Kilvet hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Tohtori M., 11.1.2012.

  1. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Morjensta

    Mitäs pitäis tehdä kun autosta on rakentelun tiimellyksessä hukkunut molemmat kilvet? Katoamisilmoitus poliisille? Vai haenko nyt toisen ja myöhemmin toisen konttorilta :lol:

    JM
     
  2. American220

    American220 1st gear

    Molemmat on mahdollisia, mutta itse tekisin katoamisilmoituksen. Tulevaisuudessa on selvempää jos vaikka hukkuneet kilvet joutuvat vääriin käsiin tms.
     
  3. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Kaippa se tollee parempi on. Rekisteritunnus pysynee samana? En välttämättä haluais vaihtaa kun olis katsastus sopivasti syksyllä.
     
  4. jake74

    jake74 1st gear

    peräkärrystä katos kilpi ja konttorilta käsketii menemään polliisilaitokselle tekemää katoamisilmoitus.
    tällä ilmotuksella katastuskonttorilla kilpitilaus ja rekisteri numero pysy vanha.
    kysy katastuskonttorilta. mun tapauksesta on kulunut aikaa ni voi olla muuttunut.
     
  5. PK

    PK 1st gear

    Ainakin viime kesänä vaati konttori ilmoituksen katoamisesta poliisille ja sitten vasta antavat sillä ilmoituksella uuden kilven.
     

Kerro tästä muillekin!