nettiauton ford f250

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja teme01, 10.2.2012.

  1. teme01

    teme01 3rd gear

  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    onhan siinä puhelinnumero mistä tavoittaa, mitä ihmettä täällä huutelet??
     
  3. teme01

    teme01 3rd gear

    No, olipa valaiseva kommentti..
     
  4. JnZm

    JnZm Gearhead

    Mä kun olen kasvanut tällä Internetin aikakaudella ja jo tottunut siihen että kaikki kysytään ensin netissä nimimerkeiltä ennenkuin tehdään yhtään mitään, niin miten autokauppoja tehtiin ennen webbiä, vaikkapa 80-luvulla? Käytiinkö silloin katsomassa autoa ja myyjää ja tehtiin siitä sitten johtopäätöksiä, vai suoritettiinko jotain viikon mittaisia rituaaleja poppamiehen heilutellessa muniaan ja kyseltiin Voimilta miten tehtäisiin?
     
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyseltiin puhelimessa itseä kiinnostavat asiat ja sovittiin aika ja paikka missä auton voi nähdä.Ja monesti sanottiin myyjälle,että jos lässytit vähänkään paskaa niin ei hyvä heilu jos tuote ei ollut läheskään kuvauksen mukainen :rotfl: .Ja lopuks painittiin vaikka hinta kohilleen.
     
  6. JnZm

    JnZm Gearhead

    Noniin, perimätieto meni siis kohdalleen. Oon koittanut toimia samoin, koska mä en osaa nähdä autoa puhelimen välityksellä. :rotfl:

    teme01:lle, älä ny suutu tästä offtopicin määrästä. Soita tai pistä Fordin myyjälle mailia ja käy kurkkaamassa autoa. Tee omat johtopäätökset ja ota vaikka asiaa tunteva kaveri mukaan haukkumaan sitä autoa. Koska Ford on käytetty voi siltä odottaa mitä vain. Sillä ei ole väliä onko se tuontiauto vai ei, tulee mieleen se kasku siitä Mersun tehtaan "Suomi-osastosta" jossa valmistuu steriilejä top-of-the-line -Mesejä Suomen vientiin.

    EDIT Ja tuossahan se onkin : http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/nain ... suomiautot
     
  7. mjsn

    mjsn 1st gear

    ne kävi isin kaa kattoon autoo. iskä hoiti kiperät kysymykset autosta.
    nykyään ei enää ole pääasia auto vaan myyjan tausta. :p
     
  8. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    ^noinhan se meni, käytäntö sais jatkua edelleen samana, netti-sössö-ajanhaaskaajat on kaupankäynnin vitsaus.

    Jos on kykenemätön itsenäisesti tekemään auto-ym kauppoja on parasta jättää moiset haaveet ja keskittyä katselemaan vaan kuvia internetistä tai ihan vaan jatkaa pelaamista sillä pelikoneella ettei tuhlaa kunnon ihmisten aikaa paskajauhantaan...
     
  9. Luisu

    Luisu 2nd gear

    Tuohan on kaiken lisäksi autoliike joka myy.
    Herätys.
     
  10. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Kieltämättä vähän hankalaks menee kaupankäynti nykyään kun alkaa ilmotuksen jälkeen ropisemaan epämääräisiä tekstiviestejä ja/tai sähköposteja. Ennen oli helpompaa; jos jotakuta kiinnosti auto/muu tavara, otti puhelimen ja SOITTI. Ei millään pahalla nitä kohtaan jotka ei millään halua soittaa, mutta kaikki eivät työnsä puolesta voi istua tietokoneella pitkin päivää vastailemassa täysin turhiin kysymyksiin. Soittamalla asiat selviää yleensä heti. Eihän se voi olla niin vaikeaa, eihän?

    Saman oon huomannu omassa duunissa viimevuosina nuorten itsenäisyydestä.. Aikuinen nuori mies ei enää uskalla asioida liikkeessä ilman että isi on mukana. Jostain syystä aikuinen nuori nainen uskaltaa. Nuori mies seisoo isänsä takana tiskillä ja isä hoitaa asioinnin, nuori nainen tulee toimistoon yksin ja uskaltaa kysyä.

    Onko syyllinen nyt sitten kaikentietävä internet?
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Puhelimessa kysyttiin ostajalta tiedot ja haisteltiin tinkivaroja, sen jälkeen ajettiin paikalle ja aloitettiin se lopullinen kaupanteko tinkimisineen ja joko ne kaupat tuli tai ei. Autoja käytiin katsomassa satojen kilometrien päässä, ei ainoastaan nurkilla.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Tekstiviestejä on vaikea välttää, mutta sähköpostista pääset sillä eroon, että et laita sitä lainkaan ilmoitukseesi.
     
  13. teme01

    teme01 3rd gear

    oli liike tai ei niin täällä ollut tapana kysellä myyjistä vähän.
    kuiteskin homma selvä jo minun kohdalla.
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Myyjän/liikkeen nimi Googleen ni tulee aika hyvin tietoa... Jos ei tule ni kaik OK.
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tuo vähän ontuu. Jos ei ole aikaa istua tietokoneella vastailemassa kysymyksiin, niin miten niihin on aikaa vastata puhelimessa? Ja sähköposteihin (ja tekstiviesteihin) voi vastata milloin itselle parhaiten sopii - tai olla vastaamatta jos yhteydenotto ei vaikuta "potentiaaliselle". Puheluissa ei ole noita valinnanmahdollisuuksia.
     
  16. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Jep. Parin rivin lehti-ilmoituksessa ei tosiaan ollut kuvia ja tarinoita. Pakko oli soittaa ja käydä katsomasssa livenä, jos kiinnosti. Ja noin se oli vielä 90-luvun alussakin.
     
  17. JnZm

    JnZm Gearhead

    Taitaa olla aika hento raja siinä, onko tällainen tekstari/chättiautosyndrooma ostajan laiskuutta vai huonoimpien filtteröintiä taktisessa mielessä.
     
  18. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Auto ja sen kuntohan on se mita se on, oli myyja sitten vaikka aku ankka. Yksityisen kohdalla voi henkilon ominaisuuksia kayttaa yhtena tekijana yhtalossa kuntoa arviodessa, mutta liikkeen tapauksessa on myyjan puheiden osuus aina nolla, joten siina mielessa turhaa kysella myyjasta mitaan, netissa tai muutenkaan. Olisko tassa ollut joku rahoitus tai kenties takuisiin liittyva motiivi taustalla.
     
  19. teme01

    teme01 3rd gear

    vähän arveluttaa lähettää tuhansia käsirahaa huonosuomi miehelle,
    ennen kun auto on edes maassa. ni olis hyvä tietää jos jollain kokemusta
    hemmosta. mut kuitenkin ohi meni mun kriteereistä koko vehje kun tarkemmin kyselin.
     
  20. Aako

    Aako 1st gear

    Niin paljoa en mitään autoa haluaisi, että antasin latiakaan rahaa, ennen kuin se auto on kynsissäni! Toki se rajaa autovalikoiman jo suomenniemellä oleviin, vaan onpa täälä tuota kalustoa, mistä valita...
    Täähän ei sitten ole ainoa oikea toimintatapa! Se on minun tapani ostaa autoja:D
     

Kerro tästä muillekin!