Kenworth ja Jenkkirekat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kenworth78, 6.9.2010.

  1. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Paljon lie joku maksanu KW:stä :odroll: . Me ollaan J:n kanssa sovittu et ei tehdä kauppaa keskenämme, eikä nuo Kaaniat oikein minua sytytä, Euroista vanhat F:t kyllä.
     
  2. vik227

    vik227 Gearhead

    Jep, kyllä Markun kansa meinaa jutut loppua :D . Olen aikanaan tuon F88 kuvannut jo Karjaalla kun oli juuri valmistunut ja siitä on aikaa (oisko '90-'92). Hyvin on pidetty! Kerrohan vanhalle miehelle terveisiä.

    Kerrotaan! Kyllähän tohon kasipariin pitäs uusi väri saada lähi tulevaisuudessa pintaan rupee kuplia ilmestymään sinne tänne.
    Tekniikaltaan se on kyllä iskussa,vetoja on kymppilitraseks suorastaan tautisesti,,,
     
  3. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Säilyykö sävy samana?
     
  4. Camping

    Camping 1st gear

    No niin, nyt lähti Convoy ja The Duel -leffat tilaukseen. :p

    Mites muuten tuo Mack -merkin osasto Suomessa? Kenworth:ja, Petejä, Freight:ja tuntuu olevan, mutta ainakaan kuvista Suomalaisia Mackeja saa hakea.

    Vieläkö komistukset kokoontuu jossain tälle vuodelle, vai ollaanko talvitauolla?
     
  5. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Mack:jä on muutama, mutta lisää olis kiva saada. Itte miettinyt et V8-koneinen Super Liner olis aika rouhee :rotfl: .

    Tälle vuodelle ainakin omat ajot on ajettu, enskesänä sitten.
     
  6. Camping

    Camping 1st gear

    No sitähän minäkin katselin Mack:n sivuilta.

    [​IMG]
     
  7. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    näyttää se "uusi" vision mackki vetelevän kontti b junaa, hieno yhdistelmä. näkee tuolla kehätiellä välillä, ja muuallakin
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Kun tämä amerikan ketju tonne F-Volvoihinkin poikkesi, niin nettikoneesta niitäkin välillä löytyy. Monet tosin on muutettu metsäkoneenkuljetukseen ja hyvin harva on Globetrotter, mutta ei Äffät loppuneet ole, vielä.

    Tommoset siellä olis tänään, eli on Globetrotter, joka tosin on facelift mallia. On parikin vanhaa mallia, mutta niissä on päiväkoppi ja on yksi lättäkattoinen F10, joka tosin on enempi projekti, mutta Kenworthin perusteella ei varmaan mikään mahdoton rasti :wink:

    http://www.nettikone.com/volvo/f12/996191
    http://www.nettikone.com/volvo/f12/986486
    http://www.nettikone.com/volvo/f-10/999559

    Lisäksi tuon ikäiset autot on usein jo "piilossa" liikkeiden takapihoilla, eli ne ei ole netissä, muitta voi löytyä soittelemalla ja kyselemällä. Romiksiltakin voi löytää vaikka mitä, mm. Euroteli myy kokonaisiakin kapistuksia ajokuntoisina, josko sieltä sitten Volvokin joskus voisi löytyä.
     
  9. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Traktorin puutavarakärryssä olevaan Forslund FOCO nostimeen hajoituskuvia etsiessä tuli vastaan veteraani auto aiheinen sivu ja siellä silmään pisti toisella rivillä keskimmäinen kuva. Minkähän merkkinen piikkinokka kuvassa on?

    http://www.norvinge.se/bilder.asp?kat=51

    Myös muitakin komeita pelejä sivuilta löytyy.


    Blocketissa oli tarjolla F10, epäilisin auton sijaitsevan Torniossa.

    http://www.blocket.se/haparanda/Volvo_F10_Veteran_36977124.htm?ca=1_5&w=0


    F12 6x2 -91:n rattia sain pyörittää vuonna 2002 viitisen kuukautta ympäri ruotsia ja norjaa, tosin pelkällä nupilla oltiin liikkeellä kun mökkejä pystyteltiin, oli jo silloin aika outolintu rekkaparkeissa FH volvojen välissä.
     
  10. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear


    -46 Chevyn koppa jonkin ronskimman kuorkin alustalla.
     
  11. vik227

    vik227 Gearhead

    varmaan samaan väriin tai sit yrityksen väreihin: volvon 1503 punainen ja valkoiset viivat, riippuu siitä mihin väriin tuo puolikas valmistuttuaan tulee...
     
  12. kenworth78

    kenworth78 1st gear

  13. mke77

    mke77 Gearhead

    tuos Somero puolel o yhe kuljeetus yrittäjä pihal mack:i..muistini mukkaa ei oll kauhiaste aikaa ku oli viel ajos..."leikkikaluna" mut voip olla et muistan vääri...
     
  14. mie

    mie Gearhead

    Nuo oli jotenkin mukava tuulahdus työkeikalla Etelä-Amerikassa pari vuotta sitten http://www.volvotrucks.com/trucks/globa ... _NL12.aspx tuossa taitaa tosin olla ilmanohjaimet, tuskin mitään pikku-sleeperiä sentään. Noita oli jatkohytillä, tiedä sitten oliko punkka vai mikä tila, mutta kapea se oli, jatkui kiilamaisesti ovien taakse joku 60cm.

    Sori OT, ite tykänny aina noista nokkamallin-Volvoista ulkonäöltään.
     
  15. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Volvo on aikanaan tehnyt joitakin versioita N-mallista ns. jenkkityyliin missä oli sleeper ja pystyputket jne. Pitäis kaivella arkistoja kun kerkiäis ja ettiä kuvat niistä. Muistaakseni myös kuvasin Ausseissa aikonaan N-volvoja joissa oli sleeper hytin takana, näyttivät hyvin tehdastekoiselta.
     
  16. electra1

    electra1 Gearhead

    Mitäs tuosta pitäisi syntyä valmistuttuaan? On tullut useinkin vastaan, vissiin oli yhen sahan ajossa. Kävin tänään tuolla pihalla pällisteleen oisko hyviä projekteja, huomasin tuon kasetti f12;n ja tuli mieleen että täällähän odllä niistä jauhettiin juuri :poff:. Ois tuolla yks kasipari raato ym.
     
  17. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Omistaja on kovasti salamyhkäinen visioistaan, joten männessä nähhään niin ku tielä sanotaan :rotfl: .
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Ettei vaan olis noi sleeperilliset N-Volvot USA:ssa tehtyjä.
     
  19. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Pannaanhan kuvia väliin :rotfl: . Pari lisää tuolla minun sivulla.

    [​IMG]
     
  20. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Pitäisi kysyä yhdeltä Volvo-kaverilta, tuntee Volvot ja sen mallit paremmin kun moni omat taskunsa.
     

Kerro tästä muillekin!