Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

  1. Gummisti

    Gummisti Gearhead

  2. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

  3. mikalindgren

    mikalindgren 2nd gear

    on kyl makee tulossa blazerista.tuli tosta aikasemmasta maalatusta 80-lätkästä mieleen kun aikoinaan oli auto acs hesassa ja otin lätkän näyttelyn ajaksi pois.Tottahan sitä piti kokeilla että kuin pitkää pystyy ajelee ennenkuin poliisit huomaisivat,nooh lahden abcilla poliisit ympärillä pörräs ja kun lähdin hollolaan ajelemaan niin hetken päästä pysäyttivät ja kyselivät lätkän puutetta...Kerroin totuuden ja asia oli sillä selvä, sanoivat vain et lätkä kiinni ja päivän jatkoja,lätkä oli auton sisällä penkin alla. :D
     
  4. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    By the way onko laissa mitään tarkkaa kriteeriä mihin se autossa pitää liimata? Vai onko vaan ympäri pyöreesti et kuhan näkyy eli keskelle katetta näyttämään kohti taivasta? :rotfl:
     
  5. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    :rotfl: Pakkohan se on, kun niiden kanssa haluaa pysyä hyvissä väleissä... :poff:
     
  6. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Ite olen repiny jokasesta pick upista, vanista ja leppäjeepistä lätkät pois heti kun olen ostanu ja koskaan ei ole tullu sanomista. Ex oldsissa tuli sanomista kerran kun sen edellinen omistaja oli käynny leimalla ilman lätkää ja siitä oli otteessa merkintä. Silläkin kerralla se jäi sanojen tasolle koska poliisit kiteyty ylimääräsiin matkustajiin ja auton yleiseen habitukseen ;)
     
  7. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Kuvien perusteella ovesi ovat ihan siedettävät...
    Jos et kuitenkaan ole niihin tyytyväinen, en usko sinun hihkuvan riemusta niiden uusien taiwanilaistenkaan kanssa :odroll:

    Ainakaan itsellä uusi ovi ei sopinut oviaukkoon kovinkaan hyvin ja pokkauksetkin on ihan miten sattuu. Työkalussa eivät niin kovin merkityksellisiä asioita, jouduin taittamaan myös lasinkarmia pari senttiä sisäänpäin, että se ottaisi yläreunastakin kiinni tiivisteeseen :wc:
    Luonnollisesti ovi oli maalattu irrallaan valmiiksi, kun auto oli päivittäisessä ajossa :mad:

    Uuden puskurin kromauksen laadusta en edes viitsi kertoa :odroll:
     
  8. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Eipä se alkuperäistenkään istuvuus ole monessa työkalussa ollut ihan parhaasta päästä..
    Sovitus oviaukkoon kun on tehtaallakin tehty enemmän toiminnan kuin peilausten perusteella :eek: Tuppaa vähän joka pelissä pussittamaan ovet keskeltä ulospäin.

    Omaa K10:ä oli joku ameriikan-Joe ison veden toisella puolella "oikonut" ja sitä kittiä oli sitten ihan kiitettävästi suorissa alkuperäispelleissä. Osien istuvuus tosin olikin sitten ihan hyvä. :rotfl: :poff:
     
  9. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    No itsellä keulapellit on korean pojan valmistetta ja no tuota kyllä se hermoja ja aikaa vei saada sopimaan :D Muutenkin kun auton vuosimalli on '84 eli ei ihan se virallinen keula tuossa laitoksessa enää kiinni. Niin ja takalaitaakin sai aika paljon muotoilla uudelleen jotta senkin sai näyttämään edes joten kuten hyvältä. Mut pokkaukset sentään oli oikeilla kohdilla :poff:
     
  10. estonian

    estonian 1st gear

    Mitäs kaikkea tarvii -89 1500 chevy worktruckista huomioida, kun lavan ottaa pois. Kiinnitykset tietenkin ja polttoaineputki irti lavasta, mistäs takavalojen sähköt katkaistaan järkevimmin ja onko vielä jotain muuta huomioitavaa?
     
  11. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Polttoaineen täyttöputken vieressä on maajohto, takavalot pitäis olla ihan
    töpselillä rungon takapäässä.
     
  12. Luisu

    Luisu 2nd gear

    Kojelauta saapui nukkauksesta. Tuli tuollainen harmaataittoinen musta. Sähkötkin on melkein kokonaan uusittu ja kytketty, mutta vielä on makaa valmiiseen.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. Luisu

    Luisu 2nd gear

    Edistystä. Lavan laidat jonkinlaisessa maalissa. En kyllä vieläkään täysin tyytyväinen ole. Olivat sen verran pahassa kunnossa ja tahtoo vaan saada auton ajoon. Eli peli maalaus hommien suhteen jatkuu ensitalvena ja saa kelvata tuollaisena tämän kesän.
    Vielä ovet ja konepelti väriin.

    Takavalojen kanssa en ole ihan varma, että ovatko hyvät. Kavi nimittäin vahinko tilatessa. Piti tulla punaiset, mutta jokin klik klik ja harmaat han siellä laatikossa oli. Toisaalta ne sopii kokonaisuuteen siinnä mielessä että edessä parkit ovat harmaat ja kylkivilkut ovat harmaa. Niin ja onhan tuossa musta kahva ja mustat stepparit.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. mke77

    mke77 Gearhead

    iha pornon näköne vaik e ny tuon tyyli suunnan rakentamist nii kauheest diggaakka...
    ...maskia vois viel hiuka "härnätä" vaik vaihtaa gmc-vastavaan...hiuka erilaine...isopoikki"puu" vaan keskellä...
     
  15. Luisu

    Luisu 2nd gear

    ^^
    Kiitos. Sehän on ihan hyvä että on erilaisia makuja. Muutenhan kaikki olis saman laisia.

    Nyt puuttuu enään peilit, jakkara, ovipanelit ja takalasi.
    Penkki on vaimon vastuulla ja kyllä sekin alkaa pikkuhiljaa valmistumaan. Vielä olis ohjelmassa maalipinnan vesihiontaa ja myllytystä kun odottelee penkkiä.

    Vähän äänieristettä kehiin niin ei kuulu ulos kun kiroilee ratin takana :D

    Penkkiä
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Äänieristettä.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Ovet paikoillaan
    [​IMG]
     
  16. kunnes

    kunnes 2nd gear

    Nättiä rakentelua!!!
     
  17. andabor

    andabor 1st gear

  18. Purejenkki

    Purejenkki 1st gear

    asiallista jälkeä, taitaa tulla ihan näyttely kelpoinen!
    Muuten, mistä "Luisu" hommasit nuo hytin takakulman korjauspalat?
    Saako noita ihan suomestaki?
     
  19. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No mulla on pellistä tehty toi lätkä, ja sen saa tarvittaessa (katsastuksen ajaksi) ruuvattua peltiruuvilla kiinni. Yksinkertaista kun mulla on Vaneja, Pick-up ja "pitkäkattoja", ja aina välillä joku on niin pitkään toimiva että jonkun viitsii ja ehtii leimassakin käyttää ajamisen välissä.
    Eihän sen ajossa olevan mikään pakko ole leimattu olla kunhan vaan toimii...
     
  20. capri30S

    capri30S 1st gear

    Heitetääs tänne kanssa vähän kyssäriä, kun huomenna olis tarkoitus hakea 86 scottsdale projektiksi, että mistä kannattaa hommata korjauspeltejä?
    Lähinnä lavan kylkiin lokarinkaarien osalta, mutta myös takalautaa yms?
    Ja kun on step-mallinen takapuskuri, niin sopiiko siihen tilalle tavallinen, vai onko eroa kiinnitysraudoissa tms? Etusisälokasuojat on kanssa ilmeisesti saatavissa jostain, vai pitääko alkaa paikkailemaan vanhoja?
    Southwest trade noita peltiosiakin mainostelee, täytyy varmaan sieltä poiketa kysymään, vai onko jollakin tietoa hintatasosta ja laadusta?

    Tarkoitus palauttaa alkuperäiseen asuunsa, ehkä lisättynä muutamilla koristelistoilla, jotta saa jonkun kivan kaksvärimaalauksen toteutettua.

    ja ton 80-lätkän aion toteuttaa magneettipohjalle, niin saa laitettua helposti aina leiman ajaksi paikoilleen..
     

Kerro tästä muillekin!