Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. matkalaukku6

    matkalaukku6 1st gear

    Kuskin takahelmassahan on se komia haulikuvio, kettuko se tuli tontille vai mites?
     
  2. jarpura

    jarpura 1st gear

    Kettu oli kuulemma tullu pihapiiriin. Sitä en muista saivatko kettua hengiltä.
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

     
  4. THE61OHV

    THE61OHV Gearhead

    Noita seiskavitosia avoja oli vielä viimekesänä tässä viidentoista kilometrin sisällä ainakin 3 kappaletta. Kototallissani kans seiskavitonen seiskakakkosen keulalla ja 455 pellin alla.


    Niin ja 88 viestiä OD:lla
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    :D
     
  6. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    haulin jälkiähän siinä on takana,kaverin kans naureskeltiin samaa osto hetkellä :lol: mutta ne katoaa jossain vaiheessa ku alan tekeen pohjatöitä ja värin vaihtoa ei oikeen tuo armeijan väri säväytä.tänään siitä purin sisustat pois,ei ollu onneksi ruostetta ja sisustan väriksi tulee sini/musta kun on nuita hyväkuntosia capricen sisustan osia varastossa 8)
     
  7. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    sopiiko muuten custom cruiserin kojari delta 88:iin ja mitä muuta sisustan osaa sopii customista
     
  8. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Lähes kaikki sopii, mitkä näyttääkin sopivan, mutta kannattaa muistaa, että sisustan desing ja värisävyt vaihtuvat 1980. Eli 1980 uudempaa on hiukan helpompi jalostaa 80-luvun farkulla.
     
  9. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    onko 307 pikkustartti käypänen 350:seen?!
     
  10. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    On, mutta en ite kyllä Pösön tarttia laittas... :lol:
     
  11. Substitute

    Substitute Gearhead

    Älkääs nyt, mulla on pikkustartti, joskin uusi '74 Olds 350-koneessa. Koneen ruttua on lisätty kansia madaltamalla ja joku virinokkakin siinä on. Ihan hyvin jaksaa pyörittää myös pakkaskäynniystyksissä. Ja mahtuu hyvin peltisarjojen kanssa.
     
  12. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    no kun ei mahu orggis "isolla" startilla peltisarjat kiinne nii aattelin ku joku tossa tarjos halvalla melkein uutta pikkustarttia mut se on 307
     
  13. matkalaukku6

    matkalaukku6 1st gear

    Siinä naapurustossa oli muutenkin mielenkiintonen autokanta, Kahden Delta88:n lisäks A-Ford joka rantautui viime keväänä Suomeen, ja valkoinen -`69 Belvedere oli myös. Sorry lievä OT...
     
  14. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Mulla on piristetyn 455:n kaverina Powermasterin pikkustartti. :poff:
     
  15. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - Olo olikin kuin Chigagossa joskus...
     
  16. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Tänään rohkenin katkaista jousista vähäsen ja putos oldsista keula 10 senttiä :) Mistä vaan mahtaa johtua, kun auto on edelleenkin kallellaan kuskin puolelle? Oli silloin jo kun ostin kesällä eikä auttanut, vaikka joka nurkkaan vaihdoin uudet jouset! Nyt kun on katkaistu jousista palat niin se hanttarin puoli tuntuu jäykemmältäkin. Eli kuskin puoli on jostain syystä painavampi? Eikait akku ja subi niin paljon vaikuta? :odroll:
     
  17. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    Puslat,iskari?? Perkele sitä ootteloo vesi kielellä että pääsee tuon rungon ruhon repimään tallista pihalle,mut eeeh eipä oo lumet lähössä ko viikonloppuna vaan kunnolla lissää :rotfl: Saa takapää kunnolla rälläkkää. Tallissa totesin että viime syksyn hitsaukset kestää ehkä vuojen ni perskeles tehään takaylityksen jäläkee uus runko uuesta tavarasta. Mietityttää vaan miten se kannattais liittää tuohon vanhaan ja nuo taaimmat koripuslan paikat.
     
  18. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Täällä, xx- kaupungissa ( onpa salaperäistä!) on kaksisuuntainen katu, joka nousee lievästi ylämäkeen ja laskeutuu sitten liikennevaloihin.
    Oldsilla, kun lievästi kiihdytteli oli tunne, että kohta noustaan ilmaan, uudemman Chryslerillä ajaessa nokka liimautuu tiehen, ei saa samanlaista mielihyvää!
    (...ja kaikki nopeusrajoituksia rikkomatta, tietysti :soosoo: )
     
  19. MadMike

    MadMike Gearhead

    Heh Aninkaistenmäki ja Konserttitalon edustahan toi ;)

    Tässä kuvattuna valoista alamäeltä ylöspäin....

    [​IMG]
     
  20. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Korin puslia ilmeisesti meinaat? Niitä itsekin epäilin. Missäs ne sijaitsee näis oldsseis? Itse en oikeen usko, että iskari vaikuttais korin korkeuteen, tai no tietysti, jos jouset on pitkänä niin iskari määrittää korkeuden, mutta ei ole. No, lähden tästä tutkailemaan lisää :)

    Yks kuva vielä, eiköhän se peräkin sieltä alas kevään mittaan saada:


    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!