Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Jebu

    Jebu 1st gear

    Morjesta vaan!


    Tuli ostettua sitten tommonen vuoden 99 gmc suburban 2500.
    mittarissa 138000 mailia. pumppu remppaa tehty sekä dampperin vaihtoa jne hanskalokerosta löytyi noin 3500 euron edestä remppa ja huolto kuitteja. Luulisi olevan paljon viellä kilometrejä edessä?

    Auto tuotu mahd 2007/2008 texasista ja ajattelin että auto on ruosteeton. Auto on kyllä muuten hyvässä kunnossa ja ruosteeton mutta runko edestä on aivan hapero pari paikkaakin sinne on hitsattu ohuesta pellistä. Mikäköhän siinä sitten on kun runko edestä on niin mätä? Niin ja onkohan muuten normaalia kun valokytkin on 0 asennossa niin edessä palaa ajovalot mutta takaanta valot pimeenä?
     
  2. ponco76

    ponco76 1st gear

    Ihan normaali. Se on päivä-ajovalot. Mulla samanlaiset, mutta pitkät palaa puolella teholla. Ne saa sammumaan, kun käsijarrua painaa hiukan, niin että merkkivalo syttyy.
     
  3. vik227

    vik227 Gearhead

    Olisko tietoa mistä löytyis 6.5td öljyn suodattimen siirtosarja et olis hieman helpompi vaihdella suodatin ku on toi etuperän kardaani nii sopivalla paikalla...
     
  4. rkr

    rkr Gearhead

    Argh, pakosarjan takimmainen pultti päätti irrottaa päänsä ja säksättää silleen inhottavasti aina silloin tällöin kaasua painaessa. Pitäiskö tuo sarja irrottaa ja tehdä pultin vaihto vai saako tuon tiiviiksi jollain pakoputken paikkaustahnalla tahi lämmönkestävällä silikonilla? Aika hiukan tiukilla niin voisi vaikka lomiin saakka cruisata patentilla jos se toimii. Nimim, inhottava tikutus kaasua painaessa vie ajonautinnon.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ottaisin loputkin tiivisteet pois ja ne pultit piukkaan mitkä saa. En ole noissa pakosatseissa käyttänyt tiivisteitä enää vuosikymmeniin, en edes peltisissä. Juu eikä sätsätä silti! Tossa kohtaa paikkausaineet ei toimi pitkään.
     
  6. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Ostin omaani Summitilta palikat ja oli suht suoraviivainen asentaa. Tilanpuute noinkin kompaktissa autossa tosin aiheuttaa silti hankaluuksia. Pitää katsoa ensiviikolla, josko se kuitti olisi vielä tallessa, missä on ne palikat, jotka tilasin.
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Chevyn bensakoneitten satsi sopii myös 6.2/6.5 kikkaroihin! Esim.
    http://www.milodon.com/oil-system/remot ... r-kits.asp .
    Letkut vaan kattoo kohdalleen.
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei toimi paikkausaineet tossa vaiheessa kuten mutaraaseri tokaisi,tosin minä laittaisin uuden tiivisteen tai jotain tiivistemassaa joka tohon sopii.
     
  9. rkr

    rkr Gearhead

    Joo, vanha pultti toröttää melkein laipan tasalle joka on sinällään hyvä juttu. Perskules kun ei vaan olis aikaa ottaa puolenpäivän rempaa tuon kanssa. Kait se on sitten pakko yrittää johonkin väliin, ei korva kestä kun kone kuulostaa pahalta. Jos nyt tiivistettä vaihtaa niin samalla vaivalla ne pultitkin ...
     
  10. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Mitenkäs se olis löytyskö Nurmijärvi/Tuusula lähimailta paikkaa missä vois pudottaa subbarista lodjun pois??? Eli hyvä monttu ja joku "kevennin/nosturi" millä sais lodjun mukavasti pois tai nosturi ja siihen samat "kev/nost...
    Joku viikonloppu talven mittaan olis tarkotus tutustua lodjun sisältöön..
    Paluupostia vaikka YV:nä kiitos 8)
     
  11. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Minä ostelin omani ihan us partsista. Tais maksaa 50 egee tai jotain sinne suuntaan. Tosin suodattimen malli vaihtui mutta väliäkö sillä..
     
  12. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Ilmeisesti pallonivelt irrottaes olis hyvä vaikka tunkilla kannatella alatukivartta ettei tuu sormist nakit ja muusi?
    Vai kuinka pitkäl toi vääntövarsi sitä vääntää alas?

    Orkkiksista rupee kumit antautuun ni vois ehkä vaihtaa ennen leimaa eikä vast jälkee...
     
  13. jukeli

    jukeli 1st gear

    Kiitos vastauksesta... Luulin jo että kymysys hukkui tuonne massaan. :eek:
     
  14. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Tuli tuossa todettua, että renkaat tuntuvat vaikuttavan subbarin kulutukseen aikapaljon... Kesärenkaina siis 265 75 16 BFG allterrainit. Kulutus ollut kokokesän tasaista 16 litraa sadalla. Tuossa taannoin vaihdoin alle talvirenkaat nokia hakkapeliitta suv 5 jotka ovat saman kokoiset kuin kesärenkaat.
    Heti ajoon lähdössä huomasi vierintävastuksen rajun putoamisen ,mutta en olisi uskonut että se vaikuttaa kulutukseen 1,7litraa sadalla! Kulutus siis nyt mitattuna 14,3 l sadalla....! Ajo on ollut kokoajan samanlaista,eli tuota samaa työmatkaa sahaan edestakaisin. Onhan noissa talvirenkaissa aikapaljon sirompi kuvio kuin allterraineissa,mutta yllätti silti tuo raju vaikutus kulutukseen..
     
  15. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Tuskin on Texas auto jos runko edestä on mätä. Texasissa kun ei suolaa käytetä. Itärannikko ja keskilänsi sitten asia erikseen.

    Meidän samanvuotinen Subbe on Floridasta ja missään ei ole mätää. ;)
     
  16. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mahtaskohan tuo Jebun auto olla ollut aurakaytössä uutena? Juur yksi erittäin laho aura RAMi työn alla tuolla offipalstalla... :eek:
     
  17. Ama83

    Ama83 1st gear

    Voihan se olla Texasista lähetetty...
    Mul on kans Floridassa ollut ja ei kyllä juuri ruosteita ole
     
  18. Jebu

    Jebu 1st gear

    Aloin selailemaan noita lippuja ja lappuja mitä hanskalokerosta löytyi alkoi mietityttämään että minkä takia sieltä löytyi alkuperäinen -94 vuotisen chevy suburbanin texas liability insurance card ja takuu kirja. Takuukirjaan oli sitten kirjoitettu omistajan tiedot ja paikkakunnaksi Grapeland, Houston, Texas 75844. Löytyi viellä raamattukin mikä on painettu sherman, texasissa. Mutta sitten taas tämän auton takuu ja omistajan käsikirjassa ei mitään merkintöjä..?
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oisko jollain tietoa subun ala-ylävesiletkujen sisähalkaisijasta?Tai olisikos jollain letkut irti tai syyläri ja viitseliäisyyttä mitata?
     
  20. kuutio

    kuutio Gearhead

    hmm... jtn lämppäriäkö sielä suunnitellaan

    eikös juuri tännään revitty otsikoita tulevasta ennätys lämpösestä talvesta.. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!