vaihteistoöljyn vaihdossa ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja 4 wheel ride, 21.12.2011.

  1. 4 wheel ride

    4 wheel ride 1st gear

    piti tohon vanin th 700 lootaan vaihtaa öljyt, mut loppu motivaatio kesken kun poikittaispalkki tuli tielle. eli kolme öljypohjan pulttia on tosi hankalassa paikassa, koska palkki tulee tielle. miten ootte homman tehny? pitääkö poikittaistuki ottaa irti? muutamiin laatikkoihin olen öljyt vaihatanu mut missään ei ole ollut tätä ongelmaa. neuvoja otetaan vastaan
     
  2. Riemukupla

    Riemukupla 3rd gear

    Ite ainakin sain ne pultit pois sieltä palkin yläpuolelta kiintoavaimella.Hiukan on hidasta mutta onnistuu ihan hyvin.

    Sportsidessä muotoilin poikkitukea hiukan isolla jakarilla kun öljypohja ei tullut muuten pois.Helpotti kummasti pulttien takaisin laittoa.

    Ei ole kovin jäykkää tavaraa se vääntää jos meinaa hermot muuten mennä.
     
  3. ford59

    ford59 1st gear

    Useasti 1/4 hylsy+nivel+jatkovarsi toimii niissä takapulteissa. Auttaa kun taittaa palkin reunaa hieman alaviistoon. Tosin eipä palkki paljolti kiinnikään ole, sitten pääsee kunnolla puhdistamaan tiivistepinnankin.
     
  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ja samalla kun painit sen pohjan irti niin poraa siihe reikä ja hitsaa mutteri, ensi kerralla pääset sitten helpommalla kun on roppu pohjassa! :wink:
     
  5. hukkis

    hukkis Gearhead

    Vaihteiston kumityynyn mutteri irti ja tunkkaat lootan ylemmäs.
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo öljyt saa siististi valutettua pois, mutta muistakaa silti vaihtaa suodatin ja siivota öljypohjasta mujut pois, eli pohja auki jokatapauksessa! Siks niissä ei alunperin olekkaan proppua, että tulis tehtyä nuokin hommat!
     
  7. leksa

    leksa Gearhead

    Jep. Ei ole koskaan tarvinnut palkkiin koskea millään lailla. Mutta erään seikan toisin esiin.

    Kun laittaa pultteja takaisinpäin on laitettava varoen koska se jatko hylsyineen ohjaa pulttia vinoon. Voi mennä helposti vika kierteelle. Mutta ei mene jos homman tekee varovaisesti, ja vaikka sormineen tms...
     
  8. hangover

    hangover 1st gear

    mulla ehket noin 10 kpl vaneja ja pikkareita ollut, ja yksi oli jossa ei joku ollut jo valmiiksi palkin reunaa väännetty alaspäin, jotta mahtuu otamaan pohjan pois...
     
  9. ariesony

    ariesony 1st gear

Kerro tästä muillekin!