Moskovitzi elliitte

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja katu_raaseri, 4.3.2012.

  1. katu_raaseri

    katu_raaseri 1st gear

    onkos kellään kokemusta upottaa ladan tekniikkaa tuohon toisen idänihmeeseen???saakos sitä leimattua...
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    mahtaako tuo katsastusmiestä pahemmin kiinnostaa mikä siellä pellin alla raksuttaa :rotfl:
     
  3. esu79

    esu79 Gearhead

    naapurilla on vaa vaihettu uuvempi sisusta
     
  4. esu79

    esu79 Gearhead

    sen isä ajo kolarin siitä ei jääny ku sisusta
     
  5. esu79

    esu79 Gearhead

    iliman kokemusta suattas käyvä mutta tuttkin asiiaa
     
  6. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Eiks vanha 300 sarjan bemarin kone olisi parempi
     
  7. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    BMW:n M10 kone olis kyllä paras vaihtoehto kun se mossen kone on siitä "kopio". Multa löytyis yksi nurkasta laatikkoineen. Tarvii kansiremppaa.
    Saa tulla hakemaan vaikka pullakahvien hinnalla. :rotfl:
     
  8. Kine

    Kine 3rd gear

    Onks itäystävän vehkeiden kanssa pelailu niin pimeetä hommaa asianharrastajienkin mielestä, että aiheesta ei tohdita edes keskustella kuin pimeän aikaan. Sit kun pirttihirmu on jo painunut pehkuihin, niin kehtaa himmennetyllä ruudulla kynttilän valossa raottaa todellista luonnettaan. Päättelin vaan kun ensimmäiset kommentit on kirjoiteltu keskel yötä/aamuyöllä.

    Ihan vitsillä vaan. sitäpaitsi kuulun melkein samaan vakavasti sairastuneiden joukkoon kas kun on tuo sporttinen avolava-kopukka käytössä, eli FSO Polle. Hyvä peli kunhan ei vaadi liikoja.

    :wink:
     
  9. MvR

    MvR 1st gear

    Kyllä poijjat on niihen Bemun koneita väkertäny :D ,joten se on oiva vinkki
     
  10. flw-65

    flw-65 3rd gear

    :D Pisteet Bemarin koneelle. Vielä kun integroit sen venäjänkielisen tekstin venttiilikoppaan, niin katsurikaan ei erota sitä mossen koneesta :rotfl:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Eiks se Mossen venakoppa käyt suoraan totohn bemarin koneeseen. :wink:
     
  12. estonian

    estonian 1st gear

    Ei niissä koneissa ole yhtään osaa joka menisi ristiin, kovin sitkeässä on tuo luulo. Vain samannäköisiä ovat.
     
  13. raggar

    raggar Gearhead

    Minäkin joskus kattelin että saisko mossen venakopan pemarin koneeseen, mutta ei ne oo lähellekkään samoja.

    On niillä kyllä saattanu pemarin kone olla mallina mossen myllyä suunnitellessa, mutta kopio se ei oo. :wink:
     
  14. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Jep, mullekin joskus joku idi...ti selitti kirkkain silmin, kuinka tehtiin koneremontti Bemariin Mossen osilla "tuli paljon halvemmaksi". Olis kyllä ollu ainesta poliitikoksi, selittää asiaa täysin pokkana ilmekkään ei värähtäny
    :eek: .
    Niillä kahdella koneella ei oo mitään tekemistä keskenään. Sattuvat vain olemaan saman tyyppisiä, OHC, puolipallo palotila, ketju jakopää ja kallellaan paalikasalle päin. Mosses alu lohko ja märkä putket, Bemaris valurauta lohko. Luultiin pienenä, että saadaan Mossen imusarjasta helpolla 2-kurkkuisen satsi 1502 koneeseen 1-kurkkuisen tilalle. Eihän siinä osu edes pyttyjako kohdilleen.
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Jep jos tehdään tietyn konstruktion omaava moottori, niin ei siin ihan kauheesti oo mahdollisuuksia tehdä sitä "erilailla". Et tolla samalla kriteerillä kaikki muutkin moottorit on toistensa kopioita. Ei kyl ymmärrä et miks yks paska motti pitäis vaihtaa toiseen; mosse -> lada.
     
  16. ramlerssi

    ramlerssi 3rd gear

    mossen vaihdelaatikko on sitte taas vanhan ooppelin laatikon näkönen vivustokin samanlainen, eli ooppelin kaaveli ja moottori!
     
  17. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    mulla oli liiterissä mossen 1.5 pata eli 412 monta monta vuotta. 120tkm ajettu täydessä tikissä oleva kone, kaikki sytkät ja sun muut paikoillaan. kaasariin rakennettu jostain pösön kaasarista sisuskaluja, neula ja tollasia. mainostin varmaan miljoonassa paikassa että ilmaiseksi saa HAKEA. aivan oikein, ei maksa mitään! no hakiko kukaan? varmaan 5 vuotta oli tyrkyllä ja pistettiin lopulta romumiehen kuormaan.

    joillekin on kyllä kaamea paikka jos tarjoaa jotain ilmaiseksi. esim. kerrostalo yksiössä asuessa ei ollut liiemmilti säilytystilaa, joten tyhjäsin häkkivarastosta 234/75-15 nastagummit ulos. olivat chevyn 5x5 jakosilla vanteilla. kunto ok, pintaa hyvin ja ehkä 70% nastoista tallella. mainostin niitäkin että ilmaiseksi jos itse hakee. no hakiko kukaan? töissä oli siihen aikaan parkkiksella 3 autoa johon kyseinen sarja olisi sopinut, farkkucaprice-tyttö oli että ei hän niitä hae, mutta voi ottaa jos tuon ne sille töihin ja se muija ajoi mun kämpän ohitse 2 kertaa päivässä. scottsdale-mies vahtas monttu auki että "hä????? jaa ilimaaseks?? tshyh" naamasta päätellen ei mennyt jakeluun sitten millään. caprice sedan-mies vaan kehui että ei ajatellu ajaa autolla talvella eikä kelpuuttanut gummeja. no lopulta yks kaveri nappas ne talteen vaikka ei omistanut mitään värkkiä mihin ne olis käyny, kävin ne sitten lunastamassa vajaan parin vuoden päästä takasin kun tulikin taas tarvetta 8)
     
  18. hauta

    hauta 1st gear

    Hei haloo!

    Miksi mennä vaihtaman mossen kone johonkin bemarin koneeseen.Jos pitää vaihtaa niin mossesta bemariin.Ite ajoin Hangossa -86 vakio mossella 18.996 ja loppua 112km/h.Tuskin olisi 1500 bemari sen lujempaa menny.Ei edes 2 litranen.
     
  19. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Oliko tää se musta Killeri-mosse? :eek:
     
  20. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    "killeri-Mossen ajasta voi varmaan ottaa ton ykkösen eestä poikkeen? Toi kuulostaa ihan vakio-Mossen suorituskyvyltä.
     

Kerro tästä muillekin!