mercury 8 -39

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Anonymous, 18.1.2004.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ei se ainakaan ole enään siinä varkauden portin takana. Missä se on nykyään?
     
  2. cordoba

    cordoba 3rd gear

    Onkohan tää Varkauden automuseon ukko se Varkauden Kello ja Kulta nimisen entisen piirimyyjän sukua.
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Meidän kerhon Esellä on muuten Varkauden kello ja kullan ensinmäinen myymä Ford. Se on 1928 A phaeton.
     
  4. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    Varkauden automuseo sijaitsee nykyään siinä 13:tien varressa.Tullaan Joroisista päin niin se on siinä ihan matkan varrella.Kyseisen museon omistajaa en satu nyt muistamaan mut kyl kohta tulee mieleen.
     
  5. cordoba

    cordoba 3rd gear

    Miekin kuulin tänään työmaalla sen nimen mut en nyt vaan muista oliko se Janhusen vai Jantusen Masa.Tai joku sellanen.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Luin eilen tarinaa -39-40 mercuryistä ja opin jotain uutta: niistä ei käy yksikään koripelti (eikä juuri muutkaan osat) heittämällä Voorteihin eikä päinvastoin! Vaikka auto näyttää samalta niin se on leveämpi ja matalampi, tuulilasin kulma on erilainen jne.
     
  7. cordoba

    cordoba 3rd gear

    Niin se on muistaakseni n.10 pitempi,meinaan Mercury.
     
  8. jzl

    jzl 1st gear

    juttelin puhelimessa erään herrasmiehen kanssa jolla oli mercury -39 coupe suomiauto! sanoi coupeja tulleen 2kpl suomeen, joista toinen hänellä entisöitävänä. toista vastaa oli hän jäljittänyt ja sanoi että siitä oli tehty aikoinaan pakettiauto leikkaamalla takaosa pois. tämä pakettiauto on sittemmin kadonnut ja ilmeisesti tuhoutunut. neliovisia suomessa on sitten vähän enemmän. onko jollain 39 tai 40 mercuryä suomessa rodi-projektina työn alla? tietääkö kukaan?
     
  9. M.K.

    M.K. Gearhead

    Uskomatonta! Hienoa et on säilynyt!!! Joskus tais mobilistissa olla kuvakin jommasta kummasta kupeesta. Ei taida montaa olla koko maapallolla.
    Jostain ku sais tollasen 4deen projektiksi...
     
  10. Sepi

    Sepi Gearhead

    Kajaanissa oli joskus -90 luvun alussa -39 mercury 4 ovinen rodi projekti joka tais mennä sit keskeneräisenä eteenpäin. Pikkupoikana tuli sitä kuolattua. Liekkö motivaatio kadonnut omistajalla, kun heti maaluun jälkeen kaupungin tiehöylä kolhi siitä etulokasuojan. Myöhemmin oli yhesti kuvan kanssa v8:ssa myynnissä. Jos en ihan väärin muista niin väri taisi olla joku violetti tai punertava.
     
  11. auburn

    auburn Gearhead

  12. pequli

    pequli Gearhead

    Naantalissa oli kolmisen vuotta sitten myynnissä erilaisten kilpureiden ohella 1939 Mercury 4D. Auto oli purettu aivan nippeleiksi, moottori ja vaihteisto kunnostettuja (Mitä se sitten pitikään sisällään). Ruostekorjauksia oli runsaasti tehtävänä, mm. keskitolpat alapäästään irti, ja osakasan täydellisyyttä oli vaikea arvioida. Vanha suomiauto ja paperit piti löytymän. Pyynti oli 10 000 euron luokkaa enkä jaksanut alkaa tinkimään kohti omaa maksimihintaa (3000 e), koska projekteja on ihan riittävästi. Joku kuulemma oli tämänkin ostanut.
     

Kerro tästä muillekin!