vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Mennään vaan letkassa. Alunperin oli veli G20sen kanssa juttua et lähettäs kuuen jälkeen. Mä pääsen kuudelta duunista. Kipasen kotiakautta kameran völjyyn ja menoksi. Eestinmäen ST1:llä about 18.20-18.30

    Niin ja jos Pöllöllä tullaan ja kuuluu vikinää ni se ei ole G20 vaan tukivarren kuivat kumitiivarit kitisee :rotfl:

    Maverick1970 mukaan letkaan!
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Juu, siks tarkensinkin ettei tule väärinkäsityksiä. :lol:
     
  3. Kalle Koo

    Kalle Koo 1st gear

    No eiköhän sitä sitten tulla Vandaalle.
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    Se on semmonen homma että kippaan El Gauhiaan nesteet syyläriin duunin jälkeen ja se on Tulilanka repsikan paikalla mikä vikisee!!! Eiliset "viime hetken säädöt" autto ja alkaa pelit räyhäämään!!! :eek:
     
  5. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    No perkele! Sit täytyy vissiin ottaa kameran lisäksi pari "objektiivia" mukaan :rotfl:

    JÄNNITTÄÄ!
     
  6. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ehditään puol seiskaksi St1:lle. Kamera jää kotiin, mut objektiiveilla vois varustautua :rotfl:
     
  7. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    No eiköhän myökii niihin aikoihin siitä ohi työnnetä. Joten puolen maissa "Eesti, Eesti, nii perkeleesti!" <en kerro kenen versio Juicen biisistä.

    JÄNNITTÄÄ LISÄÄ! :eek:
     
  8. vekkuli poju

    vekkuli poju 1st gear

    juu juu paikalle pyrkii ehkä kristallimetsän riistan vartijakin proncollaan.kaikki sankoin joukoin cruisailee ja kuvii räpsiin.ei se kalusto viäl saa levätä ellei oo jo levähtänyt :pinup: :wc: ja aina on hyvä syy laulaa.
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Ei kovin kauheasti vaikuttanut porukkaa paikalla olevan... tuli sitten suoritettua vain läpiajo ja poistuttua saman tien paikalta... :)
     
  10. fe390

    fe390 Gearhead

    Kyllä siellä kasin kieppeillä oli ihan hyvin porukkaa.

    Tuli testattua vaimon ostama söpön pinkki pokkari. Eihän nämä mitään ammattitason kuvia ole, mutta kohtuullisia kuitenkin pimeässä, ilman salamaa ja jalustaa kuvatuiksi.

    http://www.vanhary.org/Galleriat/Vantaa ... index.html
     
  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tulipas käytyä. Tuli pari uuttakin naamaa juttusille, eli viikinki75 ja Maverick1970 tais heilua kameran kanssa siinä. C-bargekin tuli nähtyä, kovasti sai Valiantin tee-se-itse listoitus kehuja. :poff:

    Autot lähti pois n. puol tuntia saapumiseni jälkeen, mutta näytti osa tulevan myöhemmin uudestaan takasin. Ite lähdin kymmeneltä menemään ja jäi sinne ainakin jokunen auto vielä.

    Mukavaa oli turista, ja ens kesänä (vasta,ainakin omalta osalta) cruisingit uusiks.

    Olipas muuten hyvä että huomasin auton luovarin jääneen himaan, vasta ku parkkeerasin Vallun talliin. Ois saattanu meikäläinen muuten jännätä noita poliiseja enempi, ku ajelee siirtokilvillä autolla joka on ollu viimeks kilvissä '87, ja silloinkin sedän nimissä. :rotfl:

    No, eipä siinä, siirtokilvet oli ok, joten selvittelyä siinä ois saattanu joutua vähän enempi harrastamaan jos oisivat sattuneet pysäyttämään.
     
  12. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

    Tulipahan käytyä ja vähän sain karstoja koneesta pois sekä yli määräiset hiekat renkaista :lol:
     
  13. ata

    ata Gearhead

    Kävin siinä jotain varttia vaille ysin aikoihin about ja vain muutama auto oli jäljellä, oli sitten vissiin suurin osa just lähtenyt... aikaisin on porukka lähtenyt pois, varmaan kylmän ilman takia.
     
  14. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  15. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ehtihän sieltä pois. Eli reippaaseen yhteentoista jälleen mittailtiin tuumia ja vähän muitakin jälkiä... City-kettukin kävi heittämässä rundit porukan ympäri ja merkkaamassa paikat!!

    Mä ainakin "Fury" heiluin tällä kertaa ihan kamerankin kanssa vapain nakkisormin kun jalakset oli kotosalla! Tommoinenkin siellä muuten oli:

    [​IMG]

    Puoli kympin aikaan oli kolme autoa tullessa, mutta määrähän siitä kasvoi:

    [​IMG]

    Lopulta määrä oli jo kymmenkunta:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Rokki-osastohan on lähestulkoon kadonnut laji. Niinpä race-osasto näytti olevan hyvin edustettuna viimeisten lähtijöiden joukossa. Ja nuoremmatkin silminnähtävästi tykkäs... :rotfl: ![​IMG]

    Tais olla omat viimeiset tältä vuodelta. Käyttöauto otettava pikku hiljaa liikenteeseen kun kenno (lämppärin) ei juuri lämmitä. Näkemisiin ens vuoteen näissä merkeissä!!
     
  16. VSOP

    VSOP Gearhead

    Olet käynyt Heurekalla just silloin kun varmaan tusinan verran autokuntia oli kaffeella Kehäkessalla, sieltä sitten valuttiin takaisin jotain aikaa.
     
  17. ata

    ata Gearhead

    No jopas tuli mentyä sitten hyvin ristiin... ja ajettua nelisenkymmentä kilsaa vain kääntyäkseen parkkiksella toteamassa että just sillä hetkellä siellä oli vain muutama auto... (ja tilanne olikin vain väliaikainen) no joskus näin. :) ehkä parempi onni toiste...
     
  18. Maverick1970

    Maverick1970 1st gear

  19. fe390

    fe390 Gearhead

  20. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ikosella oli isompi kamera ja jalusta myös :wink:
     

Kerro tästä muillekin!