä tulee jos haluaa kun vastaavasta tilanteesta ja kuvioista muutkin on tuolla edenny, mm. meitin tiimi niin että ihan kivastihan siellä on jopa pärjätty vaikkei meilläkään esim. käytettävissä oleva budjetti oo koskaan ollu kuin korkeintaan keskitasoa jos verrattais sitä kaikkiin muihin samassa luokassa mukanaoleviin :wink:

    Ja kaikenlisäks toi "menestysjuttu" ja ne sellaset tavoitteet on nekin vaan osa koko hauskuudesta ja ikäänkuin vaan vielä lisäbonusta hommalle kun onhan ne kisaviikonloput siellä Streetti-varikolla hyvässä seurassa jo itessään varsin mukavia ja nehän ne oikeestaan onkin koko harrastuksen parasta antia :lol:
     
  17. ransu68

    ransu68 1st gear

    Muistelisin näin että siä streetti varikolla on yx sauna joka aiheuttaa pientä huokaila seuraava päivänä.... Syy todennäköisesti niin hyvät löylyt..... :lol: :lol: Eikös ne löylyt oo jo riittävä syy kiertää kisoja? :rotfl: :rotfl:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Juuri noin, nyt sä oot homman ytimessä 8)
    Ja aatteleppas että noista saunanlämmityskiireistään huolimatta toi meidän saunamestari Saulihan otti tänä vuonna ajamisissakin Street C+D :n pronssia, ja ihan vaan vapari pikkulohkolla :wink:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    On koitettu yhdessä ja erikseen ja nykyisellä systeemillä on eniten kilpailijoita koko 2000-luvulla, miksi siis palata entiseen ja pilkkoa hyvä, iso kaavioinen ryhmä useammaksi olemattomaksi ryhmäksi, jotka kuitenkin sitte yhdistettäisiin osanottajien vähyyden vuoksi. :rotfl:
     
  20. nysse1

    nysse1 1st gear

    Joo Joo,pitäkää tunkkinne :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!