Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    [​IMG]
    Tikkurilan näyttely -79 ?
     
  2. Remu63

    Remu63 1st gear

    Tikkurilasta ainakin,-78 tai -79.
     
  3. Remu63

    Remu63 1st gear

    Onkos tuon Scoutin myöhemmistä vaiheista kellään mitään tietoja?
    Tai kuvaa?
     
  4. Imperial413

    Imperial413 1st gear

    Valitettavasti ei ole kuin muistikuvia...
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Onko kellään mitään tietoa tuossa vieressä olevasta 67 Camarosta?
    Oih, musta ja punainen sisusta!
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Camaro yhä samalla omistajalla. Tainnut olla jo + 30 vee. Nykyään tosin punainen.

    Pasi, eikös tuo keltainen Javelin ollut jokunen vuosi sitten Oulun näyttelyssä melkoisen pussihousuhenkisenä ja todella hienossa kunnossa?
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Edelleen punaisella sisustalla? Kuvia?
     
  8. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Ei tainnut olla sama auto. Olisko ollut tämä mitä muistelet?

    [​IMG]

    Muistaakseni UBU-80 olis tämä auto. Oli esillä muistaakseni Oulun näyttelyssä '02.

    [​IMG]

    Kuvat lainattu AMCCF:n sivulta.

    Tuo UBU-80 oli Oulussa Korkeakosken Veskulla. Ensin tuossa kuosissa liikenteessä, sit se meni työn alle ja jäi seisomaan pitkäksi aikaa. Väri vaihtu metalliviolettiin ja olisko konetta kans piristetty lisää. Olisko myyty Simoon?
     
  9. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead


    Tämä taisi olla Mobilistissa esittelyssä viime tai toissa vuonna. Uutena kahvila Sääksmäen Silta nimisen yhäkin toiminnassa olevan paikan omistajan ostama. Kahvila Silta on arkkitehtuuriltaa puhdasta 60-lukua. Kuten myös saman aikakauden vastaava paikka Myllylampi vanhan ykköstien varressa Lohjalla. Tarina kertoo, että paikat olivat saman omistajan. Osaako joku vahvistaa tarinaa?
     
  10. rzt

    rzt 1st gear

    Olin tuossa kahvila Myllylampi/gulf huoltiksella letkuapinana 71-74.Paikka oli eiittäin menestyvä siihen aikaan.Omistajat muistan ja heillä oli myös toinen vastaava paikka jossain.
    Talo konseptin takan lammen rannalla,kuin myös siellä toisella paikkakunnalla.Ihan pirun saitoja,ei saant mitään alennusta baarin antimista. :x
     
  11. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Tää on se mikä oli Classic motor soussa viime vuonna Lahdessa, ja myöskin Moblassa viime vuonna.. En nyt muista missä numerossa. :wink:
     
  12. 69

    69 Gearhead

    ^Stormilaisen Javeliini :D
     
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ei liity tuohon sääksmäen sillan omistajien yksilöön(vaikka pakko todeta että paikka on edelleen tutustumisen arvoinen, hieno aikakone-paikka)...näin kerran oulun rautatieasemalla punertavan javelinin jonka keula alla pörisi. Se oli mielestäni hupaisaa, kun ittellä oli wagoneerissa samaan aikaan sama 258 pienteho maatalousmatkalaukku. Että on ollut pervoa tilata moinen vaunu kutosella tuohon maailmanaikaan: vai liekö ollut jälkiasennus energiakriisivuosilta? Mutta ettei etuloksussa peräti ollut lätkät...
     
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead


    Jeps, "Puuma"-Javelin on yhä Simossa. Ja juuri tuota kuvassasi olevaa autoa tarkoitin aiemmin.
     
  15. TiM

    TiM 1st gear

    Ei omista arkistoista nyt ainakaan löytynyt, mutta täytyy joskus taas ajan kanssa syventyä early-Suomi-Musti-tutkimuksiin.
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Taitaa olla se Oulun punertava Jave orkkis 6 koneinen,ollu samalla omistajalla niin kauan ku muistan ja yhä jokapäivänen käyttis.
     
  17. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Tässäpä tämä.

    [​IMG]
     
  18. impala67

    impala67 Double Gearhead

    sama peli! onpas se hieno. kertakaikkiaan perusteltu moottorivalinta jos ajoneuvo kerran saa ulkoilutusta ympäri vuoden! se tais olla joskus 99 talvella kun sen näin...

    tulee taas mieleen yks javeliini, semmonen joka pyöri stadissa, ensin viininpunaisena sittemmin sinisenä keltaisella "ysäri"-raidalla kyljessä, rekkariksi oli hommattu NE-4, kun niitä vuosimalleja oli kuulemma vain 4 suomessa.
     
  19. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    vaasassa tuhottiin yx -71 jave,kun oli nuori likka puikois ja pojat opetti tekeen burnista keskellä kaupunkia,no karkas eteenpäin puuhun ja painava shirteri siirty pakille,sitten citymarketin ovista sisään.tämä oli n.-85 ja auto on vielä jossain tallis samassa kunnossa,eli rutussa...
     
  20. A.J.

    A.J. Gearhead

    Tässä keskellä sama Camaro vuonna -85 Oulun jäähallin takaoven luona. Olen tainnut laittaa kuvan joskus ennenkin, tosin pienempänä silloin.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!