Tuumapultit hinnoissaan vähittäisasiakkaalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 28.3.2008.

  1. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Lähinnä tarkoitin liiketoiminnan kannattavuutta, mikäli myyjän aika käytetään yksittäispulttien myymiseen persnetolla. Jonkun pitää kuitenkin maksaa myyjän liksa kaikkine valtion ja muiden oheiskupparien vaatimine maksuineen.

    Jos osaa yhteen ja vähennyslaskun, niin sen ny näkee pöllönsilmälläkin, ettei moinen kannata. Tietty jos on joku "köyhän asialla" tyyppi ja haluaa tehdä hyväntekeväisyyttä, niin se on asia erikseen.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Eiuköhän ne yksityisasiakkaatkin sitä kassaa kartuta ja samahan se on minkälaista asiakasta palvelee vai katsooko tyhjän liikkeen seiniä. Palkka myyjälle on maksettava kävi liikkeessä sitten yksi tai kaksi asiakasta tai ei yhtään. Aika usein taitavat nuo pulttiklaupat tosin olla yhden miehen yrityksiä eli kaikki kauppa joka jää pois, on tavallaan omasta taskusta pois. Palvelutasosta usein näkee, onko tiskin takana yrittäjä vaiko palkollinen.
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Tuolta
    hain tänään 6 rosterista vessanpytyn kiinnitysruuvia ja kolme poranterää, 4 euroa meni. Ohjeenkin sain, ruuvaa varovasti ettei pytty halkee, oli myyjärouva halkassu yhen pytyn ja kuulemma oli v*tuttanu. :rotfl:

    Yleensä saa mallin mukaan (tuumaset) pultit kilohinnalla ja kysytään notta mihin autoon tulee..
     
  4. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Ymmärrän hyvin, ettei asiakasta päästetä erikoispulttihyllyn ääreen. Meilläkin töissä muutama kymmenen hyllymetriä erilaisia millisiä kovia pultteja, tuumasia UNF / UNC-pultteja, kuusiokolopultteja, hienokierrepultteja ym. Kun Ossi Ostaja penkoo laatikoita, ja ottaa sieltä yhden pultin, niin se ei 90% varmuudella päädy samaan lokerikkoon, vaan menee viereiseen laatikkoon.
    Tänään laitettiin suuret kyltit "Vain henkilökunnalle", niin vain kolme "pulttiasiantuntijaa" livahti penkomaan hyllyjä.
     
  5. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Kävin Imatralla pulttiliikkeessä ja tarvitsin pultit uuteen imusarjaan,hyvä et olin oven sisäpuolella,niin myyjä alkoi jo kävellä hyllyille ja kyseli mennessään et monta tarviit ja tuleeko aluslevyjä vai ei!! En itse asiassa ehtinyt sanoa oikein mitään niin vermeet oli tiskillä ja saako olla muuta.Oli joko tosi ammattilainen tai sit alan harrastaja,kaikki toimi eikä maksanu paljo mitään.
    Loistavaa palvelua,kertakaikkiaan.

    :D :D
     
  6. ajk

    ajk 3rd gear

    Voip olla jotta sekin muutaman pultin tarvitsia voi tulla takaisin isomman tilauksen kanssa
     
  7. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    En kahlannu topikkia, mutta kyllä Hämeenlinnan Kantolassa niin Ruuvimarket kuin Temeko palvelee ihan yhtä hyvin silloin kloppina kun ostin yhtä ruuvia ja pientä palaa peltiä, kuin nyt kun työn puolesta ostan laatikkokaupalla. Eli kaikkia palvellaan vuorollaan ja hyvin. Myyjällä pitää olla ammattiataitoa ettei aikaa turaannu yhden pultin ettijän kanssa liikaa.
    Tuo ruuvimarket vetää väkeä nimenomaan palvelulla, ei tartte yleensä kauaa odottaa, jos vertaa vaikka etraan tai wurtin kauppoihin noin keskimäärin. Ja siellä on parempi valikoimakin kuin vaikka wyrthillä, vähemmän olen tosin tuumasia kysellyt mutta niitäkin löytyy.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En kans lukenu topiccia sen kummemmin mutta Porissa jos joku noita hakee niin Kiinnitystarvike kalevanpuiston ostarissa myy ja hyvä palvelu. Kilopultissa palvelua kanssa mutta valikoima mennyt aika naftiksi vuosi vuodelta.

    Hinnat kyllä molemmissa juuri tyyliä euron pultti mutta kyllä sen kestää jos ei koko auton pultteja uusi kerralla.
     
  9. Sattupa somalisti, paikallisessa IKH:n myymälässä oli 12 kiloa erilaisia tuumapultteja poistomyynnissä hintaan 30 euroa koko kasa. Nappasin talteen.
     
  10. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Onnea! Jätkällä oli Joulu!
     
  11. pas2

    pas2 Gearhead

    Eikä o. Ainakin mä ostin kilohinnalla viimeks eikä paljoo maksanu. Siis Kiinnitystarvikkeesta puistosta alepan vierestä.
     
  12. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Ostin juuri pelkät pakosarjan pultit (16kpl, ei prikkoja, ei muttereita) amerikan tarvikeliikkeestä 20e sarja...
     
  13. 69

    69 Gearhead

  14. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Se nyt vaan on niin, että yksin kappalein ostettuna tavara maksaa kappaleelta enemmän. Työllistävä vaikutus liikkeessä on kuitenkin sama yhden kuin tuhannenkin kappaleen ostajalla.
    Sama ostaja maksaa kuitenkin valittamatta kaljamukista kapakassa 4-5 euroa, vaikka siinä on n. 95% vettä. Ostaapa niitä vielä useammankin :rotfl:
     
  16. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Tuota minäkin olen ihmetellyt, että niitä kusiränniin (tai housuille) kustuja euroja ei koskaan tässä harrastepiirissä lasketa, muuten kuin alleen...
     
  17. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Aletaan olla asian ytimessä.
     
  18. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    jepulis kukaan ei tuo kaljaa ulkomailta vaikka se on halvempaa siellä
     
  19. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tuopas, aina kun mahdollista ;)
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eipäs löytynyt Nippeli-Tepoltakaan oikeanlaista pulttia kun Talvi-Heikissä kyselin.. Eli hakusessa on senkkikantainen 5/16 UNF, pituutta n. 30 mm. Ovat oven lukon vastapalan pultteja. Teppokin on sellasia koittanut metsästää tuloksetta. Käski vielä kertoa hänellekin jos löydän. :lol: Eli turha toivo :poff: .
     

Kerro tästä muillekin!