Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Njoo, myönnettäköön, että en itsekään ehkä lähtisi näin. Josta tuli mieleen erään firman autot jotka toimittavat PL-Glassilta töihin lasia, välillä ne lasivakit ovat irrallaan siellä kontissa, "Kappas, taas yks lasi rikki". Se offtopicista.

    Tulipa mieleen, että näin joku viikko sitten kohtuu hienon Fairlanen Oulun Limingantullin Prisman parkkiksella, jos en ihan väärin muista niin taisi olla syaanin/turkoosin värinen, harmi ettei ollut edes kännykkää mukana silloin. :(
    EDIT: Sanoisin että vuosimallia '56-57.
     
  2. take

    take 3rd gear

    Uskon asioihin en kommentoi, mutta aika erikoista jos tuollaisen auton omistajalle kulutuksella olisi jotain merkitystä. Lienee (huono) vitsi. :lol:
     
  3. MercComet

    MercComet Gearhead

    Musta valkokatto Lincoln Premiere -56? duunipaikan parkkihallissa erottuen normi Bemari M5:en, Audi V8:en, Hummerien, Possujen, Jaguarien jne. seasta! 8)
     
  4. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    eilen 11 jälkeen tuupakan mäkkärin pihassa pyörähti 40-50 luvun taitteen musta ford pick up...
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    454SS Pikuppi ja uusi Camaro; Datsun Cherry 70-80 vaihteesta, D- mallin Kadetti.
     
  6. 2dht

    2dht 3rd gear

    Täältä Ugandastahan toi on...
     
  7. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Tänään Vaasassa lentokentän kulmilla tuli vastaan valkoinen -69 avo musse.(Trailerilla)
    olikohan tämä Porvoosta vai joku toinen yksilö ? :odroll:
     
  8. agm

    agm 3rd gear

    Työmaalla kävi musta 58 Chrysler Imperial 4d HT
     
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Tiistaina oli kuopiossa neulamäen lähellä joku valkee GTO ponu valoissa about puol neljän aikoihi.
     
  10. tammercity

    tammercity Gearhead

    Olikohan se nyt keskiviikko kun ton näin..

    komeen värinen :lol: 8)

    [​IMG]
     
  11. Ponu65

    Ponu65 Gearhead

    ^Ohan se ny muutenki hieno :eek:
     
  12. Muki

    Muki Gearhead

    Ruskeasuon TB.

    Herttaisensininen neliovinen Valiant. Tunnetaan "piireissä" nimellä, joka muistuttaa semmoista hirmuisen painavaa, mutta pehmeää metallia.

    Tuon bongaaminen vaatii hyvää tuuria, sillä se on vikkelä. Ilmeisesti tätä nykyä niinkin, että sillä voinee puikkelehtia matala- ja korkeapaineista riippumatta, kalenteriin katsomatta. Lisätuntomerkkinä Nalle Puh - aurinkosuoja takapenkillä matkustaville.
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Matkalla duunista himaan, yhen talon pihaan nostettin kuorkin lavalta ihan helelevetin siistiä Amazonia. Joku oli ostanu talviharrastuksen. Nopeesti ohiajettuna se ei tarvinu mitään muuta harrastamista ku huolellista ajoa. Tumman sininen valkosella katolla. HIENO!
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    mulle on tullu syksy ei jaksa pongailla :eek:
     
  15. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Taas vitusti urpoja, jotka estää rekkaa ohittavaa autoa hieman yli 100 kmh Ohittamasta ko. vehjettä. Eikäkö miä ajan tässä vaan :mad: :mad:
     
  16. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Häh..? :eek:
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    /\ Muki bongasi Löijyn tebarilla minkä hän itsekin omisti aikoinaan. Silloin sitä tosin ei tontilla näkynyt. Sorry Muki en vittuile, but sad and true. Nyt oon vuode potilaana 10 päivää kotona. Ei paljoa näe, mutta kuulee. Äänet mulle tosi tärkeitä. Oih, naapurin poika lähtee kouluun cityendurollaan. Nelitahti yks pyttynen kotari missä pitkä iskuisessa vääntömotissa matala ja terävä soundi. Ei häiritse nukkuvia +10.000rpm vinkuvalla lämmitus käytöllä. Lämmittää sen vesijäähdytteisen paikallaan ja sit lähtee hissun kissun ajelle. Vanha mottipää herää tohon ääneen kun toi jyskyttää ja tyhmäkin tajuu että tossa mopossa on ruttua ja tehua! Se ajo viime ja toissa talvenakin kun oli vitusti lunta. X-tremeä ja se ok. Mutt mikä saa kiksejä on naapuri Valtonen. Sillä aikas newis HD millä s ajaa vieläkin duuniin. Niin aina joka vuosi. Ajoi viime ja toissa vuonna kunnes tuli lunta. Ajaa vieläkin kunnes tulee lunta. Vittu nyt tulee OT big time. En sitä bopngaa liikenteessä, mutta amukanki on tosiasia kun D V2 pärähtää aamullanaapuri käyntiin!
     
  18. Muki

    Muki Gearhead

    Tosi kuin vesi.

    Löijyn karma on hyvä. Vaikka sillä jäi käynnit tebarilla yhden käden sormilla laskettaviksi, sen saattoi nähdä yöaikaan (päivystyskeikoilla) Salossa varmaankin pari-kolmekymmentä kertaa. Saattaa olla, että oli yks nopeimmista "on-call" - autoista, mitä IT-ala on nähnyt. :rotfl:

    Joka tapauksessa siellä se nyt oli, marraskuun puolivälissä, kuten auton historialle on ollut ominaista jo edeltävienkin toimesta. Todellinen katuauto, jonka lyhyeksi jäänyt omistajuus on koko harrastukseni ajalta se hienoin jakso.
     
  19. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    harmaa ja punanen vanti tai astro, valkonen helkutin iso ja isoilla äänillä oleva pickup (luttilas rauhankadulla huristeli).
     
  20. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Valkee 68 avo camaro kotka-hamina motarilla
     

Kerro tästä muillekin!