El Camino 74

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 0132, 11.12.2011.

  1. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  2. 0132

    0132 Gearhead

    Ei ollenkaan pahan hintasia vehkeitä jos vielä toimivat. Tuollaista vois ehkä jopa harkita!
     
  3. 0132

    0132 Gearhead

    Kaasaria putsailtu. Taas virrat päälle laittaessa joku kärähti kojelaudan takana. Perkeleen perkele näiden sähköjen kanssa, uusika taitaa mennä suurin osa.

    Jos jollain pyörii tuohon sopivaa bensatankin korkkia nurkissa niin sellaisen olisin halukas ostamaan. Luukun taakse tulee pelkkä putki! Myös sisustaosia voipi tarjota. Kojelautaa ja sen osia, mittaristoa, kattoverhoilua, taustapeiliä, puhaltimen säätöpaneelia ja ikkunaveivejä.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Älä koske niihin sähköihin muuten autos palaa peuroiksi. Joku vähintään insinööri kattoon mitä ne piripäät on sinne piuhoille tehny. Tuliko vajaa kolehti perille? Kiitä siitä ketä siinä lukee lähettäjänä, älä minua. Osia tulee kun saadaan paketti täyteen. Sisustaan ikävä kyllä meidän porukalla ole osia. Oisko Camino hönäöjä siellämain esim Jonimac miltä liikenis muutakin oikeeeta osaa kuin vain saapin huorraplyyshiä? Lyötyis muuten koko shifterikin ihan GM. Tosin uudemmasta lyhkäsellä kepillä ja vielä 80 luvulta. Hyi! Mutta meneew leimasta läpi. Sorry että tän paketin lähetys kestää. Kerään kaverilta palikoita ja hyvin on jengi hommassa mukana. Noille sun vanteille saat itse hakee isompaa rinkulaa sitten kun pystyt, palataan, vaan ei paalata.
    58
     
  5. 0132

    0132 Gearhead

    En osaa ihan vielä sanoa onko tullut perille, kun vanhempien luona punkannut joulun ajan. Älä pyytele anteeks että kestää, ei tässä nyt mihinkään kiire ole ja vaikka tulis perille vuoden päästä niin oon kiitollinen jeesistä! Isommat kesärinkulat toisilla vanteilla on jo. Nuo alla olevat tuli ostettua lähinnä siitä syystä että jotkut talvikumit piti saaha.

    Pitääpi palailla noihin laatikon ja shifterin salaisuuksiin ens vuoden puolella! Juu ei paalata kun täällä päin ainakin pellot jäässä! :rotfl:
     
  6. 0132

    0132 Gearhead

    Kolehti saapui. Erittäin suuret kiitokset syyllisille! 8)
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    minut mainittu :eek: auttasin kyllä mielelläni mutta mulla ei oo kyllä tohon koppaan(4gen) oikeen mitään osia, yhden '73:n oon omistanu josta purin omaan käyttöön etuakselin ja jotain muuta pientä. sisustan osia ei oo yhtään. ainoostaan noita puuttellisia '72 mallisia(3gen)

    nimimerkki Väne on melko ahkeralla päällä myös Caminoiden suhteen, löytyy myyntipalstalta : http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... highlight=

    sieltä varmaan löytyy jotain tarpeellista jos jää uupumaan 8)
     
  8. mjsn

    mjsn 1st gear

    jyväskylä -vaajakoski välillä kannattaa seurata autoonsa oli viime yönä jalkasin liikkunu joku piripää.käyny meijän pikapissa. mut tehty miltei mahottomaks pölliä niin oli luikkinu tiehensä.
     
  9. 0132

    0132 Gearhead

    Jonimacille kiitokset linkistä, samoin mjsn:lle varoituksesta, vaikka meikäläisen Camino onkin nyt ollut viimeiset pari viikkoa vanhempien luona 70km Jyväskylästä.

    Tuota shifteriä nyt tutkailin ja tuntui että jokin siinäkin on vialla, mutta tuntuupi siltä että vikaa on myös laatikossa. Eikös pitäisi mennä vaihe pykälään tuosta vaijerista vetämällä, kun nappasin shifteristä sen irti? Selvä naksahdus kuuluu että ottaisi pykälän, mutta mitään ei tapahdu. Jos sitä huomenna hyökkäisi sitten laatikon kimppuun kun saa vihdoin Caminon lämpimään tallliin.

    Mites onkos joku Camino-mies tilannut mitään tuolta http://www.elcaminostore.com

    Toimittavatko edes Suomeen?

    Noita kaipaillaan edelleen, jos joltain löytyisi ylimääräisenä?
     
  10. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Olen tilannut aika paljon kamaa elcaminostoresta. Hyvin toimii. Kannatttaa kyllä vertailla aina hintoja OPGI:n kanssa. Saattaa olla paljonkin hintaeroja jonkun osan suhteen kauppojen välillä.
    Kuten sanottu Elcaminostoresta ei mitään pahaa sanottavaa.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    tuolla saattaa olla jotain tietoo, jos et oo jo bongannu :wink:
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=154997
     
  12. 0132

    0132 Gearhead

    Onhan tuota tullut selailtua!

    Sisusta purettu lähes täysin tuosta, jotta pääsee sähköihin käsiksi. Tänään sain caminon lämpimään talliin. Nostin perän ilmaan ja ainakin parkki päällä otti kyllä kiinni ja kun taas vaihtoi vapaalle pystyi renkaita pyörittämään. Muttamutta siellähän ei perkele ollut öljyä edes sen vertaa että tikku kastuisi :odroll: kylmänä toki kokeilin mutta kai sen tikun pitäis edes päästä kastua? Eli pitääpä hankkia öljyt ens vkl mennessä, kun pääsee takasin tuon ääreen ja koittaa jospa se laatikko sitten pelittäis vähän paremmin :rotfl: Toivottavasti en ole siitä mitään paskonut kun oon siitä yrittänyt veivata pykälää päälle.

    Sähköistä sen verran otin selvää että mittarin kanssa kävin läpi noita liittimiä ja sain ainakin selville että laturi saa herätevirran. Tulostin tuolta http://www.elcaminocentral.com/showthread.php?t=27190 kytkentäkaavion, jonka avulla yritin saada jotain tolkkua mitkä piuhat menee mihinkin. Ehkä jotain saatoin tajutakkin!

    Pari ruostereikää tuli spotattua pohjasta. Pitää varmaa paikkailla sitten samalla kun alan sisustaa hiekkapuhallukseen laittamaan, samalla tulee vaihettua tuulilasikin missä on säröä.

    Vituttaapi vaan kun loma loppuu niin ei pääse kuin viikonloppuisin tuon kimppuun, kun syyhyttäis niin perkeleesti olla kellon ympäri tallissa :mad:
     
  13. hevimies

    hevimies Gearhead

    tuo tunne että pitäsisi olla tallissa ympärivuorokauden on hyvin tuttua sain omanikin juuri lämpimään talliin. :rotfl:

    sinne vaihteistoon menee about 3-4l nestettä ainakin th 200 meni
    kyllä tuo atf kummasti auttaa pääsemään eteenpäin :D
     
  14. 0132

    0132 Gearhead

    Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives auttoi kummasti ja nyt välittyy voima takapyörille :D Eli laatikossa ei näyttäis olevan ainakaan mitään suurempaa vikaa. Öljy vissiin vieläkin liian vähissä kun tippuu paineet aika jyrkästi kun jarruttaa? Tuosta tikusta kun ei oikeen ottanut selvää kun lisäyksen jälkeen tuntui jäävän sen verran tuonne putken seinämiin öljyä että oli koko tikku märkänä kun sitä siellä dippas. Olis ehkä pitänyt tarkistaa ne öljyt ennen kuin aloin tuota laatikkoa kuolleeksi paskaksi manaamaan :poff: Mihkähän tuolta oli sitten öljyt hävinnyt varkaan ollessa ratissa? Ei nyt ainakaan näyttänyt mistään tiputtavan. Jäähytinnesteitä tosin vuotaa kone lämpimänä jostain, kun oli lätäkkö taas alla.

    Laturi tuli napattua irti, eikä siitä faijan kanssa tutkiessa mitään ihmeellistä löydetty.

    Tosiaan noita osia mitä edellä esitin kaipaavani niin saapi edelleen tarjota! Mitään ei oo noista vielä tullut vastaan
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Caminoon tänään lähetetty org GM T-shifterinkahva. Tulee tällä viikolla. Sit unohdat ruosteet vähäks aikaan ja perehdyt Tuohon. Se tulee U hevosenkäsokalla kiinni minkä joudut väsää itte ja jonkun uran vaihdetankoon. Se tanko mikä siitä menee alas koneistolle pitää olla just ikean mittainen niin että kun nupin painaa pohjaan se menee pakin yli Peelle. Ja se tanko pitää olla yläpäästään pyöreä. Ilman asennusjuomaa kakkupala, mutta saattaa viedä vähän aikaa ennen kuin rokkaaoikein.

    Eiks keltään muka löydy GM ikkunanveivejä? Uusii löytyy mut kaikil kavereil sähökakkunat ja paaliin menee. Ei kuulemma helppo homma laittaa piilojameksen sähköakkunat Caminoon. Mut jos jaksat ens talvena hifistellä ja laittaa vähän kerskaa niin noita sähköakkunoita löytyy hae pois joka kylästä.

    Kick down vaijeria kaivataan. Uus Locar KD 2350U maksaa 40€. Halvempii kiinapaskoi löytyy mutta ne paskoja mitä saa säätää joka päivä.
    Eiks kellään löydy ehjää 350 vaijeria?
    Arska paistaa, linnut laulaa ja lumet sulanu asfalteista. Mieles tekis radalle V8 jenkillä tuore kortti taskussa? Onneks sul on 2101 lada millä saat pahemman kuumeen pois, eh?

    Ja se ruoste ei ollu ylläri. Näissä on aina. Se kuuluu näihin. Ois ollu ylläri jos siitä ei ois löytyny ruostetta.
     
  16. 0132

    0132 Gearhead

    En ollukkaa huomannu ett rebel oli tännekkin turissu YV:n lisäks. Joo ja kiitoks tosiaan kahvasta. Pitää ens vkl koittaa askarrella se paikalleen, samalla kun vetäsen pohjaan vikat paikat. Asennusjuomat on tuolla vanhempien luona ollu aika vähäsiä, kun eivät nuo koko elämänsä absolutisteja olleet oikeen tykkää jos minä heidän tallissa alan ryyppäämään.

    Tosiaan kuten yv:lläki puhuttiin, niin nuo veivitkää ei oo niin välttämättömät. Yks ehjä löytyy niin jos kesällä tarttee ikkunoita aukoa niin käytetään apparin kanssa yhteistä. :D Sisustaa en ennen kesää kerkee kuitenkaa hifistellä. Ja polte tosiaan päästä kokeilemaan miten se oma kasi hörpöttää on niin kova ettei tuo hifistely tällä hetkellä kiinnostaiskaan. Joten mennää ens kesä sit ihan rottalookilla, ilman turhia verhoiluja sun muita. Tuskin niitä ite osaisinkaa tehä.

    Pohjan nyt paikkaan ja takaseinän. Sen jälkeen ne vähäiset sähköt mille nyt on tarvetta vedetään kaverin kanssa ja a'vot vapuks pitäis saaha kruisinkiin. Tuo kickdown vaijeri ois tarpeen, mutta sen kyll saan hommattua ihan ite.

    Joo Lada se on hauska peli ajaa. Vähän erilainen auto ajaa kun porukoitten lähes viistoista vuotta uudempi peugeot partner. Nimittäin huomattavasti nautinnolisempaa ajamista, lada pesee ainakin kiihtyvyydessä ton kanakopin satanolla. Ja luisussa tullaan nopeudesta ja vaihteen suuruudesta pahemmin välittämättä.
     

Kerro tästä muillekin!