Tarvisiko talvisäilytystilaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja impala1968, 23.9.2002.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuossa kaverin kanssa pohdittiin viikonloppuna: sillä olisi jonkin verran kuivaa katon alla olevaa säilytystilaa (maataloushommien vähentämisen takia) vaikkapas harrasteautoille. Kylmä rakennus mutta kuiva, lumi eikä varkaat ei tule sisään (maatalon pihapiirissä, protected by smith&wesson), betonilattia, mahdollisuus tehdä kevät/syyshuoltoa mutta suuremmat remontit ei onnistu. Sijainti 2 tunnin matkan päässä itään Hesasta. Olisiko tällaisella tarvitsijoita jos vuokra olisi vaikka 20€/kk?
    Kaveri itse on mopar-harrastaja mutta ensi talvena sen ladossa horrostaa ainakin mustang ja corvette (sekä mun asuntovaunu) joten kaikki merkit käy. :smile:
    Laittakaa kommenttia, nyt tilaa olisi n. 6:lle autolle mutta vuoden päästä voisi olla jo tuplasti suuremmat tilat jos kiinnostuneita riitää.
    Ja Huom! Mitkään tallibileet tai kännipellelauman kanssa keskellä yötä vierailut jäävät ensimmäisiksi ja viimeisiksi!
     
  2. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    meikäläistä vois kiinnostaa, mutta pitää nyt selvittää vielä se asia että pidänkö cappuran liikenteessä ympäri vuoden vai laitanko seisakkiin talveks. tod.näk ajan ympäri vuoden eli voisinpa sanoa 70% varmuudella että ainakaan tänä vuonna en tarvii tilaa.
     
  3. wolfman

    wolfman Gearhead

    Täytyy sanoa että tilaa tarvii mutta kun asun pohjanmaan lakeuksilla niin tuo tila ei juurikaan auta. Ja kun hallien vuokrat täälläpäin on suurinpiirtein samaa tasoa kun Helsingin keskustassa niin.... Näistä vuokrista yksi esim. N 100 m2 halli vuokrapyynti 2500 mk/kk ja kyse on 15000 asukkaan käpykylästä, että näin meillä.
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just noista pääkaupunkiseudun älyttömistä vuokrista tämäkin homma lähti liikkeelle kun tuo vetten omistaja on sieltäpäin. Käsittääkseni joku julkisen parkkihallin ruutu saattaa irrota jollain 500mk:lla ja talli on tuplasti kalliimpi? Tarkoituksena onkin tehdä "vastaisku" vuokrankiskureita vastaan ja tarjota harrastajaystävälliseen hintaan turvallinen paikka auton säilytykseen.

    Nyt alkaa kuitenkin paikat olla jo varattu ensi talvea ajatellen.
     
  5. tomppamikkonen

    tomppamikkonen 1st gear

    Missä päin kaakonkulmaa talli sijaitsee? Ajattelin 2003-2004 talvea jos kerran tulee lisää paikkoja. Täällä Pyhtäällä ei oikein ole mitään muuta kuin lukitsemattomia latoja. Ei hyvä. Tuleva talvi täyttyy vielä pitää pihalla jotta saisi vähän laiteltua.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No jopas. Mulla on 16 000 asukkaan käpykylän _ydinkeskustassa_ vuokralla lämmintä hallitilaa n. 50 m² hintaan 92 e/kk vartiointiliikkeen vartiomassa kiinteistössä. Hintaan sisältyy sähkö ja lämmin vesi. Pesutkin onnistuu ja WC on käytettävissä. Eikä työn äänet haittaa.

    Alkuperäinen hintapyyntö tilalla oli kyllä 1000 mk/kk, mutta kun ei muita kiinnostuneita ollut, niin hyvä oli hinnasta neuvotella...

    En ole hinta/laatusuhdetta pitänyt pahana, mutta olen pistänyt sen paikan syrjäisyyden tiliin. Mutta osataan sitä näköjään muualla hintaa ottaa vaikka luulisi lakeuksien olevan vanhoja navettoja pullollaan.
     
  7. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    USA Car Club on muuttamassa juuri isompaan ja siistimpään talliin, jonne mahtuisi arviolta noin 40 autoa nykyisen 16 sijaan.

    Jos joku kaipaa Pieksämäen suunnalta hyvää säilytystilaa, niin clubiin sopii ottaa yhteyttä. Uuden tallin vuokrataso lienee about 30e/kk, nykyään 27e/kk.

    Jos joku ajattelee auton tuomista kauempaa, niin talli on lähellä rautatieasemaa ja edullista majoitusta löytyy. Suurempaa projektiahan ei kannata kauas kiikuttaa mutta jos talven aikana on tarvis vaikka parin päivän fiksaukselle niin pääkaupunkiseudun hintatasoon nähden tulee ilmeisesti halvemmaksi ajaa auto Pieksämäelle ja takaisin ja käydä junalla muutaman kerran laittamassa.. nytkin on muutama stadilainen auto tallissa =)
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, paikkoja tulee näillä näkymin lisää kun kerran tarvetta tuntuu olevan. Paikka on Vehkalahdella, ensi vuonna siis pohjois-Haminassa ja ihan maatalon pihapiirissä, oveen rakennetaan kunnon lukot, pihassa on liiketunnistinvalot, talosta löytyy koira sekä ampumataitoinen isäntä. Pari kilometriä joutuu ajamaan hiekkatietä mutta eipä kait mitkään show-stopperit kylmään talliin tulisikaan. Samassa paikassa on myös tiilinen (tyhjillään oleva) navetta johon mahtuisi 9 autoa melko väljästi rakentelua varten mutta sen tuleva käyttö on vielä epäselvää.
    Tarkempaa paikan sijaintia en kerro kuin asianosaisille arvaa mistä syystä :smile:.
     

Kerro tästä muillekin!