Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. killerspeed

    killerspeed 1st gear

    Katos katos, enpä tullu ajatelleeks että löytyy noinkin läheltä. Kiitti linkistä :D
     
  2. manninen81

    manninen81 1st gear

    eipä mittää... tuli vua mielee ku lueskelin juttua et jossai mie oon nuita nähny myynnissä iha kotomaassaki :)
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    nii ja juu...sit kun te niitä ratio väännätte...ni kannaattaa kysellä paikallisilt kodin kone liikekist mis o simmone "autoradio/kaijutin" teline..kattoos jos nurkkiin o jööny simmone mil saa valita mille tahansa radiolla mitkä tahansa kaijuttimet... on nis simone hieno "8-kanavaine" rele...jolloin sillä releellä saa käytettyy yksillä kajareilla kahta eri soitinta..itelläki o ainaki yks moine rele jossain tallessa..sit ihan vahvistin herättees heräte sille releelle..ja kass kumpi tahansa ratio rokkaa...

    ...itellä oli ekas autos tietty c-kasetti ja cd-soitin molemmat...kun cd:isin ei ollu varaa, ja kasettei oli montapaljo...
    ...kunnes löysin vahingos simmose sonyn mis oli takan "aux in" jolloin sain sen rca:lla sen cd:n kine...ja sit vast oliki kaverit kateellisii :rotfl: klikkas cd:n päälle ni sonyyn syttys "aux" valo punasell etupaneliin...
    :rotfl:
     
  4. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Tässä tullut erittäin tarkasti mietittyä, niin ei ole muuta vaihtoehtoa olla kun antaa chevyn lähteä.. Niillä sitten ostellaan pontiackkiin ruudikkaampaa tekniikkaa pellin alle, tai mielellään siis vaihtaisin chevyn kovempaan tekniikkaan :rotfl:
    Ensijenkki on aina tärkeämpi kuin toinen, ja chevystä kun ei löydy mitään korjattavaa niin ei siinä opikkaan mitään :rotfl: :rotfl:

    Nettiautoon en ilmoa laita, tänne vaan. Hyvässä iskussa oleva pirteä Oldsmobilen 350cid+TH350 pannu ja loota kiinnostais nyt kovasti :oops:
     
  5. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    Tuo on varmasti hyvä päätös :D
    Minua ainakin harmittaa ihan vietävästi kun menin myymään oman "ensijenkkini", eli 1985 Caprice farmarin... Viimeksi kun sen näin nettiautossa niin oli varaosa-autona :cry: Eikä ole sen jälkeen (n. pari vuotta sitten) siitä kuulunut mitään.
    Olihan siinä pientä naputusvikaa jo kun myin sen, mutta olisi pitänyt korjata ja pitää itsellä, siitä autosta on niin hyvät muistot (vaikka mm. kannentiivisteet siitä meni minun aikana, ne kyllä tuli uusittua...)
     
  6. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Onhan tämä iha kelvollinen päätös, mutta ei oikein muutakaan voi tehdä. Sanotaanko että joka kesä se on pihalla joku isompi homma tehtävä, viimekesä meni pontiacin maalaukseen, ja jos tässä sitten tämä kesä menis tekniikan vaihtoon :rotfl:
    Se huono puoli on taas siinä, että chevystä kuitenkin tykkään paljon ja sillä on hirmu mukava ajella, parempaa en usko millään alle 2500e löytävän :odroll:

    Voisihan noita elvytystoimenpiteitä vielä kokeilla pontiacin koneeseen, stp stop smokea ja tiheeseen väliin 2-3 öljynvaihtoa. Syyläri ja laturi on nyt ainakin ostettava ensin. Venttiilinohjurin kumit voisi vaihtaa testiksi jos pikkasen vähenisi öljynkulutus. Tiedä vaikka vuoden ajelisi vielä huoletta ja keräisi sen 2500-3500e rahaa sellaisen tekniikkaan että joutuu aikaisemmin vielä eläkkeelle selkävaivojen takia, ja ajelee niinä päivinä sitten chevyllä...
     
  7. A/C

    A/C 1st gear

    Miksi et laita jompaakumpaa seisontaan?
    Tilanpuutettako?
    Ei luulisi arvon tippuvan vaikka vähän pitempäänkin seisottaisi ja saa liikenteeseen netissä sillä sekunnilla kun haluaa taas ajaa :lol:
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    Voi Hyvä rysäys... tieto ja usko ei näemmä kohtaa ;)

    Esim. joka helvetin mannelavetti samalla rahalla pieksee leppäkyljen mukavuudessa. :rotfl:
     
  9. DD6

    DD6 Gearhead

    Ensimmäistä autoa ei passaisi hävittämän, tämän takia -65 VW on tallessa. Toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen auton myyminen tosin ketuttaa myös. :rotfl:

    Selvittelinpä ajan kuluksi tuota latausvaloa.
    Paneelille pääsi helposti, kun irrotti valokytkimen nupin, mittaripaneelin ja vänkärin puolen paneelin ja sitten irrotti keskipaneelin (4 pulttia). Sitten valopaneelin 2 pulttia irti, ja se oli käsissä. Johdot irti ja se oli siinä.

    Valoilla on tosiaan se taipuisa piirilevyleiska, näytti olevan kunnossa. Putsailin kliinerillä ja revin lamppuja irti, sitten kaikki takaisin.

    Sitten konetilassa kävin läpi kaikki laturille menevät liitokset putsaten, nitkutellen. Maadoituspisteitä ruuvailin auki ja kiinni.

    Edelleen se loimottaa puolihimmeästi. Akun jännite 12,8 volttia ja ladatessa 14,6 volttia.

    Kaipa laturin diodisillassa häikkää, tahi kojelaudan kätköissä vielä jokin liitos...
     
  10. jenkula

    jenkula Gearhead

    Ruumis,eikö se pontiakki ollu aikas mätä mistä alotit rakentamaan?Jätä kovempi korinen itselle,niin tekisin ainakin itse.
    Tunteella näitä ei kannata ajatella.Vaimoa(akkaa)en voi vaihtaa mutta auton voin :D
     
  11. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Tota edellinen olds makso 1600e ja ennen ku se laulettii loppuun oli kohtuu hyvä ajaa.. Matka nopeus oli yleensä siinä 160km/h hujakoilla. Nykynen buick makso 1300e ja väljää ei ole missään. Tähän mennessä paras leppäjeeppi ajaa..
     
  12. DD6

    DD6 Gearhead

    Pissapoikakin heräsi, kun ruuttasin piirilevyyn paineella kliineriä ja ropelsin kaikkia liikkuvia osia.
    Innostui sen verran, ettei millään malttanut lopettaa suihkimista. :rotfl:
    Ehkä se tuosta asettuu hetkeksi.
     
  13. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Ei se enää ole niin mätä, on sitä jokusen verran hitsattu ja nyt on senverran hyvä että itselle kelpaa.
     
  14. ktech

    ktech 3rd gear

    no ei todellakaan kohtaa jos ihan tosissasi uskot ja väität että joku puolimiljoonaa ajettu w210-mersu tai väsähtänyt b-omega olis muka jossain määrin mukavampi ajaa kuin saman hintaluokan GM:n b-body?? :lol: :lol: :lol:
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Anna olla, keväällä noi hullut aktivoituu.
     
  16. hevimies

    hevimies Gearhead

    Se on makuasia sano musti kun munia nuoli :lol:
    itse ainaskin tykkään että autossa on akselit ja runko erotettu toisistaan jousituksella nimim. terveisiä ooppelikansalle :rotfl:
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Moderneissa autoissahan tuota runkoa ei ole käytetty sitten 50-luvun :wink:

    Mut joo... Kukin tyylillään.
     
  18. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

  19. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    jos sun akku on niin lopussa että imee itteensä kaiken virran? paskasta akusta ei amppeeria irtoo vaikka olis kaapelit kiinni. kokeile toisella akulla, jos ongelma säilyy niin sitten startille menevä johto syyniin, eritoten kaapelikengät ja näiden liitokset. sit startti auki jos ei selkiä. paskat hiilet niin ei mene sähkö läpi = hengetön startti
     
  20. ilu

    ilu 1st gear

Kerro tästä muillekin!