HA pakuksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja wili, 5.2.2012.

  1. wili

    wili 3rd gear

    Miten menee nykyään säännöt? Onnistuuko henkilöfarkun muuttaminen 2-henkilön pakuksi edelleenkin takapenkin poistolla?
     
  2. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Joo, just muutin-00 530 BMW farmarin pakuksi.Takaistuin pois ja selkänoja alas lattaraudalla lukittuna siten ettei ilman työkaluja saa ylös.Mulla piisas pop niitit, niin ja muutoskatsastus (Nokialla 40€)
     
  3. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Moro

    Nyt tulee tyhma kysymys, johon loytyis vastaus varmaan muualtakin... Mitkas olikaan ne taloudelliset hyodyt tallaisessa operaatiossa? Alkoi vahan kiinnostamaan, kun pitas autokantaa vahan uudistaa.

    JM
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Taloudelliset hyödyt rajoittuvat polttoaineen kulutukseen kesällä sekä käyttövoimaveroon. Vai mikä se nyt on.

    Muutaman satasen halvemmat ylläpitokulut vuodessa tulee kun takapenkit puuttuvat.

    Tuollaisella pakullahan ei saa ajaa kuin satasta tai kahdeksaa kymppiä, riippuen massasta. Joten polttoainetta säästyy pienemmän matkavauhdin johdosta :poff:
     
  5. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Diesel vero putoo n,70€uroon ja vakuutukset reilusti. Jos ei tarvi henkilökuljetuskapasiteettia niin kannattaa ja saahan tuon muutettua takaisin H-autoksi.
     
  6. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Oletko ihan varma tuon diesel veron määrästä? Pakuissahan juuri vero nousi, niissäkin nykyään satasia, ei kymppejä kuten ennen...
     
  7. mikki72

    mikki72 Gearhead

  8. ford351

    ford351 Gearhead

    rek. pakuksi mutta henkilöauton verot, eli menee firman piikkii jos näin
     
  9. Fleetline

    Fleetline Gearhead


    Miten niin nousi? Lainaus trafin sivuilta..

    **Henkilö ja kuorma-autojen käyttövoimavero on laskenut 1.1.2012

    Henkilöautojen käyttövoimavero aleni 6,7 sentistä 5,5 senttiin auton jokaiselta alkavalta 100 kilolta. Kuorma-autojen käyttövoimavero aleni 29–45 %.

    Pakettiautojen käyttövoimaveroon ei muutoksia

    Pakettiautojen käyttövoimavero ei muutu kaasukäyttöisiä pakettiautoja lukuun ottamatta. Pakettiautojen käyttövoimavero on henkilöautojen käyttövoimaveroon verrattuna matala, eikä sen tarkoituksena ole samalla tavoin polttoaineiden erilaisesta verotuksesta johtuvien käyttökustannusten tasaaminen kuin henkilöautojen käyttövoimaverolla.

    Alhaisen tason vuoksi pakettiautojen käyttövoimaveron porrastaminen henkilöautojen tapaan edellyttäisi ainakin joidenkin käyttövoimien käyttövoimaveron korottamista. Kun pakettiautojen keskimääräinen ajoneuvoveron perusvero on noussut jo päästöperusteiseen ajoneuvoverotukseen siirryttäessä, pakettiautojen käyttövoimaveron muuttamista ei ole pidetty tässä vaiheessa tarkoituksenmukaisena**

    Eli edelleen 0,9snt/ per alkava 100kiloo kokonaismassasta
     
  10. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Mulla ton BMW,n verolappu edessä niin D-vero 366 päivältä 78,40€ +perusvero 366 päivää 237€ .Siis -00 BMW 530 D farmari.
     
  11. signet

    signet Gearhead

    oletko varma et saa muutettua takas?foorumin katsastusinssit kertokee?
     
  12. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Tottakai saa, onhan tuosta verot jo maksettu+ kysyttykin on katsastuksessa.
     

Kerro tästä muillekin!