Launch vikatesteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Devil Z, 18.12.2011.

  1. Devil Z

    Devil Z 1st gear

    Onko kukaan ostanut Launch x431 Master tai Diagun-vikatesteriä suoraan netistä ulkomailta? Suomestakin toki näitä saa, mutta tuppaavat olemaan ulkomailla halvempia.

    Kiinnostaisi kovasti tällainen testeri, joten jos jollain on käyttökokemuksia tällaisesta testeristä niin olisi kiva kuulla mielipiteitä.
     
  2. ford59

    ford59 1st gear

    Amerikkalaisissa autoissa 90 luvulta on melko avuton laite, moottorin vikakoodit näkee jotenkuten (paitsi jostain Fordeista), ei paljoa muuta näistä. 2000 luvun autoissa toimii jo paremmin. Euroissa ja japseissa melko hyvä laite. Vaatisi kaveriksi jonkun esim. Snap-On:in testerin noihin usalaisiin.
     
  3. WSE

    WSE 1st gear

    Jos ulkomailta tilailee kannattaa harkita myös autoboss v30 testeriä. Jos omassa jenkissä haluaa kokeilla autobossin toimintaa kannattaa olla yhteydessä Vantaalla Tikkurilan nesteen yhteydessä toimivaan j&j car huoltoon, heiltä sellainen pitäisi löytyä. Itselläni oli aikoinaan vanhempi autoboss star jolla pääsi myös jenkkikalustoonkin (lähinnä gm) kohtuullisesti, nyt käytössä on juurikin x431 master, jos masteria haluaa kokeilla omassa autossaan ota yhteyttä www.autorepair.fi / huoltopällikkö, toimimme Nummelassa. Molemmissa testereissä tulee mukana adapterit kaikkiin mahdollisiin liitäntöihin, moduuleihin pääsy on kiinni lähinnä softasta. Molemmilla saa päivityksiä vanhempiikin menemään melko hyvin läpi lähettämällä kyselyä valmistajan sähköpostiin, jonkin ajan kuluttua tulee päivitys jossa kyseisen merkin kyseessä oleva moduuli on tuettu.
     

Kerro tästä muillekin!