eniten valmistettu?? kupla, f-sarja footti olds 88??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mke77, 21.2.2012.

  1. mke77

    mke77 Gearhead

  2. onre

    onre 3rd gear

    Mielestäni vähän turhia tuommoset tilastot, kun esim. ekan sukupolven Corollassa ja uusimmassa vaihtokelpoisia tai edes suht samanlaisia osia on vissiin tyyliin öljykorkki ja öljypohjan proppu.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    no sitä samaa kuplas tai ford f sarjas....mut se mikä o metkaa mun mielest, et kulpa tuli 38 vai 39?...ford 30 luvull alus?? ja korolla 67/68....ja silti nui pall valmistettu
    ..turhia tilastoi juu, en kiellä....mut kauhia määrä riisikupei maailmal mil ei mitään tee :rotfl:
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    T-Ford ja Kupla oli noista koko tuotantonsa ajan edes jotakuinkin saman tyyppinen. Muissa on muutokset ollut niin suuria, ettei voi puhua samasta mallista.
     
  5. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Eipa taida olla yhteensopivia osia 50 luvun Kuplassa ja 80 luvun kuplassa.
    Mutta mikas on takaveto Ladan tuotantotilanne. Joskus 2 vuotta sitten se oli sijalla 2 heti Kuplan jalkeen. Listalla ei ollut Corollaa koska aivan eri auto eri vuosimalleina.

    Loytaako kukaan netista Ladan taman hetkista tuotantomaaraa? Kai jossain 18 -19 miljoonan paikkeilla kai mennaan?
     
  6. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Takaveto-Lada olisi rehellisempi verrokki, esim. T-Hopalle ja Kuplalle, varsinkin, jos mukaan lasketaan Fiat 124, vastaava Seat ja esim samaan 124-Fiat pohjaan pohjautuva lisenssituotanto Puolassa, Turkissa, Intiassa, Iranissa..

    http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_124

    Corollalla tänään ja alkupäällä, ja jopa 70-80-luvun tuotannolla ei ole keskenään mitään muuta yhteistä, kuin mitä mallikilvessä lukee..
     
  7. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Tuolla kommenteissa vihjattiinkin Ladan 19 miljoonan tuotantolukuihin, siinä nämä taas nähtiin: "247wallst.com-verkkosivusto on tehnyt ison työn, kun se on kerännyt monista lähteistä maailman kymmenen eniten myytyä mallia."
    Just joo.. No kyllähän 2101 ja 2105 voidaan paperilla katsoa eri malleiksi ja korolla on korolla..
    Tosi iso selvitystyö olisi jos kaivaisi joka KORImallista kaikki lisenssituotteet, premier padminit sun muut kaukoidässä tai Etelä-Amerikassa valmistetut euromallit jne.
     
  8. bootsi

    bootsi Gearhead

    entäs Fiat 600, Neckar, Zastava... paljonko?
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Ja kun tohon lisätään 14 Fiat 124:ää, niin ollaan kotimallissa jo 34 miljoonassa ja siihen vielä päälle noi kaikki muut.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Ei pärjää 600 sisaruksineen tässä kisassa. Kokonais tuotanto jää alle seitsemän miljoonan auton.
     
  11. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Hitto, meidän perhe on tosi perus perhe... Muijalla corolla ja mulla f sarjan pickup, ainoa harvinaisuus on toi mun työsuhde avensis! :rotfl:
     
  12. Holley

    Holley Gearhead

    Mikähän mahtaa olla C-Kadettin valmistusluvut?
    Chevrolet Chevette, Vauxhall Chevette, Isuzu Gemini... on varmasti muitakin.
     
  13. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  14. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    T-Fordin lukemat jaksaa aina hämmästyttää, varsinkin kun muistaa mihin maailman aikaan niitä tehtiin. Uskomatonta suorastaan.
     

Kerro tästä muillekin!