Olipa kerran.... johtokunta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 21.5.2011.

  1. W201

    W201 3rd gear

  2. nysse1

    nysse1 1st gear

    Hyvä poijaat.Ja olikohan mahdollisesti jo ehdokkaita ilmoittautunu syyskokoukseen valittaviksi?Ihan vaan meinasin että onkö heti vapaaehtosia ja tarpeeksi muuttamaan laivan kulkua ens kauden aikana :eek: Ja pakko tulla syyskokoukseen ihan vaan kattomaan ja kuuntelemaan :rotfl:
     
  3. W201

    W201 3rd gear

    :D Niin sä tuut kattoo niitä museon lentokoneita vai? :D
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eiköhän tää lobbaaminen keskity tänne OD:lle vaan..

    Nostan hattua jos oppositio saa sinne raahattua riittävän määrän edustajia ja myöskin hoitamaan omilleen tuon enemmistön.
     
  5. nysse1

    nysse1 1st gear

    Joo,ajan joka päivä ohi ja viimeks käyny joskus 70 luvulla :eek: Siis koneita katsomaan sankoin joukoin.Pitäsköhän ilmoittautua ehdokkaaks :D
     
  6. W201

    W201 3rd gear

    70 luvulla museo ei ollut nykyisellä paikalla, sillä nykyiselle paikalle museon rakentaminen aloitettiin 8.5.1980. Ensimmäinen näyttelyhalli valmistui seuraavana syksynä ja avattiin yleisölle 24.9.1981.
     
  7. nysse1

    nysse1 1st gear

    Juu tarkotinkin yleensä ilmailumuseossa.
     
  8. tmd

    tmd 1st gear

    Ethän sinä mitään tiedotusta ole yksilönä luvannut, olet vaan ollut mukana porukassa joka moneen kertaan on "päättänyt" tiedottaa paremmin ja avoimemmin :D

    Nytkin katsot asiaksesi vaan saivarrella ja halkoa hiuksia noiden sopimusehdotusten kuukausipalkoista. Eihän ne summat identtiset olleet mutta hyvin saman suuntaiset, ei satasilla ole mitään merkitystä tässä kuviossa. Et vaan ilmeisesti sattunut kiinnittämään mitään huomiota siihen mitä sille rahalle saisi vastineeksi? Sopimus A sisälsi normaalit irtisanomis- yms ehdot, TYÖVELVOITTEEN ja säännöllisen raportointivelvoitteen. Sopimus B sisältää täysin kohtuuttomat irtisanomisehdot, EI työvelvoitetta, raportointivelvoitteen irvikuvan ja miehen joka sanoo olevansa kyllästynyt hoitamaan FHRA:n asioita. W201:den luetun ymmärtämisessä on pahasti vikaa tai sitten olet yksi niistä joiden kieli on Vesan kannikoiden välissä.

    On käsittämätöntä, että tälläinen sopimus on alunperinkään hyväksytty saati ettei siitä tajuta irrottautua ennen maksimituhoa. Tuosta vuokrasopimuksesta en edes jaksa enää avautua muutoin kuin, että kyllä kustaan jäsenistöä silmään. Niin, jäsenethän tämän koko souvin kuitenkin mahdollistavat.

    FHRA:n ja lajin tulevaisuuden ja kehittymisen kannalta tärkeintä olisi päästää Vesa omien liiketoimintojensa pariin ja Väljä keskittymään Nokian asioihin. Niin, ystävämme Tapiohan se aloitti sen johtokunnan käännytystyön jonka tuloksena Vesa söi sanansa omasta irtisanoutumisestaan...
     
  9. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    En kyllä yhtään ihmettele, ettei monet alan harrastajat edelleenkään missään tapauksessa ja koskaan ikimaailmassa halua olla esim. fhran jäsen?
     
  10. tmd

    tmd 1st gear

    En minäkään. Suurin osa ei edes tiedä näitä kaikkia asioita mitä tuossa yhdistyksessa on tapahtunut. En tiedä minäkään kuin osan ja siitä osastakaan ei kaikki toimet todellakaan kestä päivänvaloa.
     
  11. ransu68

    ransu68 1st gear

    Täytyy sanoa että melkosen rajua kritiikkiä tänne kirjotellaan. Toivottavasti kritiikin esittäjät vaivautuvat kokouseen ja saavat sielä suunsa auki. Tarskohan liittyä takas jäseneks että pääsis tota kokousta seuraan. :rotfl: :rotfl: Tätä foorumia ku on seurannu ni oletettavasti on tulossa MIELENKIINTOINEN ellei peräti :poff: kokous!!!
     
  12. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ehkä vois televisioida tulevan kokouksen ja kerätä telkkasopimuksella rahut tuleviin "ylimääräisiin" menoihin.. ai nii joo.. kuka viittii edes kotosohvalta kiinnostua asioista.
     
  13. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    Miksei yhdistys voisi ostaa itselleen ylisuuret tilat ja vuokrata toiminnasta ylijäämät tilat vaikka "talli" tilaksi tai yms.
    90 000 eerolla lyhentää aikamoista lainaa/tilaa vuodessa.
    Tai jotain?
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Mulla ainakin oli ratkaisevin asia SM-arvo että siirryttiin aikanaan Spettiin.Kyllä SM-arvo ja televisiointi kisoista auttavat noissa yhteistyökumppani neuvotteluissa ainakin täällä.Hieno luokka,hienot mahdollisuudet kehittää omaa kalustoa kovempaan lentoon ja hienoa kisaa hienojen kilipakumppaneitten kanssa.Haaveena että vedetään reilun parin vuoden päästä ihan jotain muita lukemia kuin nyt!!! :rotfl:
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Niijoo. Mut tolleehan ne ongelmat ja asiat ratkee sekä paranee. Toinen vaihtoehto olis sitten olla jäsen ja vaikuttaa, kenties asettua itsekin ehdolle tekemään asioita paremmin. Mut ku me suomalaiset ollaan niin ujoja, ja ketäs sitä sitte haukkuis jos ite kuuluis niihin haukuttaviin? En oo itekään maailman aktiivisimpia jäseniä, kokouksissa käynyt jos se on ohjelmistoon sopinut tai sovitettu, ja siellä suutakin avannut. Jos ei muuten ni sinne jotain kaataakseen. :rotfl:
     
  16. max

    max Double Gearhead

    No mä olen kyllä chevy-64 kanssa täysin eri mieltä tästä jäsenyydestä,sillä liityn aamusta ensi töikseni FHRA:n jäseneksi.Eikö juuri silloin tarvita aktiivisuutta ja osallistumista kun ollaan "kusessa"?

    Sekä aion osallistua syyskokoukseen ilmailumuseolla.
     
  17. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    En lukenut kaikkia tekstejä läpi eli tämä asia voi olla jo kerrotukin mutta palkkatietojen julkisuudesta noin yleensä: eivät liene mitään salaisuuksia koska esim. verottajalta saa kuka tahansa kenen tahansa palkkatiedot soittamalla verohallinnon palvelunumeroon. "Ongelma" lienee vain se että tiedot saa toteutuneesta verotuksesta eli esim. tämän vuoden palkkatulojen kyseleminen ei onnistu. Lisäksi taitaa tarvita tietää henkilön asuinkunta jotta kysely kohdistuu oikeaan henkilöön jos kannasta löytyy useita samannimisiä.

    En tiedä mistä sikiää ajatus että palkat olisiva jotenkin "salaista" tietoa... Kaipa suomalaisille raha-asiat ovat ns. salaisia jos ei toisin ole sanottu :odroll: Se, että esim. FHRA ilmeisesti moista tietoa panttaa on mielestäni vähän kummallista kun kuitenkin yhdistyksen eli jäsenistön rahoilla siellä toimitaan.

    Ohessa verohallinnon palvelunumerot:
    Tuloverotuksen julkiset tiedot, henkilöt: 020 697 002
    Tuloverotuksen julkiset tiedot, yhteisöt: 020 697 006
    Kiinteistöverotuksen julkiset tiedot: 020 697 020
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei kait se verottaja kerro et kuka/mikä nuo palkat on maksanut? En tiedä, mut vois kuvitella et sen lisäks et toimii FHRA OY:n toimitusjohtajana ja pyörittää sivussa vapaa-ajallaan (niin, paikallaoloveloitettahan ei ollut) pikkasen muitakin bisneksiään (mm.http://raiski.com/), ni voihan niistäkin jotain tuloa tulla. Myös noista yritystoiminnoista on saatavilla tiedot sekä kaupparekisteristä et erilaisista luottoarviorekistereistä jos sellasiin on pääsy. Ja sehän on ihan selvä homma et jos ei oikeen aika taho riittää kaikkien asioioden hoitoon ni niistä omista pikku puuhasteluista sitten tingitään et saadaan vaan toi kokopäivätyö vieraalla kunnolla hoidettua. Sehän lienee kuitenkin ykkösprioriteetilla, toi meidän kaikkien asioiden ajaminen.
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sanoisinko, että metsään meni taas saivarlelusi. Mä perustan palkkausväitteeni niihin kirjaallisiin halkemuksiin jotka mulla on tallella. Jos johtokunta on muuttanut Vesan etuuksia palkkauksen jälkeen, niin sitähän mä en voi tietää. Mutta miksi ihmeessä tää on niin arka aihe. Eiks jäsenistöllä oo sun mielestä oikeutta keskustella siitä, mihin heidän rahojaan tuhlataan tai käytetään. Vesan tapauksessa mun , huom, mun mielestä niitä heitetään hukkaan. Erävällä mielipiteelläsi perusteluineen osoitat mun olevan väärässä. Antaa tulla vaan saivastelun sijaan :rotfl:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tässä puhenvuorossa on taas kerran paljon järkeä. En tiedä, kuka tää TMD on, mutta on hän asiosta paljon enemmän perilä kuin useimmat täällä. Lisäksi nostan hänelle hattua, siitä, että hän uskaltaa tai oikeastaan viitsii kertoa näkemyksensä julkisesti. Sehän noinniinku yleisesti ottaen on täällä tuomittu.

    Lisäisin tohon järjettömään työsopimuksentekemiseen vielä tilanten missä se tehtiin. Jos silloinen päätöksen tehnyt johtokunta, josta tapauksen takia erosin olisi ollut tehtäviensä tasalla, niin päätösstä ei olisi pitänyt tehdä ilman yhden tossa kokouksessa esiin tullutta tapauksen tutkimista. Nyt tälle tapaukselle viitaattiin kintaalla tyliin "toisen käden tietoa" tutkimatta asiaa sen enempää, vaikka esille tullut asia tiedotettiin johtokunnan sisältä. Mm tässä yksi erittäin merkittävä syy eroamiseeni. Näin ja koin, että johtokunta eräiltä osiltaan on täysin kyvytön näkemään tai löytämään toimitusjohtajassamme vikoja. Kenties tulen paalaman asiaan tuolla syyskokouksesa... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!