Chrysler GV -02 lämppärin yms. taustavalot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Stone, 9.1.2012.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Kertokaas missä kaikissa säätimissä -02 LX GV:ssä kuuluu olla taustavalo? Tuli vaan mieleen näin pimeellä ajellessa, että ompas namikoissa aika nuukasti käytetty taustavalaisua, kun edes ajovalojen katkaisijassa ei eri asentoja pimeessä kabiinissa nää. Samoin on lämppärin kanssa, punanen piste kyllä toimii joka säätimessä, mutta asentojen paikat on ulkomuistin varassa.
    Onko taustavalojen polttimot muuten pahoja vaihtaa? Irtooko keskikonsolin kuori ilman pirstaleiden lentelyä?
     
  2. Toke

    Toke Gearhead

    Valokatkasijassa ei merkkivaloja oo muissa ku sumuvaloissa. Lämppärissä sen sijaan valot kyllä pitäs olla taulussa mutta monesta ne on pimeenä koska ainaki autokeskuksessa myydään niihin vaan koko paneelia. Polttimot pystyy itte vaihtamaan jos kolvi vaan pysyy kädessä, emännän auton just vaihdoin polttimot.

    http://www.kouluelektroniikka.fi/cg...sr=q5me1bprb7u8jj3c7q64lss9i7&prodid=7711 144

    tollaset kolvailin kiinni.

    keskikonsolin ruuvit on siinä ylhäällä muovinastojen alla ja tuhkakupin päällä josta täytyy irrottaa ensin se muovisuikale joka lähtee vetämällä irti.
     
  3. Stone

    Stone 3rd gear

    Onks noi taustavalo-ledit kiinni jossain piirilevyssä vai onko ne muovisissa kiertokannoissa?
     
  4. Toke

    Toke Gearhead

    piirilevys ne on kiinni, eikä oo alunperin ledejä. Ittellekki kolvailin tavalliset polttimot vaikka suunnittelin laittavani ledit ettei enää toista kertaa tarvis vaihtaa polttimoita. Jos laitat ledit ni muista tarkistaa napaisuus ennenku kolvaat kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!