thunderbird -62 NIS-13 valmistenumero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja pepechevy, 20.10.2011.

  1. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    nii onkoha jollai oovertraivin käyttäjällä ollu tää kysseine auto aikonaa.. 2004 leimattu viimeks. nytte vein sitä katsurille ja se, eikä myö löyvetty runkonumeroa mistää. paitsi se niitattu kyltti kuskin oviaukosta. missähä lienöö meistos. ja muutenki jos jollai o tietoa tästä kopukasta ni otetaa muistoja vastaan..

    auto o ford thunderbird -62 laikka-avo. ollu vaalensinine, violetti ja nyt mattamusta
     
  2. kapa

    kapa 3rd gear

    mulla ollu hetken joskus vuosia, vuosia sitten....
    numeron sijainnista ei kyllä oo mitää muistia.
     
  3. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Ei välttämättä löydy ollenkaan. Vasta -64 käyttöönotto tai uudemmissa on kaikissa ja -60 tai sen jälkeen tyyppikatsastetuissa.
     
  4. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    voe tokkiinsa, kahtoppa siitä moottorpellin lukon vierestä, pelekääjän puolelta, jos ei oo siinä nii oot in deep shit, usseimmille suikkapäille kyllä on aina kelevannu se ovenpielen lappu, taitaapi olla niin että tehtaan vin tuli voorttiloinhin vuonna -63, tommosen oon havainnon tehny niissä muutamassa kymmenessä mitä on aikojen saatossa ollu..
     
  5. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    kiitos vastauksista, aikalailla on kynnetty koko auto lävite maholliset paikat.. no täytyy yrittää jottai selittää katsurille
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

  7. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    kiitos paljon, johan löyty meistos :D
     

Kerro tästä muillekin!