ACS 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja luppes, 3.11.2011.

  1. Maria

    Maria 1st gear

    No on hinnoissaan. :eek: + parkkimaksu 5€ vai 10€??
    Olis noi lapset alaikäisiä muttei olla menossa tuonne..

    Kun taas HRRS:ssa tais olla perhelippuja myynnissä (2 aikuista ja lasta) 50€
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    Niin, moni lienee huomannut, että messukeskus on taas laajentunut.. Kukakohan tämänkin lystin maksaa???? Tottakait tilojen vuokraaja. Joten syy lippujen hintojen nousuun löytynee tuosta operaatiosta.
    Parkkimaksut ovat nousseet, koska on tullut puomikoneistot käyttöön.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Aika halpaa sen jälkeen kun olemme raahautunut tuonne lentäen tai vaihtoehtoisesti omalla autolla. Naftakulujen päälle tulee ajoaikaa tien päällä 18 tuntia eli myös ABC nielaisee euroja virkistymiseen. Hotellikaan ei käsittääkseni ole ilmainen.

    Lippukulu näyttelybudjetista karkeasti arvioiden 5%. Aika kohtuullista.
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Saishan tolla samalla hinnalla (100€) kuitenkin melkeen puolet yhestä Suomi Kazakstan jääkiekko-ottelun lipusta huonoimmalla paikalla. Se ny vaan tuppaa olee sillee, et erilaiset asiat täs maailmassa maksaa.
     
  5. VSOP

    VSOP Gearhead

    Taitaa olla takuuvarma kevään merkki ( koiranp*skakeskustelujen ohella) tämä alkanut itkuitkuvalivali näyttelyn lippuhinnoista. Joillekin pitäis varmaan lyödä riihikuivaa kouraan heti sisääntullessa, ettei kirvelisi. Sitten voisi valittaa tietty jostain muusta :rotfl:
     
  6. unknown

    unknown 3rd gear

    Retromobile Ranskassa oli sisään 14€ ja kalusto oli sen mukaista että ei siellä kehtaa myöntää olevansa edes autoharrastaja.
    Can-Am autojakin oli siihen malliin että ei ehtinyt laskea ja viitsinyt edes kuvata. Nolo juttu oli että Shelby:n osastolla oli pelkästää replicoita, mutta aidot Cobrat ja Shelby Musset oli muilla standeillä.
    Kaksi aitoa Ford GT40:stä oli halliin ängetty taka-alalle ja toinen jopa sinne varaosahalliin, kun ei muualle mahtunut.

    Ranskan näyttely oli kolme tai neljä kertaa isompi kuin tuo Helsingin halli.
    Retro Classic ja Techno Classica taitaa kumpikin olla 20 kertaa isompi, niissä on jenkkejäkin lukumääräisesti enemmän kuin ACS:ssa.
    Lennot on 200-300€ luokkaa edes takaisin ja viidenpäivän hotellin kun varaa niin ehtii jo vähän katsella ympärilleenkin siellä näyttelyhallissa.

    Suosittelen lämpimästi lähtemään eurooppaan autonäyttelyyn, jos hinta/laatu ei ACS kohtaa.
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Pääsiäinen näköjään lähestyy... Kyllähän tuonne messukeskukseen pitää perinteinen pitkäperjantain reissu tehdä. Nyt on oikeastaan ihan aihettakin kun kymmenen vuotta palvellut nahkarotsi alkaisi olla uusimiskunnossa. Eikö tuolle liene perinteiset nahkavaatemyyjät edustettuna?
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Fyyran kannattais järjestää shownsa Ranskassa.
     
  9. VSOP

    VSOP Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ... putosin tuolilta.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  10. unknown

    unknown 3rd gear

    Sama se kai missä sen järjestää, eikös se ACS:lla kerätä rahaa siihen kiihdytysautoiluun. Lahden Classic motorshow palvelee harrastajia varmaan samalla tavalla, eikä siellä tarvitse kuunnella discohumppaa. 15€ sisään ja valot on laitettu halleissa päälle, niin näkeekin jotain.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tosiaankin tuo messukeskuksen vuokra on aika suolanen. Ihan kauheita tulonsiirtoja kiihdyttelyn puolelle ei oo vuosiin tapahtunut, pyrkimyshän on ollut et kiirustelu menis omillaan. Ja hyvänä kesänä meneekin, mut sil puolella on hyvin paljon kii samasta kun ACC:ssä, eli kelistä EM kisojen aikaan. Yhtälailla "herkkä" on toi ACC:kin, ja siellä kuten EM:ssäkin on mahollista ottaa laakista aika reippaasti takkiinsa.
     
  12. luppes

    luppes 1st gear

    ACS "perheliput" 2 alle 12v lasta + 2 aikuista pe.la 50e
    Sunnuntai, 2 alle 12v lasta + vaimo ja mies = 37.50e
    Maananatai 2 alle 12v lasta + 2 aikuista = 40e

    - Luppe -
     
  13. hartsa-ccr

    hartsa-ccr 1st gear

    sit on kalja ja makkara kallista !
     
  14. unknown

    unknown 3rd gear

    Näin olen ymmärtänyt myös ja varmaan siksi tuo toinen näyttely ei ole "Helsinki Classic Motorshow"
     
  15. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    joo sama laulu aina ennen pääsiäistä.
    Mut itse päätin joskus, et en mee enää ACS:ään kun hinta nousee yli 20 €. Sit piti joustaa kuitenkin, kun oon käynyt niin pitkään (tiksin ajoista lähtien).

    Nyt kun hinta nousi 25€ piti liittyä fhra:han niin pääsee halvemmalla...

    Totta on se, ett messarin vuokra nousee jokavuosi. Mut se pitää sanoa, et kipukynnys saattaa olla aika lähellä. Ja se on harmi jos kävijämäärä laskee ja jos taso laskee näyttelystä
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Pääsiäisen jälkeen hiljenee, kunnes koittaa kesäkuu ja Nitrokisat alkavat lähestyä. Sitten taas mennään ;)
     
  17. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Näkyy tässäkin toteutuvan sama "perhe"lippujen kirous että normaaliin perheeseen ei voi kuulua enempää kuin kaksi lasta.
     
  18. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kaikkialla muualla on sitten "perheettömien"lippujen kirous, en mä ainakaan saa mistään alennuksia sen vuoksi ettei ole perhettä. Te taidatte kuitenkin saada alennusta perheen vuoksi?
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Onks muuten jengi huomannut, että yksi alan guruista, Gene Winfield on näyttelyssä paikalla. Hänen kanssaan voi käydä päivittäin juttelemassa tai vaikka hakemassa nimmarin.
     
  20. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    mielipide/maku asia mut viime kesän näyttely oli tosi hyvä kaluston osalta ja se innoittaa lähteen tänäkin vuonna.Itse lähden katsomaan monen kirjavaa amerikkalais painoitteista kalustoa ja siinä kyllä tekijät onnistui viime vuonna.

    Toivottavasti linja jatkuu tänä vuonnakin.

    Toki myynnin kannalta pitää olla kaikille kaikkea,mutta pääpaino ehdottomasti vähin 70% amerikkalaisvoittoista ja joka lähtöön ,kilpureita unohtamatta.

    Vaimokin kehui viimevuotista näyttelyä ja sanoi,että tänä vuonna mennään uudestaan.

    Oli muuten ihan kiva piristys se euro race kalusto.Hieno bemu ja kaikki muukin tietty.

    Oli itsellä muuten pitkä aika kun viimeksi kävin,silloin tuuninki villitys oli pahimmillaan ja se kyllä silloin näkyi liiaksikin ja päätin etten enää ikinä tule,mutta onneksi tuli viime vuonna käytyä ja pirun hyvä fiilis jäi.
     

Kerro tästä muillekin!