Millä/ miten tiivisteet puhtaaksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja äksy, 26.10.2011.

  1. äksy

    äksy 1st gear

    Eli millä saa maalin pois ovien ja luukkujen tiivisteistä ja takavaloista? Joskus hankasin jarrunesteellä, mutta onko siihen parempaa ainetta tai keinoa? "Uuden" käyttiksen joku aikaisempi omistaja on maalaillut kylkiä mitään suojaamatta tai irroittamatta, ja olis ihan kiva, jos sais muovi ja kumiosat siististi putsattua. :odroll:
     
  2. delsol

    delsol 1st gear

    Itse olen tiivisteistä juurikin maalisumuja hangannut ihan tinneriin kastetulla rätillä,lopuksi käsitellyt tiivisteet silikonipuikolla mitä talvisin käytetään ettei tiivisteet jäädy kiinni karmiin.
    Takavaloja ei tinnerillä kannata käsitellä,menee harmaaksi. Myllytystahna ja koneella kierroksia kiekkoon...toimii!
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Kumiosasta tulee ihan musta kun käsittelee "bumper black" tai black wax:illa. Se on kumi/muoviosille tarkoitettu mustavaha, ja kumiin ottaa kiinni kuin...
     
  4. twelve

    twelve 3rd gear

    tinneri ja asetoni molemmat toimii, mut niitten kaa täytyy varoa ettet liikaa kastele, molemmat kun liikaa käytettynä sulattaa kumia. Puolikostea rätti ja pikkasen kärsivällisyyttä.
     

Kerro tästä muillekin!