Työkalujen puhdistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Pertti K, 31.12.2011.

  1. koo koo

    koo koo 1st gear

    Wyrthin rasvanpoistajaa altaaseen ja avaimet yön yli sinne. Sitten tiskiharjalla pyyhkäisy (ei kannata kertoa akalle, laittaa pian keittiössäkin käyttämään kyseistä vehtetä :D )
    Sit vaan kuumalla vedellä huuhtasu. Kuuma vesi kuivahtaa niin nopeasti ettei kalut ruostu.

    Töistä olen myös lunastanut etyyliasetraattia, se on tehokkaampaa kuin bräkleeni jarrujen puhdistukseen ja työkalupesuun, toki jotkut muovit ja kumit sulaa...
     
  2. JesseX

    JesseX 1st gear

    Sehän se taitaa tosiaan olla suurin syy rojektien jämähtämiseen että kasaustyökalut puuttuu. :lol:

    Ite tosiaan teen kymmenkunta kone ja loova remppaa vuodessa kun kilpaa ajelen. Ja jostain kisasta voitin ikh:eek:n työkaluvaunun ja ne kalut onkin pyhitetty pelkästään kasaamiseen.

    Enkä kyllä enään keksi miten sitä on tullu pärjättyä ennen vaan yksillä työkaluilla 8)
     
  3. umpio

    umpio 3rd gear

    ??

    Ei meillä ole tuon minun työkalujenpuhdistusfilosofian takia vielä kotona mikään paikka likaantunut; kasattu on sentään kaikenlaista. Vaimo välillä tekee asiakkaille verhoilutöitä ja _niiden_ kanssa sentään pitää olla tarkkana. Se ei naurattaisi yhtään kun pari päivää on ensin kädet huutaneet hoosiannaa kun on vaaleaa nahkasohvaa päällystetty ja kiristetty nahkaa, ja sitten kasausvaiheessa tulisi "sopivaan" paikkaan tahra; pahinkaan kidutusmuoto, minkä OD:läiset keksisivät, ei vetäisi vertoja vaimon reaktiolle tuossa tilanteessa :poff: :mad: :argue: :argue: :poff: :poff: :poff: :poff:
     
  4. Substitute

    Substitute Gearhead

    Joskus olen hetken mielijohteesta ruuveja ja hylsyjä puhdistanut ihan silleen että on tärpättiä maalipurkissa ja tavarat sinne, kansi kiinni ja hetki purkin ravistelua. Sitten kaataa litkut ja tavarat sihdin läpi toisen purkkiin, sitten huuhtelukeirros puhtaalla litkulla jos siltä tuntuu.
    Pesutärpätistä voi isommat liatkin suodattaa pois kun sen laskee kankaan läpi toiseen purkkiin. Riepuja, paineilmaa ja tärpättiä tulee useimmiten käytettyä puhdisteluun, mutta siinä kyllä ympäristökin likaantuu.
     
  5. unknown

    unknown 3rd gear

    Aika aineilla te touhuatte... Jättäisin kyllä nuo jarrunpuhdistusaineet ihan siihen tarkoitukseen mitä purkin kyljessä lukee.
     
  6. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    No joo sitä mäkin!

    Grillin sytysneste, Varsoli, WhiteSpirit, mineraalitärpätti, lakkabensiini, ne on kaikki samaa ainesta ja ihan hyvää pesuainetta!
     
  7. delsol

    delsol 1st gear

    Bensalla...sopiva määrä pesuvatiin ja pensselillä hinkkausta. Lähtee takuuvarmasti rasva kuin rasva ja halvempaa kuin räkleenit.
    Paskasella bensalla saa lopuksi pulsutynnyrissä olevat roskat hyvin sytytettyä.
     

Kerro tästä muillekin!