Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  2. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Ajelin äsken autolla kaupasta. Huomasin viereisellä pyörätiellä polvillaan vanhahkon miehen. Kävin kääntämässä auton ja ajoin viereen. Kysyin huolestuneena sairauskohtauksesta, kaveri katsoi maasta silmiin
    ja sanoi, " Ei tämä mikkään sairaskohtaus oo, oon vain helevetin päissään!" Nostin miehen tolpilleen, kaveri kehui "cadillakkiäni" tienvieressä ja hetken horjuttuaan "sairas" lähti kävelemään kotiinsa!
     
  3. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Muistiko se sanoa, että "noita oli muuten ennen meijän kylällä taksissa..." :lol:
     
  4. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - Sanoihan tuo osoitteen jonne voisi hänet heittää... :D
     
  5. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    olisko kellään jääny ylimääräseks a-pilarin muovilistaa sisäpuolelle ja/tai apparin takaosan muovilärpäkettä, se mikä jatkuu sit c-pilariin? siis sedan malliseen `78 :D
     
  6. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    ....vielä, ostin oldsin 23 vuotta sitten. No, veli oli tullut käymään ja menimme lähikauppaan hakemaan juotavaa. Kaupan edessä humalainen kaveri oli tunkemassa sisälle,"Heitä minut keskustaan". Sanoin kaverille, että tämä eii ole taksi ja kävelin kauppaan. Veli ihmetteli, miten sinä noin pahasti sanoit!
     
  7. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

     
  8. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Mikäs mahtaa olssissa olla vikana ku välillä lataa välillä ei, tyhjäkäynnillä saattaa lataus loppua, kun antaa jenkaa niin nousee lataus taas ja jää 14 volttiin (ehkä) ja taas hetken päästä lakkaa. Välillä toimii puoli tuntiakin ihan hyvin sekalaisilla kierroksilla. Välillä ajossa volttimittari tippuu alle 13 volttiin ja alkaa latauksen merkkivalo kojetaulussa vilkahdella. Olisko jännitteensäädin- vai laturivikaa ja onkos näissä samassa laturi ja jännitteensäädin? Vika alkoi ihan yhtäkkiä kesken ajon. Auto on kyllä seisonu, että voisko olla vika siinä että hiilet ei liiku kunnolla?

    --anteeks pitkä ja epäselvä teksti!)--
     
  9. Aako

    Aako 1st gear

    - Hiilivika
    - jännitteensäädin
    - Luistaako hihna
    - Jännitehäviö päävirtajohdossa
    - Akku kaput?
    Nuo nyt aluksi voisi aiheuittaa tuollaista
     
  10. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Tuli huomattua, että kun auto on sammuksissa ja kääntää virrat päälle niin charge-valo ei syty, vaikka pitäisi, eikös? Eli voisko olla vika laturin herätteessä?
     
  11. shirvel

    shirvel 1st gear

  12. Aako

    Aako 1st gear

    Kokeile= Maadoita merkkivalon johto laturin päästä virran ollessa kytkettynä, valon pitäisi palaa Merkkivalon johto Delcossa on siinä 2 napaisessa liittimessä se päävirtajohtoa lähempi, ohuempi naru..

    Jos valo syttyy siitä, muttei laturisa kiinni ollessaan, vika hiilissä tai säätimessä
    Jos vika on merkkivalon toiminnasa, alkaa yleensä lataamaan, kun antaa reilusti kierroksia, mutta ei sitten lopeta latausta, ennen kuin sammuttaa auton!
     
  13. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    En edes tiedä mikä laturi siinä on, vaikutti joltain omakötöstykseltä. Hiilet oli aika huonon näköset niin voi johtua niistä. Siinä laturis oli jotain notuleita, muistaakseni 25/55 A tai jotain sinnepäin ja made in germany. noiden lisäks oli jotain numerosarjoja jota en muista, mutta ei mitään merkkiä tai mallia. kiinnityksetkin oli diy-mallisia. Liittimenä joku kolmenapanen ihme liitin. Nippuun teipattuna oli semmonen rengasliitin ja 2-napainen abikoliitin, ne varmaan on alkuperäiset laturinjohdot?
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    Boschin laturi? kaksi leveämpää liitintä ja yksi kapeampi? Leveisiin suora akkujännite, kapeampaan merkkivalo!
     
  15. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  16. tammercity

    tammercity Gearhead

  17. Coupeissa kiinteät takalasit. Ne ovet ommuuten piiitkät.
     
  18. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

  19. Aako

    Aako 1st gear

    Yhtäkkiä paukahti mieleen.... Paljonkohan on veroseuraamukset nykyään, jos tuon Deltan tuosta kilpienväliin touhuais, eli tieselivero ja käyttömaksu noin suunnilleen??
     
  20. JAWA

    JAWA 1st gear

    700-800e?
     

Kerro tästä muillekin!