Onko köyhälle kaikki kallista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 21.5.2004.

  1. kantti

    kantti Gearhead

    Kaverillani on tapana rutistella perunalastut pussissa pienemmiksi. Tulee enemmän syötävää :razz:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ajan aina alamäet vapaalla ja parkkeeraan alamäkeen niin saa käyntiin mäen alla mäkilähdollä - ei startti kulu... bensamittarista pitää aina valutella viimesetkin tipat letkusta nostamalla mutkaa.. sateella pesen auton parkkipaikalla - ei tarvitse kallista vettä maahan ruiskutella.. jotkut hullut vaihtavat samalla kertaa molemmat polttimot jos toinen on palanut - monta kertaa olen löytänyt toimivia huoltoaseman roskiksesta.. katsastusta varten minulla on uudet renkaat, jotka vaihdan vanhoihin heti kun pääsen katsastus aseman nurkan taakse.. vanhoista jätesäkeistä saa hyvät penkin päälliset - ei alkuperäiset kulu..
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Vanhaan ruosteiseen paskaan kannattaa nähdä viikkotolkulla vaivaa, että saa liikenteeseen?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja samaan hengenvetton yks "oikea rebel" älä vaan sano että ajat mattamustalla räkälintalla...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    No jättikö edes kunnon perinnön? Monesti ääripihit saavat kasattua mukvan kasan rahaa perillisten poltettavaksi :wink:
     
  6. wili

    wili 3rd gear

    No ei tuolta paljon tapeltavaa jäänyt. Ei nimittäin ollut köyhä & kipeä kun hirtti kaasun päälle muutamaksi viikoksi. Mukava mies muutoin, rauha hänen muistolleen.
     
  7. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Kaveri oli joskus duunissa ukon kanssa joka hankki talon sillä perusteella että se sattu olemaan valaistun kadun varrella - pysty sitten pimeään vuoden aikaan duunaamaan keittiössä kaikenlaista niiden katulamppujen valossa.

    Ja arvatkaapa mistä se ukko oli kotoisin..? Väärin. Turusta! :grin:
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tuleepa mieleen, että eräs puolituttu vanha patu ei raaski pitää mikroaaltouuninsa töpseliä seinässä, kun se digitaalikello imuroi niin hemmetisti virtaa.

    -JJ-
     
  9. Coolaid

    Coolaid 1st gear

    Paappa vainaa säilöi joka pennin talon perustuksiin ja takkaan irtotiilen alle. Ei luottanu äijä pahemmin pankkeihin. Suomi-kp haudattiin peltoon sodan jälkeen puulaatikkoon rasvattuna. Ei luottanu äijä pahemmin ryssiin. Silloin kun suomi-kp kaivettiin pellosta, löytyi vierestä äijän vapaussodasta, korjaan sisällisodasta, tuoma berdan-kivääri. Ei luottanu äijä pahemmin kommunisteihinkaan.

    Nuukuus ja epäluuloisuus kulkee käsikädessä.

    Mummuvainaa paistoi pannulla aina ylijääneen kaurapuuron ja perunankuoret. Ai että oli hyvää! Olipa kumma että mummu kuoli vatsasyöpään!
     
  10. Suburi95

    Suburi95 Double Gearhead

     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo mun isoisä taas siirrettin rintamalta Valpoon syksyllä 1944 ennen kommarien vaalivoittoa. No sitten Valpo putsattiin punaiseksi ja hän oli yksi harvoista vanhan Valpon etsivistä. Sitten hän siityi opiskelemaan Helsingin yliopistoon ja teki työtään asekätkentä tutkintaelimessä..

    No kotopuolessa oli sitten tutuille rintamakavereille sitten aika kertoillut, missä tutkinnat olivat käynnissä. Ihme kun niitä aseita ei oikein löytynyt..

    Ja tuossa 90-luvun alussa piti tyhjennellä
    ullkolta ukon rintamalta besorgaamat PPS-41 konepistoolit, Tokarev 38:sit ja M91 sotilaskiväärit.. Ei uskois ukon olleen töissä etsimässä kätkettyjä aseita.. :wink:

    Mutta kaikkea kiintoisaa sitä löytyy ullakolta ja autotallista. Mersu s 170 käynnistyskampi, 59 Recordin tankin korkki, vanhoja 60-luvun blaukkareita, hillmanin Smiths -mittareita.. Vallun vanne ikivanhalla Polyglassilla.. Mekaaninen vahakopiokone ...
     
  12. GTO

    GTO 1st gear

    varmin keino säästää bensaa on ottaa kiihytyspumpun vipu kaasarista irti ,rouvakin tykkää kun kauppareissulla auto ei käynnisty marketin parkkipaikalla,näitäkin on .
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    No B-Asconoiden kohdalla säästäjät "suosittelivat" auton oman Weber/ pietburg- kaasarin korvaamista pienemmällä Ladan kopiokaasarilla :smile:)
     
  14. Flathead

    Flathead 1st gear

    Onhan näitä säästötoimenpiteitä varmasti jokaisella.

    Vessapaperirullia oli tapana roudata koulun vessasta kämpälle, alamäkiä pääsee huruttelemalla, lauantaisin aamulla tienasi muutaman euron keräämällä opiskelija-asuntolan käytäviltä tyhjiä pulloja, roskiksista löytyy aina jotain käyttökelpoista ym...

    Pöhköä sinänsä, että sitä viitsii sen euron säästää vuodessa lataamalla kännykkänsä jossain muualla kuin kotonaan, kun taas yhteen baari-iltaan saa menemään tolkuttomasti rahaa ja vielä yhteen tuntuu aina tahaa riittävän :wink:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    yks äijä kuulemma säästi spermaa eikä
    vienyt koskaan yhdyntää loppuun saakka
     
  16. Coolaid

    Coolaid 1st gear

    [​IMG]
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Setä (79v) kerää ränneistä valuvat sadevedet ämpäreihin, jotta olisi jotain millä huuhtoa vessanpönttöä. Jos sitä huuhtoo normaalisti niin vesimittarihan raksuttaa prkl!! Hänellä on aina kymmenkunta sinkkiämpärillistä sadevettä kuistilla. Mutta on hänellä sitten rahaa aika hyvin säästössäkin, kun on ikänsä ollut monessa asiassa yhtä säästäväinen. Aina on toki uudella autolla ajanut jne. ettei sentään joka asiassa ole saituroinut.
     
  18. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Amiksen maikka keräsi tieltä yliajetun rusakon ja aiko kuulemma syöttää koirille. On kyllä niin pihi ukko, että saatto syödä sen itekin. Hyvinkää amiksen käyneet tietää varmaan Sonan :smile:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Isäukko nuukailee sähköjen kanssa ja ostelee halpatyökaluja kaapit täyteen. Mutta kumminkin ajelee autolla pullakuskityylisesti. Sanoo että kierroksista kone tykkää. Oppinu sen tekn-auk:ssa. Kun T-54 tarttee kierroksia ettei jää kiinni löysään maastoon.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Isäukko nuukailee sähköjen kanssa ja ostelee halpatyökaluja kaapit täyteen. Mutta kumminkin ajelee autolla pullakuskityylisesti. Sanoo että kierroksista kone tykkää. Oppinu sen tekn-auk:ssa. Kun T-54 tarttee kierroksia ettei jää kiinni löysään maastoon.
     

Kerro tästä muillekin!