Olipa kerran.... johtokunta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 21.5.2011.

  1. Sumppi

    Sumppi Gearhead

    kappas, tyhmä kiittää.
     
  2. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Voisin kyllä antaa valtakirjan jolla joku paikalla oleva voisi ääneni käyttää....mutta kun säännöt ei salli moista vaihtoehtoa, niin hoitakoot paikalla olevat päätökset....
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Tälle kaudelle vaadittiin akhdeksan, ei toi kymmenen ole kuin kaksi enemmän. Sitoutumista lajiin puolin ja toisin.
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Juu, ja kehityssuunnasta kyllä tiedotettiin viimesyksyn kokouksesta, siis tosta määrän kasvusta sekä ilmottautumisen aikaistumisesta. Siitä huolimatta ryhmiä tullee olemaan kintaalla ton määrän suhteen eikä kukaan liene niin tollo et lähtee rakentamaan uutta autoa ryhmään jota ei tällä hetkellä osallistujamäärän takia ajeta toivoen et "kyl niit varmaan kymmenen tulee". Mun mielestä kehityssuunta ja vaatimukset on sellaset et parin vuoden päästä meil on junnut, setti ja spetti, ja tietty street C/D. Ja ehkä OL. :rotfl: Sikspä kehottaisin uudelleen tarkastelemaan tota vaatimusta. Ellei sit tavote tosiaan ole toi mitä yks ylläkirjoittanut arveli, se kyl varmaan säästäis kustannuksia ja vähentäis työmäärää. :rotfl:
     
  5. SC 285

    SC 285 1st gear

    Niin... Aina näistä vaan tulee mieleen puhelinkeskustelu muutaman vuoden takaa toiminnanjohtajan kanssa, jossa hän kertoi että tavoitteena olisi että tulevaisuudessa suomessa olisi vain yksi iso ryhmä mitä ajetaan. Siihen ollaan kovaa vauhtia menemässä.
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei noi millään kaikki kelpaa striittiin!
     
  7. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    REPS :rotfl:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tuskimpa nyt missään vaiheessa ollaan tuohon yhteen isoon ryhmään menossa, tuskin edes toiminnanjohtajan mielestä. Kyllähän se muutama iso kaavio on varmaan kaikille mielekkäämpi kuin mahdoton määrä pieniä kaavioita. Ainakin jos halutaan kunnon kilpailua aikaiseksi.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Jaahas, suora lainaus FHRA:n sivulta:

     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    No se oli nopeesti katelty, eikos toi tyosuhde vasta alkoi muutama kuukausi sitten?
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Oli kyllä yllättävän nopea ja lyhyt työsuhde.
     
  12. tmd

    tmd 1st gear

    Jokohan seuraava "Topi" valittaisiin vaikka yleisen haun ja omien ansioiden perusteella vai vieläkö Vesalla riittää kavereita millä paikka täyttää? Itse veikkaan jälkimmäistä...
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    ehkä kaveri oli niin pätevät että sai jo hommat hoidettua ja palasi takasi k-rautaan.. :rotfl:
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    Uusvihreää kierrätystä! Nythän TJ saa vapaasti valita henkilökunnan, ei ainakaan pääse ikälisät vaivaamaan yhdistyksen taloutta! Veikkaan vähän samaa kun studio57, et turhahan se on miestä tyhjänpanttina roikottaa kun ens vuos rupee jo olee paketissa!
     
  15. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Taisi astua jonkun varpaille. Äijällä oli hyviä ideoita ja ne olis helpottanut paljon, mutta näinhän ei ole aina tehty.
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tämmöstä tää kai sitten tulee aina FHRAssa olemaan. Eläköön vuoden lopussa äärettömän kalliiksi FHRAlle tuleva toimitusjohtajamme. Jos Vesa saa mantran jatkaa puolen vuoden koeajan täyteen tuloon saakka niin siinä meillä on sitten niin kallis mies päästä eroon, että hirvittää. Toivotaan, että uusi seuraavassa syyskokouksessa valittava johtokunta osaa ottaa tämän totuuden huomioon ja näyttää Vesalle ovea, ennenkuin on liian myöhäistä. Muistakaa tämä kun syyskokouksessa valitsette uusia jäseniä johtokuntaan :rotfl:

    Samalla kannattaa muistaa tuo täysin idioottimainen ja sisäpiirikaupalta haiskahtava ylihintainen vuokrasopimus , johon nykyinen johtokunta on menossa vipuun. Kuudella uudella jotain asioista ymmärtävällä johtokuntalaisella voidaan tämäkin äärettömän kallis kuluerä estää. Muistakaa tämä kun niitä johtislaisia valitsette. Toisaalta, voihan jäsenistö olla sitäkin mieltä, että mennään vaan Vesalle vuokralle ja nostetaan taas kilpailijoiden ja niitä seuraavan yleisön kuluja, jotta saadaan tuo vuokra maksettua. Kuka kannattaa :eek: :eek: :eek:

    Kehottaisin mahdollisimman monia tulemaan paikalle äänestämään uusia tuulia johtokuntaamme. Se on jäsenistöstä kiinni, miltä FHRAn tulevaisuus tulee näyttämään. Sanoisin, että nyt olisi aika toimia....
     
  17. ransu68

    ransu68 1st gear

    Eikös se Luigi oo perinteisesti niin että suomalaiset vaan itkee keskustelupalstoilla ennekuin menevät kokouksiin missä asioista päätetään? Se on paljon helponpaa itkee palstoilla kun mennä paikalle ja vaatia selityksiä johon ainakin lukemani perusteella olisi tässä tapauksessa tarvis. Siinähän vois pian käydä niin että joutuis aukaseen suunsa ja PUHUMAAN asiasta!!! Toivotaan että nyt jäsenistöä saapuu runsaasti paikalle vaatimaan muutoksia. Itellä ei oo mitään asiaa kokoukseen ku en oo jäsen.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Me oltiin tuolla kokouksessa vuosi sitten mukana ja kaks uusia tuulia ajanutta jäsentähän siellä sit johtokuntaan valittiinkin mut ei niistä oo enää kumpikaan siellä kun molemmat heitti hanskat tiskiin ja eros kesken niiden ekan kauden. Niin että se niistäkin uudistuksista :odroll:
     
  19. W201

    W201 3rd gear

    :eek: Mikäs se sellainen puolen vuoden koeaika on??? :eek:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Näinhän se tuppaa olemaan. Kun tämän topicin aloitin, niin kymmenet lähettelivät yksityisviestejä, sähköposteja ja soittivat kannustaakseen sanoen, että hyvä, että nostit kissan pöydälle. Puoli vuotta toivoin, että joku oikeesti kiinnostuisi asiasta ja tekisi tutkintapyynnön täällä puhutuista johtokunnan toimista syyskokouksen esityslistaan. Yksi tyyppi, varsin uskottava ja keskeinen henkilö tällä palstalla lähetti mulle oiken YVtä, että homma on hoidettu.... ja vielä mitä. Tässä sitä nyt ollaan tilanteessa, jossa vain kuusi uutta valveutunutta johtokunnan jäsentä voivat estää suurempien kulutaakkojen syntymisen jäsenistön rasitteeksi. Mutta niin me maataan kuin pedataan. Jos jäsenistöllä ei le ns. munaa tulla äänestämään vääryydeksi kokemiaan asioita vastaan, niin silloinhan FHRA toimii just niinkuin halutaan. Muistakaa edelleen, että FHRA tekee just niinkuin jäsenistö määrää.

    Vesan asemasta Toimarina vielä senverran, että vielä toistaiseksi hän on koeajalla. Jäsenistön äänestäessä oikeita tyyppejä seuraavaan johtokuntaan se työsuhde voitaneen purkaa näkemyserojen takia. Eikä edes tulisi kalliiksi jäsenistölle :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!