Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Ama83

    Ama83 1st gear

    Ei nyt suuttua tarvi :D Se pumppu minkä tilasin maksoi 1039$, sitä ei sitten enää/tällähetkellä ole myynnissä ja oli siis DTechin reman. Hinnaksi jäi noin 1000€ joka on mielestäni halvempi kun DTech.fi sivulla oleva 1399€. Ja mitä lastuun tulee, core maksu on jo palautettu kun lähetin vanhan takaisin (postimaksu Itellalle 8€) niin minun mielestäni se on enemmän kuin 11 € halvempi kuin 350€. Tilasin tosiian muitakin tuotteita tuolta joten rahdin 75€ voi jakaa useammalle osalle.

    Edelleen, en missään vaiheessa olisi väittänyt sinun lastuasi huonoksi vaan kalliimmaksi.

    EDIT: Ja tuo mainitsemani valuutan kääntäjä käyttää kyllä ihan samaa kurssia kuin esim. valuutat.fi josta löytyy päivän valuutta kurssit. Myös Nordea näyttää samaa. (1.3069 (USD) USA:n dollari)
     
  2. Ama83

    Ama83 1st gear

    Sehän on mulle pelkkää plussaa ja boonusta :D
     
  3. kojo

    kojo Gearhead

    Toi sun matematiikkas ei vaan vieläkään aukene mulle, siis jos heathillä maksaa lastu 349 dollaria, se on ton sun kääntäjäs kurssilla laskien 267 euroa, siihen kun lisätään 2,7% tullia saadaan 274,25€ johon 23% alv niin saadaan summaksi 337,33 ja jos siihen lisätään se 8 egee palautusposteja niin miten se jää yli 11 egee halvemmaksi? ja tällä laskukaavalla se lastu on jo kulkenu ilmaseks jenkeistä suomeen...
     
  4. ViLU

    ViLU Gearhead

    Pitäis -89 neliveto suburbaniin vaihtaa oikee alapallo. Kattelin netistä videoita ja projekti näyttää varsin työläältä, joten vaihdan yläpallon myös samalla kerralla.

    Sellanen pikku kysymys olis, että kun hubia puretaan niin siihen näyttivät käyttävän jotain hylsyä millä saa parit pultit sieltä hubin sisältä kätevästi pois. Onko tämä työkalu kuinka pakollinen?

    Entäs lähteekö vetarit ihan vetämällä pois vai onko etuperässäkin c-klipsit?
     
  5. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

    Lastuhan on toki niin pieni, että voi tulla suoraan postilla kotiin, eikä mene tulliin. :D

    Tokihan jokainen käy sitten rehellisesti tullissa maksamassa tullit ja alvit jälkikäteen :lol:
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Re: subu romuksi


    Otan osaa vitutukseen.Oot varmaan huomannut että nettivaraosassa on purku subuja sysmässä?Lisäksi kannattaa kysästä usa-osasta ja konekorjaamolta.
     
  7. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Re: subu romuksi

    Vittu tollasta ny omaan piikkiin voi ottaa. Ei kansalainen voi olettaa, että puu kaatuu ajoradalle kesken ajon. Mulle ei ainakaan menis läpi, että "noku ne tuli molemmat oikeelta" tms. Otan osaa, ymmärrän tuskan, kun omatkin paikat puiden takia palasina. :-?
     
  8. mackthehat

    mackthehat 1st gear

    subu romux

    joo kiitoksia vaan osaanotoista...nauroivat vakuutusyhtiössä lähes päin naamaa..ehe ehe..eikö laajaa kaskoa...voi voi se olis kyl korvannu..ehe ehe...
    vahinkovakuutuskeskuksessa ei korvata tommosii...
    liikennevakuutusyhdistys ei tommosii korvaa...
    niinhän siinä sit tosi yllättäen tais käydä etihan vaan omaan piikkiin ja ihan vaan kaikki...
    onhan täs lainsäädännössä tosiaan jotain vikaa kun puun omistaja ei ole vastuussa puunsa aiheuttamasta vahingosta...
    joo ja minähän se rouvan audilla kyytsäsin rouvaa töihin kun tota vakuutusyhtiökierrosta olis ollu hankalampi mopetilla ruisata...
    ja joo totta eihän se stetsoni oikein audiin sovi mut vähänhän se on ku juurtunu päähän...
    huomenna tarttee ajaa lahteen katon ja repsikan oven hakuun...
    jospa sitä sit heti alkuvuodesta pääsis räpläämään nippuun...
    valokuvia laitan kun kerkeän(siis saan jonkun laittamaan joka osaa...)
    eilen joutui vitutukseen lonkeron jos toisenkin kippaamaan...
     
  9. elmer

    elmer 3rd gear

    kolmas vuorokausi teitä läpi ajaen ja välillä puita katkoen. ihan työllistävä vaikutus tuommosilla tuulilla. saa talven tuulen kaatoja keräillä pitkin tonttia :-?
    täys kasko on käyny mielessä kun latvojen putoilua metsän keskellä kattellu. vähän taitaa nihkeästi saada -95 vuoden ramiin ja suppariin täys kaskoa??
     
  10. freeride

    freeride Gearhead

    ainakin If:ltä saa täyskaskon 96:n pässiin.en ny muista mitä maksaa,mut ei se mikää posketon hinta ollu.
     
  11. pantera

    pantera Double Gearhead

    Rokkiauton laskuri näyttää pumpulle 83€ rahtia fedexillä härmään
     
  12. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Ainakin lähivakuutukselta saa täyskaskon Suburbaniin, ja miksei Dodgeenkin? Sisältää hinausvakuutuksenkin vaikkei sellaista edes tartte Chevyssä :rotfl:. Mulla omassa autossa täyskasko alle 200e/vuosi. Ero osakaskoon muutamia kymppejä. If:ssä täyskasko joskus muinoin n. 600e... :wink: . Kilpailuttaminen kannattaa...
     
  13. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

  14. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Ihan vaan omaltakohdalta kerrottuna että minä kierrä kaukaa noi "tehdaskorjatut" nimim, kokemusta omaava :mad: Eka kesti melk 50km ku kusi polttoaineet pihalle :mad: Olipa kiva lähetellä sit sitä romuu takasi jenkkilään juu... Mut tos tapaukses varmaan saa Peräaholta uuden tilalle jos nii käy... Toivottavasti..
     
  15. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Oli pakko kaivaa omat vakuutuspaperit esille ja sieltä bongasin kohdan:

    Kolarointiturva
    Korvattavat vahingot
    - muusta äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta vakuutuskohdetta ulkoapäin vahingoittavasta syystä.

    Yleisin vakuutus varmaan näissäkin on se pakollinen liikennevakuutus + hirvi/palo/varkaus + mahdollisesti jotain pientä ekstraa joihin tuo ylläoleva ei sisälly.

    Mutta jäin miettiin tuota "ennalta arvaamattomasta" lausahdusta, puiden kaatumisista oli varoitettu radiossa joten onko se enää silloin ennalta arvaamatonta vakuutusyhtiöiden mielestä.. veikkaan ettei.

    Ja en todellakaan vähättele tms tapausta, itellä ois maha kuralla tuommosen takia vielä ens viikollakin. Todella hyvä ettei käynyt pahemmin.
     
  16. CCM1

    CCM1 1st gear

    ja noitahan ruuvailee kovin mielellään irti ja kiinni useaan otteeseen :poff:
     
  17. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    ^^Ei kaikki kuuntele radioa. Mites kuurot sitte? Olisko ne vakuutusten suhteen etuoikeutetummassa asemassa valtaväestöön nähden? Missä tasa-arvo :poff:
     
  18. Panze

    Panze 3rd gear

    Mä voin kyllä myydä noita "kunnostettuja" DS pumppuja 800€ kpl.
    Jos joku välttämättä sellaisen halvan haluaa
    Takuu on sama kuin stanadynen pmd yksikölläkin :D
     
  19. estonian

    estonian 1st gear

    Tilasin taannon jenkkiläisestä firmasta levariin neulan ja kirjeenä tuli, arvoksi oli laitettu 34 taalaa kuoren päällä olevaan listaan ja sisällä oli kuitti ostosta, mistä puuttui oikea reilu sadan taalan hinta kokonaan. Tämä kaikki täysin pyytämättä tai ennen koko liikkeen kanssa toimimatta. Olivat vissiin myyneet enempi eurooppaan ja halusivat myydä jatkossakin :lol:
     
  20. ViLU

    ViLU Gearhead

    Kukaan ei vaihtele palliniveliään?

    Löysin tosta hubi hylsystä kuvankin, onko tommonen pakollinen purkaessa ja kasaessa?

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!