Street CEE+DEE 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 19.9.2011.

  1. ransu68

    ransu68 1st gear

    Jos joku kerto et Pudiksen kisas oli 3000 katsojaa niin on kyl laskettu mukaan nekin jotka mahdollisesti kuuli kisoista mainoksen. Niit hyttysiä ja lentomurkkuja oli kyllä varmaan miljardi :D :D
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    hä,eihän sielä ollu hyttysiä ku muutama?
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Laskin että löytyy 8 ilmottautunutta, meniköhän oikein? Lisää pitäis löytyy, viimekauden kuskeista ei ole kuin pari mukana, missä muut?
     
  4. Looski

    Looski 3rd gear

    No niin ja nyt sitten tänään hopi hopi loputkin ilmoittautumaan. Näyttää tosi huonolta vielä.
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Viestit välitetty FHRAn politbyroon käsiteltäväksi. Nopeasti tulkiten FHRAn kanta oli, että Kalajoella ajettaisiin 1/4 maili, avustajakorttijuttu olisi OK ja pitkät burnikset muualla kuin Kalajoella pannassa. Näin siis tulkitsin rivien välistä kun asiaa Vaittisen Janin kanssa puin. Odotetaan kuitenkin vielä Janin raportttia kokouksen annista. Sen hän lupasi toimittaa pikimmiten FHRAn sivulle.
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Koko sarjaan ilmottautumisia kyllä tarvittais vielä lisää. Epäilen, että sarja ajetaan tolla 8sallakin, joten siinä mielessä asia lienee... Asiaa puitiin ryhmäedustajapalaverissä ja ainakin S/SS ryhmälle luvattiin rivien välistä erivapaus, vaikkei sitä 10 osallistujaa saadakkaan täyteen. Miksei siis osallistujalistaltaan viime vuosina yhtä suurimmista ryhmistä ajatettaisi myös..

    Täytyy muistaa, että FHRAhan voi lisätä vielä BEEnkin mukaan ryhmäämme ja ajattaa kaikkia STREETtiautoja samassa sarjassa. Yhtään BEEläistähän ei listasta löydy. Luulisi heidänkin ryhmän kuskeilla olevan mielenkiintoa päästä ajamaan. Saas nähdä miten meitin käy :wink:
     
  7. pile

    pile Gearhead

    missäs se väki nyt luuraa. kaikki vaan nimiä fhran listalle. näytetään että tää meirän ryhmä on todellakin se KUNINKAALLINEN.
     
  8. Looski

    Looski 3rd gear

    Mutta missä on vanhempi kaarti?? Koko ajan selitellään että tarvitaan uusia kuskeja radalle, No käsittääkseni niitä on ilmouttautunut sarjaan ihan ok määrä mutta vanhat jäärät on unohtanu koko homman :p Hirvee hinku on jakaa luokkaa useaan osaan mutta ei se nyt näin toimi. Mun lullalle ei ainakaan tarvi häviämistä pelätä :lol:
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    Wan hempi wäki on hitaampaa, kankeempaa liikkeissään. Huominenhan on viel aikaa.... Ei se ton ripeempää ollu yksittäisiin kisoihinkaan ilmottautuminen tuossa taannoin ku piti olla viis nimee kuukautta ennen... ja voihan se olla et striittiäijillä koko sarjaan sitoutuminen on vaikeempaa vieläkun monilla muilla, en silti tipaakaan epäile etteikö jokaisessa osakilpailussa riittäis riittävä määrä kilpailijoita. Mut kova itsetutkikelun piakka tos taitaa dyyralla olla ja mietiskely lajin tulevaisuudesta. Näyttäis visssiin vähn sitlä et ei ihan kauheesti oo näitä NHRA ryhmiä joiden osallistujamäärä johtokunan autokilpailun kriteerit täyttää...
     
  10. dd64

    dd64 Gearhead

    No toivotaan että nää vapisevat vanhukset sais sen verta liikettä itteensä, että saatais luku täyteen. Kyllä se uho melkoista on alkutalvesta, mut kummasti se sit hiljenee...
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä kertoilinkin tuolla jo pari kuukautta sitten meidän suunnitelmista eli kun ollaan nyt vedetty 5 vuotta putkeen täydet kaudet niin nyt meillä on mitä todennäkösimmin vuorossa "välivuosi" :wink:
    Kokonaan ei suinkaan olla lopettamassa eli meidän nyt 5 vuotta ajanu 26 vuotias vanhemman kaartin edustaja :rotfl: ei oo suinkaan ajatellu jäävänsä vielä eläkkeelle mut silleen luultavimmin passataan nyt kausi jotta ehken ajetaan kesällä kisa tai kaks mut ei koko sarjaa.
    Ja tietty tohon ens kesän joidenkin kisojen mahdolliseen ajamiseen vaikuttaa sit se että onks auto kesällä kasassa vai onks se jonkun jatkokehittelyn verukkeella ehittykin jo purkaa kovinkin osiks :rotfl:
    Toistaseks ollaan kylläkin vielä vasta suunniteltu kaikenlaista ja auto on yhä kutakuinkin syksyn finaalikisan jälkeisessä kuosissaan tallissa mut ei kai sitä liikaa kannatakaan hoppuilla :poff:
     
  12. Looski

    Looski 3rd gear

    Varmasti yksittäisiin kilpailuhin osanottajia piisaakin, mutta jotenkin tuntuu ihmeelliseltä että 2 yhdistetyn luokankaan sarjaan ilmoittautuneita ei tuu kymppiä täyteen. Se ei oo kumminkaan mun mielestä edes ole paljoa vaadittu. Tulkaa ja ilmoittautukaa oi Luigi, Masi & kumppanit. Teitä odotetaan :wink:
     
  13. Looski

    Looski 3rd gear

    Teille lupa myönnetty hyvillä perusteluilla :rotfl:
     
  14. nysse1

    nysse1 1st gear

    Saivartelija iskee,tiedän heti 3 kuskia mun lisäks jotka ilmottautuu streettiin jos vaparit omassa luokassa :D :rotfl: :wc: :wc:
     
  15. Looski

    Looski 3rd gear

    Mäki ilmoittaudun ens vuonna Vain jos 496cid vaparit ajaa omassa luokassa.

    Nyt naama kiinni ja kilpaa ajamaan vaikka vikoista paikoista niin mäki teen :rotfl:
    saattais olla helpompaa jakaa niitä ryhmiäkin... :rotfl: :poff:
     
  16. nysse1

    nysse1 1st gear

    Juu ajetaan ajetaan,ei vaan montaa fyyran kisaa.Ehkä ne vähätkin et luokassa...
     
  17. pile

    pile Gearhead

    ei tana mäki tairan ruveta rääkymähän. mäkää en aja jos mä en saa ens vuonna omaa luokkaa jossa on vai tilaa 427 cid ahdetuille,ja huom ne pitää olla hitaampia kuin mä.(vaikka mä en vielä tierä että pääsöökö tuolla mun pirssillä radalle asti ikuna ,kun ei oo ollut tulillakaan vielä kertaakaan.)
    no niin aikuusten oikeesti ei niitä luokkia vaan oo joka kone koolle tarjolla PISTE
     
  18. pile

    pile Gearhead

    niin ja jos tuo vapari on niin jumalattoman huono niin eihän se paliua maksa ku hakoo jostain vanhan kaanian tuulimyllyn ja laittaa sen tornihin kiinni niin jo rupiaa töyttäämähän. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Nyssel on ollu turbojenkki enneku jotkut täällä on synytyneetkään (?). Siks se tietää mitä o tappelu tuulimyllyjä vastaan. :rotfl:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiitoksia :lol:

    Ja ainahan kaikesta voi löytää jotain positiivistakin eli jos osa vanhoista kuskeista on välillä huilaamassa tai hitaita ilmottautumaan niin onneks REE:hen on löytyny taas riittävästi "uutta verta" paikkaamaan tilannetta niin ettei tässä oo mitään hätää, kyllä homma jatkuu 8)
     

Kerro tästä muillekin!