kokemuksia moparin ministarteista ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mikaboy, 13.2.2012.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Mulla on denson startti dougsien kanssa, ja hyvin mahtuu.
     
  2. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    x-racer on mullakin menossa kiinni 440:n kylkeen. Hyvin istui paikalleen mutta kyllä mäkin sinne jonkun kumiletkun pätkän runttaan vielä lohkon ja liittimen väliin suojaksi. Hedmanin peltisarjoja jouti kyllä "vähän" takomaan lommolle, ei ihan sopinu osat yhteen. Vai pitäiskö sanoa että vähän liiankin tiiviisti. :mad:
     
  3. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    Laitoinkin ton Denson startin tohon "perusajelu" Valluun 360 sbm kanssa ja tavallisilla valusarjoilla... niiden puolesta ihan ok ...mutta ...
    ekan starttauksen jälkeen alkoi "ihme räpinä" ... sammutin heti.

    Vaihdoin takas perus ison startin ja ääni katos eli Denson tehostartti kiinnitettynä tf904 laatikon kanssa ottaa ilmeisesti pyörivään turbiiniin kiinni hieman... onkohan tossa tehostarissa lyhyempi tai jopa liian lyhyt pendix-ratttaan liike takas päin eli jää hipomaan turbiinia ? Vai ottasko jokin muukohta hieman ... ei löytynyt mitään jälkiä siitä että olis "hangannut" starttia ?? Outoa ...

    Onko muilla vastaavia kokemuksia?

    Eli 360sbm /tf904 vakioturbiinilla sekä Denson tehostartti ,käyttämätön mutta 20vuotta ollut hyllyssä odottamassa eli tuotettu silloin. Made in Japan.
     
  4. Herje

    Herje Double Gearhead

    Paljonko noi on lyhyempiä ns pituus-suunnassa?
    Nyt on hedmannin lyhyet sarjat ja laippa ottaa kuskin puolella kiinni org startin pääty koppaan.
     
  5. kuula

    kuula Gearhead

    Kannattaa sijoittaa se 250€ power masterim starttiin! X-racerin startti on muuten hyvä mut helevetin lyhytikänen. Moparin moottoriin ku startti sijoittuu hivenen lämpöiseen paikkaan jos on supsuttavat peltisarjat. Peltisarjat kannattaa katella ja tehä niitten kanssa vähän töitäkin että saapi tilaa pakosarjan ja startin väliin, väkivalta auttaa aina! :soosoo:
    Lankomiehen moparin kanssa ollaan veljeilty ko asian kanssa.
     
  6. Herje

    Herje Double Gearhead

    Taitaa nuo hedmanin lyhkäset olla ainoot mitkä saa järkevästi -65 c-bodyyn pikkulohkolla. :odroll:

    Nuilla mennään nyt vähän aikaa ainakin kerta on jo asennusta ootellu jonkun tovin.
     

Kerro tästä muillekin!