Pylväspora/jyrsin yhdistelmäkoneet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ford59, 19.12.2011.

  1. ford59

    ford59 1st gear

    Onko käyttökokemuksia, onko asiallisia laitteita nuo edullisemmat pora/jyrsin koneet. Pääasiallinen päyttö porana, mutta satunnaisia jyrsintöitä ajetellen meinasin. Onko harkittavia, vai onko erilliset koneet parempi vaihtoehto?
     
  2. JesseX

    JesseX 1st gear

    Minkälaista vehettä meinasit? Riippuu aika pitkälle karasta mitä koneella voi tehdä. Normaali pylväs poralla ja ristisyöttöpöydällä oon joskus koittanut kiilauria tehdä mutta istukka ei tahdo pysyä kiinni. Elikkäs pitäs melkeen olla mahdollisuus pultata jyrsinpää tms kartioon kiinni. Muuten ei koneesta jyrsimeksi ole.
     
  3. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Yhtä lailla joku normaali manuaalijyrsinkin ihan ookoo. Tosin pylväsporaan ehkä nopeempi laittaa palikka kiinni ja porata. Mutta luulisin, että jyrsin olis parempi vaihtoehto, jos meinaa jyrsiäkin jotain. Olis tukevampi...
     
  4. ford59

    ford59 1st gear

  5. laakkius

    laakkius Gearhead

  6. cdi

    cdi Double Gearhead

    Minä kattelin tätä: http://www.ikh.fi/product.asp?sua=1&lan ... =100200834

    vuosisitten ja hintakin olisi ollut 600 nyt on vähän pomsahtanut.Mutta kun oli kiinassa valmistettu aajattelin sitten taiteilla sorvinkanssa niinkuin tähänkin asti ja loput jättää tekemättä.
     

Kerro tästä muillekin!