Mistä ja mikä lukko Ford 9"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja xarper, 8.1.2012.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Elikkäs olis foortiin ehkä tarkotuksena pistää lukko jottei olis niin noloa se kumin käryttely, mikä lukko ja mistä tuohon kannattais tilata?

    Ja mitkä aineet/lisäaineet sinne kannattaa sit laittaa kun on lukon kanssa?

    Ei ole ei sitten minkäänlaista kokemusta noista ja noita lukko vaihtoehtoja tuntuu olevan hirveesti kun hinnat vaihtelee 200 dollarista 500 dollariin.

    Ja kun tuolla on "28 spline" ja "31 spline" versioita, miten selvitän kumpi käy?
     
  2. Fastback

    Fastback Gearhead

    100 % varmasti voit ostaa 28 splines lukon, eli se on vetoakselin rihlojen lukumäärä. Voit varmistua asiasta vain ottamalla vetoakselin pois. Mikäli sieltä löytyy 31 rihlaiset vetarit niin voit onnitella itseäsi, ei tapahdu.

    Lukkoja on monenmoisia ja niistä kannattaa googlettaa. Overdrivellä voi olla juttua ja mustangclub.fi/board forumilta löytyy hakusanalla keskustelua aiheista. Jos jollekin pitäisi lukkoa suositella niin truetrac tai detroitlocker. Detroitlockeria saa nykyisin ns. softlockerina eli ei rämise ja pauku kuten se alkuperäinen keksintö. Mun ääni menee detroitlockerille, siinä ei ole kuluvia tai heikkoja osia.
     
  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Auburnin kitkalukkoa en suosittele. 1 kesä ja ei pidä enää. detroittia minäkin seuraavaksi..
     
  4. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Kyllä 289+C4 Faikun perässä levylukkokin kestää. Hintaerohan ei nyt peruslockerissa ja TracLokissa niin kauhea ole.
     
  5. Granaatu

    Granaatu Gearhead

Kerro tästä muillekin!