Mistä autosta huokeella istuinosastaan kallistuvat jakkarat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja el borrachitos, 13.12.2011.

  1. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    f uck off jerk.
     
  2. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Okei,kiitti vinkistä :)
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Eli buick electra estate/Olds CC (80-luvulta) sähköllä kallistuva kiskorunko ei käy? Sehän nousee ja laskee (kunnossa ollessaan) edestä ja/tai takaa ja liikkuu tietysti eteen/taakse.
     
  4. dirty

    dirty 1st gear

    Myös A Omegan etupenkeissä on etureunassa korkeuden säätö ja kiskot pulttaa tasaiseen lattiaan. Eikös sun kaveripiirissä tehdä sellasta käyttisprojektia?
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    tarkennetaan edelleen,että sohvapenkit ja sähköhimmelit on poissuljettu tilan ja käytännön syistä. Mahdollisimman yksinkertaista,matalaa ja kevyttä ratkaisua haetaan.
    Missäs sellaista käyttisprojektia tehdään...? Mä mistään mitään tiedä, ku duunin ja himan väliä vaan ramppaan..
     

Kerro tästä muillekin!