vanin pakki ongelma kuumana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja cccbs, 5.3.2012.

  1. cccbs

    cccbs 1st gear

    -99 mallin 6,5 td vanissa ongelmana seuraava.eteenpäin ajaessa toimii normaalisti kuumana ja kylmänä.kun vaihteisto on lämmennyt ja laittaa pakin päälle niin se nykäisee taaksepäin lähtiessä vaikka kaasua koittaa painaa kuinka varovaa tahansa.ikäänkuin välitys olisi pitkä ja auto loikkaa taaksepäin ja näin talvella lyö myös helposti pyörä tyhjää.ongelma on vain lämpimänä.öljyt ja suodatin vaihdettu 2 tkm sitten,ei vaikutusta asiaan.onko kellään kokemusta vastaavasta?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Elikkä suomennettuna lämpimänä ei pidä tyhjäkäynnillä yhtään ja ottaa sitten kaasua painettaessa äkkinäiseen kiinni ikäänkuin välitys olisi todella lyhyt.
    Pahaa pelkään mutta koita jos force motorin vaihdolla elpyisi.
     
  3. cccbs

    cccbs 1st gear

    kyllä se pitää myös tyhjäkäynnillä ja auto liikkuu mutta kun siitä painat kaasua niin se nykäisee...
     
  4. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Poljin
     
  5. cccbs

    cccbs 1st gear

    luulis sen nykäisevän eteenkinpäin lähdetäessä jos se on polkimesta kiinni.ja miksi vain kuumana tuo tauti????
     
  6. cccbs

    cccbs 1st gear

    huhuuu? onko mitään vastaavaa ollu kellää?
     
  7. hangover

    hangover 1st gear

    Öljyn vaihdossa laatikosta ei vaihdu edes puoletkaan öljymäärästä. Jos öljynvaihdolla oli edes pienikin vaikutus, niin toista öljynvaihto vielä 2 kertaa. Suodatinta ei tartte vaihtaa. Tämä vain tietenkin silloin, jos vaikka entinen omstaja ei ole vaihtanut laatikkoon öljyjä muutamaan vuoteen.

    Pakki päällä laatikko jää siis "vapaalle" ja paineet nousee vasta kun antaa hieman kierroksia, jolloin sitten loikkaa yhtäkkiä. Auto ei siis koita ryömiä tyhjäkäynnillä taaksepäin yhtään, kun pakki on päällä. Toivottavasti eteenpäin kuitenkin ryömii??

    Muoks: jaa toi olikin noin uus, -99 en tiedä, mitä laatikoita noissa on.
     
  8. cccbs

    cccbs 1st gear

    kyllä auto vetää myös tyhjäkäynnillä ja laatikko öljyt oon vaihtanu itte.huuhtelemalla kuten volvon autom.öljyt kuuluu vaihtaa,kolmannet öljyt jää sisälle.
     

Kerro tästä muillekin!